Juca étterem értékelései

Értékelései
46
48
18
133
0
1
43

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Juca értékeléseit!

Olvasd el Juca étterem értékeléseit!

2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 25.
Véletlenül zuhantunk be egy hétvégi kirándulás után, ebéd idő után jóval túl , 4 óra körül. Rajtunk kívül négy ember tartózkodott az étteremben, ennek ellenére elég sokat kellett várni az ételre. Az viszont nagyon jó volt. Bőséges, szépen tálalt, és kifogástalan. Miután a többi vendég elment, nekünk négyünknek változatlanul zenélt az egyszemélyes zenekar, ami nagyon kellemessé tette a környzetet és a hangulatot.
Megosztom
Szokatlan, érdekes, de jó, kipróbálandó -

Pata Negra Pest Budapest

2016. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meghívásra érkeztünk ide, eddig ilyen jellegű helyen nem jártam még. Mint megtudtam, beesni ide nemigen lehet, szinte mindig telt ház van, ajánlatos tehát asztalt foglalni- telt ház is volt. Meghívóm útmutatását követve, mindannyian kétféle ételt rendeltünk, és hamarosan az egész asztal egy kisebb svédasztalhoz vált hasonlóvá.
Megosztom
Remek kaja, halvány körítéssel -

Rózsakert Étterem Lenti

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valódi tájjellegű ételre vágytunk, s mivel itt szerepelt az étlapon, ezért választottuk ezt a helyet. Ebéd utáni időszakban érkeztünk, egy három fős németül beszélő társaságon kívül mi voltunk az egyetlen vendég a párommal. A személyzet a pult környékén téblábolt, senki nem jött az asztalunkhoz, ami ráadásul bár tiszta volt, de tele morzsával.
Megosztom
Olcsó, gyors, bő választék, elérhető helyen. -

Gastland Bistro - Oktogon Budapest

2015. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. december 19. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Péntek esti színház után tértünk be baráti társasággal. Nagyon sokan voltak, de sikerült asztalt találnunk. A választék igen bőséges volt, és az ár meglepően alacsony hozzá képest. Háromféle leves, vagy hatféle főzelék, többféle köret és húsétel, külön bepácolt húsok, amit előttünk készítenek frissen el, savanyúságok, és egy meleg desszert.
Megosztom
Édesség kedvelő ínyenceknek -

The Box Donut Budapest

2015. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 27.
Véletlenül kerültem ide, becsalogatott a látvány. Ennyiféle különleges fánkot még nem láttam. A tájékoztató szerint mind kézzel készült, adalékmentes, és amit én is tapasztaltam, friss és nagyon finom. Látványnak is pazar, az összetételről nem is beszélve.
Megosztom
2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 24. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valószínűleg menet közben nőtte ki magát a hely, a helyszínből erre következtettem. Többször megfordultam Esztergomban, nevesebb étkezdékben ettünk, valahogy fel sem tűnt eddig ez a hely. Most is véletlenül fedeztük fel, ahogy lefelé sétáltunk a kápolnától, és a svédasztal volt ami becsalogatott.
Megosztom
Ha gyorsan, jót, kényelmesen, elfogadható áron akarsz enni.. -

IKEA Budapest Étterem Budapest

2015. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. február 18.
Kedvező az ár, összességében jók az ételek, és nagyon praktikus az italokhoz való hozzá férés. A pénztárnál való fizetéskor vesz az ember magához egy bögrét, amit akkor, és annyiszor tölt meg magának a kihelyezett italválasztékból, ahányszor akar, és amit akar. Nem utolsó sorban pedig ott az áruház nézelődésre, böngészésre, ráadásul eléggé központi helyen.
Megosztom
Jó választás -

Kis Tirol Étterem Budapest

2014. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. november 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már az épület is a Tiroli Alpokat idézi, amik a berendezésben is visszaköszönnek. Stílusos az ételek név választása is ( Kapruni szájbaugró )és nagyon gusztusosak, finomak. A kiszolgálás jó, a hely hangulata kiváló, csendes, békés kertváros - jó szívvel ajánlom mindenkinek. Bár külső kerületben van, igen jól megközelíthető, pár perc csak az Örs vezér tér, vagy a Kerepesi út.
Megosztom
Semmi negatívumot nem tudok felhozni ellene -

Rozmaring Vendéglő Budapest

2013. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. január 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kifogástalan (hatalmas adag, főleg desszert) ételek, kifogástalan kiszolgálás, impozáns környzeteben- ahogy a címben is említettem, semmi negatívumot nem tudok felhozni ellene, mindenkinek csak ajánlani tudom. Külföldi ismerősökkel jártunk ott, akik szintén igen pozitívnak értékelték, remek ízelítőt kaptak a magyaros konyhából és vendéglátásból.
Megosztom
2013. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. október 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kevés olyan ember lehet Budapesten, aki nem hallott még erről a cukrászdáról, az én ismeretségi köröm véleménye alapján legalábbis, hisz szinte tájékozódási kiinduló pont Budán. Többször megfordultam már itt az elmúlt évek (évtizedek) alatt, és a minőség,a választék, bátran állíthatom, változatlan - kifogástalan. Itt szinte mindig telt ház van, ez mégsem okozza a választék hiányát.
Megosztom
2 oldalon / 18 találat


TérképX