Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyerekkel, kutyával, csoporttal érkezőknek

Club Dobogómajor CserszegtomajClub Dobogómajor Cserszegtomaj a térképen

Kiváló 2019. augusztusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hévíz mellé, társasággal, csoportprogram keretében érkeztünk erre a helyre. Még sosem jártam hasonlóban. Legjobban talán egy lakópark + campinghez (sátrak nélkül) tudnám hasonlítani. Kényelmes, nagy alapterületű komplett lakások, sőt házak találhatók itt, kiegészítve minden közösségi program lehetőségével. Van itt kinti-benti medence, sokféle wellness szolgáltatással, fittness, lovarda, tenisz-ping pong, óriás sakk, focipálya, gyermekjátszótér, étterem, fodrászat, közért stb- mindez egy hatalmas, szépen gondozott park területén. Az üdülőfalut egy patak választja ketté, az átjárást több híddal segítve.
Az étterem választéka bőséges,a személyzet nagyon kézséges és figyelmes. Ugyanezt a figyelmességet tapasztaltuk a rendezvény lebonyolításával kapcsolatban, több tekintetben is.
Az apartman minden szükséges felszereléssel rendelkezik, strandtörölközőktől kezdve konyharuháig. Állatok is behozhatók, valóságos paradicsom a kutyák számára. Eleve szeretjük az állatokat, de ott tartózkodásunk alatt semmi kellemetlen élményünk nem volt velük kapcsolatban. Sem ugatás, sem egyéb nem zavarta a nyugalmunkat, a gazdák odafigyeltek rájuk.
Nagyon tetszett, hogy az autókat a külső parkolóban le kell tenni, a házak között nem kell kerülgetni őket, a csomagok behordása igazán elenyésző probléma volt a kapott nyereséggel szemben.
Az egyetlen kényelmetlenség a falak vékony szigetelése. A házirend ugyan írja hogy este 10 után a többiek kényelme érdekében ne használjuk pl. a zuhanyt, de ezt elég nehéz azért betartani, és bizony elég hangos, ahogy több egyéb zaj is.
Összegezve viszont nagyon jól érzetük magunkat, tetszett a komplexum és a szolgáltatásai. Annyira, hogy azt tervezzük, ezentúl ez lesz a jövőben a rendszeresen, minden évben visszatérő közös programunk új helyszíne.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (6)
Club Dobogómajor Cserszegtomaj - Medence/kertClub Dobogómajor Cserszegtomaj - Külső képClub Dobogómajor Cserszegtomaj - Külső képClub Dobogómajor Cserszegtomaj - Külső képClub Dobogómajor Cserszegtomaj - Külső képClub Dobogómajor Cserszegtomaj - Medence/kert

Club Dobogómajor további értékelései

2024.01.03egyedül
Az étkezés, az ételek változatossága és finom elkészítése, meg a kedves felszolgáló szemèlyzet volt utazásunk legpozitívabb oldala. A szilveszteri vacsora és hangulata minden pénzt megért! A szállás, elhelyezkedés, kényelem nagyon jó volt. A wellnes nagyszerű, masszázs, szaunák,...
2024.01.02gyerekekkel
Kiváló
A hely csodálatos!A házak,kertek szépek,a különleges növények arborétum szerűen megjelölve,ápolva és Szilveszterre feldíszítve..No és,amit a kutyákért tesznek,az igazán megható!Ajándékok,tálak,a Telep logójával megjelölt nyakkendők/ha elkószálnának /,külön kutyamedence...ilyen kedvességgel még...
2023.03.29a párjával
Kiváló
A helyszín, a szálloda fekvése gyönyörű. Rendezett, szép az egész komplexum, az épületek között kanyargó kis utakkal és a karbantartott növényekkel, bokrokkal. Hangulat emelő a természet közelsége, látványa, valamint lovak, szamarak, gyöngytyúkok stb. társasága. A szállás - két személyes...

A Club Dobogómajor legnépszerűbb csomagjai

Club Dobogómajor Cserszegtomaj - Kedvezményes pihenés (min. 2 éj)
Kedvezményes pihenés
70.227 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2025.01.05-ig
Club Dobogómajor Cserszegtomaj - Pünkösd (min. 1 éj)
Pünkösd
32.130 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
86.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.07.01-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
91.620 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval