Juca étterem értékelései

Értékelései
65
61
25
156
0
1
66

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Juca értékeléseit!

Olvasd el Juca étterem értékeléseit!

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 3.
Véletlenül találtunk erre a kedves kis helyre. Kellemes, barátságos környezetben remek kávékülönlegességek, ízesített forró csokik, üdítők és röviditalok, friss, sokféle süteményválogatás - mindez kiváló, figyelmes kiszolgálással a Bogácsi termálfürdő közelében.
Érdemes felkeresni.
Megosztom
Retro hangulatú étterem, kifogástalan, kiváló konyhával! -

Kerék Vendéglő Budapest

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 2.
Régen jártam itt, és afféle nosztalgiából kerestük fel. Az udvar átalakult, bővült egy grillterasszal, részben fedetté vált. Az egész kerthelyiség hangulatos, békebeli időket idéz a klasszikus retro kerti székekkel és a kockás abrosszal. A mosdók tiszták, de ráférne már egy kis felújítás. A személyzet barátságos, figyelmes.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 15.
Szállóvendégként volt szerencsém a konyhához, de azt gondolom, az ételek tálalása, adagja és minősége miatt külön értékelést kíván. Hagyományos, tájjellegű és különleges ételek egyaránt megtalálhatók az étlapon. Vegetáriánus ételek is szerepelnek a választékban, és allergén információt is mellékelnek minden mellé.
Megosztom
2018. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. május 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rendezvényen jártam itt, társasággal, és mindennel tökéletesen elégedett voltam. Sem a környezetre, sem az ételekre és italokra, sem a kiszolgáló személyzetre nem tudok semmi negatívat mondani. Minőségi ételeket kaptunk színvonalas közegben, az árak pedig ennek megfelelőek. Nem kispénzű turistáknak való hely, de aki jót szeretne enni egy elegáns helyen, annak szívesen ajánlom.
Megosztom
2017. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. február 10.
Esküvő helyszínén jártunk az egyik különteremben. Nagyon elégedettek voltunk a díszítéssel és a hangulatos világítással egyaránt. Az ételek nagyon jók voltak, a személyzet kiemelkedően figyelmes és kézséges. A szertartás a barátságos kis kertben történt, ahol az ifjú pár számára külön mosdóhelyiséggel is ellátott öltöző állt rendelkezésre.
Megosztom
2018. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. február 10.
Egy kisebb családi ünnep alkalmából tértünk be ebbe a közelmúltban nyílt étterembe. A XVI. kerület családi házai között, főútvonalon található, saját belső parkolóból és utcáról egyaránt megközelíthető. Választékos étlappal, elegáns kiszolgálással és finom ételekkel találkoztunk a barátságos fogadtatás mellett. Menü házhoz szállításra is rendelhető, az árak barátiak.
Megosztom
Félig- meddig önkiszolgáló "gyorsétterem" -

Korzó Coffee Tata

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 30.
Eredetileg kávézni tértünk be ide,de végül elcsábultunk, és ebédeltünk, mert mint kiderült, itt meleg étel kapható. Tészták,sült krumpli, Burgerek, saláták, választható formában és feltétellel Félig önkiszolgáló módon lehet teázni, forró csokizni, fagyizni, minden frissen készül, és nem kis adagok. Praktikus dobozban tálalják az ételt, amiben el is vihető ha valaki nem bír megbirkózni vele.
Megosztom
2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 25.
Véletlenül zuhantunk be egy hétvégi kirándulás után, ebéd idő után jóval túl , 4 óra körül. Rajtunk kívül négy ember tartózkodott az étteremben, ennek ellenére elég sokat kellett várni az ételre. Az viszont nagyon jó volt. Bőséges, szépen tálalt, és kifogástalan. Miután a többi vendég elment, nekünk négyünknek változatlanul zenélt az egyszemélyes zenekar, ami nagyon kellemessé tette a környzetet és a hangulatot.
Megosztom
Szokatlan, érdekes, de jó, kipróbálandó -

Pata Negra Pest Budapest

2016. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meghívásra érkeztünk ide, eddig ilyen jellegű helyen nem jártam még. Mint megtudtam, beesni ide nemigen lehet, szinte mindig telt ház van, ajánlatos tehát asztalt foglalni- telt ház is volt. Meghívóm útmutatását követve, mindannyian kétféle ételt rendeltünk, és hamarosan az egész asztal egy kisebb svédasztalhoz vált hasonlóvá.
Megosztom
Remek kaja, halvány körítéssel -

Rózsakert Étterem Lenti

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valódi tájjellegű ételre vágytunk, s mivel itt szerepelt az étlapon, ezért választottuk ezt a helyet. Ebéd utáni időszakban érkeztünk, egy három fős németül beszélő társaságon kívül mi voltunk az egyetlen vendég a párommal. A személyzet a pult környékén téblábolt, senki nem jött az asztalunkhoz, ami ráadásul bár tiszta volt, de tele morzsával.
Megosztom
3 oldalon / 25 találat


TérképX