Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Juca
6926074
Országjáró - 65 városban járt márNépszerű író - 152 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Fotói
74 fotó
Itt járt már

Juca adatlapja

95Értékelés
69
26
0
74
Bemutatkozás
Szeretek felfedezni és megismerni, egyúttal visszatérni a már megismert, és számomra jól bevált, kellemes helyszínekre is.
Így utazok, így járok étterembe
Mivel szeretek főzni (és állítólag jól is főzök) étteremben különlegességeket választok, amiket később otthon is megpróbálok megvalósítani. Úti céljaimat úgy válogatom meg, hogy beleférjen a tartalmas időtöltés, és a pihentető lazítás egyaránt, vagyis ha túra, vagy városnézés a tervezett program, akkor este utána ki tudjon kapcsolni egy jó kis fürdő. Ha pedig strandolni, vagy gyógyfürdőzni szeretnék, akkor előtte vagy utána (esetleg rossz idő esetén) be lehessen barangolni a környék látnivalóit. Szállást választva nem vagyok maximalista, mottóm, hogy egy gyengébb helyből is ki lehet a legjobbat hozni némi toleranciával, optimizmussal és hozzá állással. Ami viszont bosszant,a ha a negatívumok a jelzett besorolás alatti színvonalon fordulnak elő, különösen ha többszörösen, halmozva.
Ilyen vagyok
Városi barangoló  •  Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Gasztro-guru  •  Húsimádó  •  Édesszájú  •  Házias ízek kedvelője  •  Aktívan pihenő  •  Gyógyvízben ázó
Regisztráció2013.07.01
Utoljára itt2023.03.26

Néhány kiemelt értékelés

Átlagos 2022. november 2.barátokkal járt itt
Barátaink meghívására választottuk a szállodát, egy panorámás prémium szobát ami a 12 emeleten, a kicsi de szép és hangulatos Sky bar alatt volt. Indulás előtt olvastuk csak a véleményeket, pedig ha előbb tesszük nem ide jövünk. Ijesztőnek tűnt a többek által emlegetett csatornaszag, és sajnos bizony mi is részesültünk belőle.
4Személyzet
3Tisztaság
3Ár / érték arány
3Kényelem
4Szolgáltatások
3Étkezés
5Elhelyezkedés
Kiváló 2023. január 28.a párjával járt itt
Tágas szép rendezett tiszta szoba, remek elhelyezkedés, kiogástalan kiszolgálás az étteremben, remek ételek és választék- kifogástalanul éreztük magunkat. Kellemes, szép szálloda, minden tekintetben maximálisan elégedettek voltunk!
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
Kiváló 2013. augusztus 5.a párjával járt itt
A világ zajától távol keresve sem találhat az ember jobb kikapcsolódási helyszínt mint ez a szálloda. Gyönyörű park közepén, csónakázó és horgászható tó mellett,az erdőben egy kis oázis a felüdülni vágyónak. Klimatizált , tiszta szobák,minden tekintetben figyelmes kiszolgálás, és abszolút gyerekbarát ellátás jellemző.
5Személyzet
5Tisztaság
4Ár / érték arány
5Kényelem
4Szolgáltatások
4Étkezés
5Elhelyezkedés
Felhasználó fényképei:
Hotel Orchidea Tengelic Tengelic -