Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Reggeli, vacsora, svédasztal

Pollushof Panzió étterme CsolnokPollushof Panzió étterme Csolnok a térképen

2022. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. június 23.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A panzió szállóvendégeként 2 alkalommal reggeliztünk, 1 á la carte vacsorát és egy hétvégi svédasztalos ebédet kóstoltunk. Az étterem Csolnok falu határában található, nagy ingyenes parkolóval, egy szép parkos rész veszi körbe. Népszerű esküvő, ballagás, születésnapi helyszín. Hétvégén mindenképpen ajánlott az asztalfoglalás. Az udvaron van egy jó kis játszótér a gyerekeknek. Az étterem bejáratánál kisállatok, illetve halak akváriumokban.
Több teremben sok-sok asztal, terasz található, ez már szinte nagyüzemi helyszín.
A reggelizésre a csendes oldalsó kistermet alakították ki. 2000 Ft-ért kizárólag hideg ételek vannak, minden nap ugyanaz. 1 féle sajt, első nap 1 féle lefosztott paprikás szalámi, 2. nap feltöltötték: gépsonka, tarja, szalámi. Friss zöldségekből uborka, paradicsom, TV paprika. Cornflakes. Egyféle sima bolti házgyári fehér kenyér, amit meg lehet a pirítóval pirítani. Dzsem, méz, margarin. Olcsó vízízű narancslé. Mentes/bio/reform ételeket egyáltalán nem találtam, de helyi specialitásokat, prémium termékeket sem. Felárért lehet kérni rántottát, omlettet.
Kávét az éttermi pultnál lehet rendelni (ingyenes/ajándék volt). Filteres teákból széles választék. Összességében gyenge 2/3-ra értékelem a reggelit.
Az Á la carte étlapon magyaros és nemzetközi ételek szerepelnek, közepes árfekvésben. Kifejezetten hatalmas, kiadós adagokat adnak. A magyaros erdei gombaleves snidlinges burgonyagombóccal nem volt karakteres, nagyon el volt sózva, és gombócot nemigen tartalmazott (1390 Ft). A vörösboros vaddisznópörkölt körtével, burgonya chipsszel (3990 Ft) határozottan jól sikerült fogásnak bizonyult, a szaft, a hús állaga, a chips is hibátlan, és a mennyiség több, mint kiadós. Két gyermekem megfelezve kért egy adagot, és még én is bőven tudtam enni belőle, sőt, kifogott rajtunk. Másik főételként mézes-mustáros pácolt csirkemellet kóstoltunk fűszeres steak burgonyával. Ez is jól sikerült, a fűszerezés is korrekt, de nekem ez a fogás is sós volt. Pozitívumként tudom elmondani, hogy lehet a legtöbb ételből kis adagot kérni (70%-os áron), nem gond a köret-csere sem. A kis adag tartármártás +400 Ft volt, ez azért egy kicsit túlzás szerintem.
Az üdítők egy kissé túlárazottak, a boltban 200 Ft körüli 2 dl-es Top Joy italok 520 Ft-ba kerülnek, az Ice Tea decije 190 Ft. 5 dl limonádé 990/1090 Ft.
Svédasztal: szombaton és vasárnap 12-19 óra között van a svédasztalos étkezés, amely nagyon népszerű a környéken és árban kifejezetten kedvező 4490 Ft + italok. 8 éves kor felett ez az ár fizetendő. Szombaton és vasárnap ugyanaz a menü.
Sokszínű, nemzetközi ételkínálattal készültek, különleges fogásokkal is. 4 leves, 10 főétel, benne tészta, zöldséges fogások, húsok, 3 desszert, görögdinnye, saláták, köretek. A dalmát halleves túlsózott volt, a halak túlfőttek. A spanyol mini húsgombócok fűszeres paradicsommártással kitűnően sikerültek. A provence-i pulykaragu jellegtelen, a sertés saltimbocca baconnel száraz, a ceruzabab viszont kellemes. A görög sertésragu olívabogyóval jól sikerült, ízletes. A grill zöldségek fűszerezése jól eltalált, de túlkészült, nem ress.
A desszertek finomak, a házi meggyes rétes és a toszkán vaníliás pite is, nemkülönben a tiramisu kehely. A rétes a Liktárium Manufaktúrából érkezett.
A személyzet soktagú, pörgős, dolgos csapat, a többség kedves, szimpatikus. Arra azért kell számítani, hogy csúcsforgalom idején várni kell az italokra és az ételekre is, és nincs idejük mélyebb konzultációkba bocsátkozni a vendégekkel.
Összességében 4 pontot megérdemel szerintem a hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (50)
Pollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - EgyébPollushof Panzió étterme Csolnok - Egyéb

Pollushof Panzió étterme további értékelései

2022.09.29családjával
Kiváló
Közel Budapesthez, mi wellnessezni mentünk a szállodába..Jakuzzi van és szaunák nem egy nagy szám. Akkor jó ha kevesen vannak mert kicsi. A kaja finom és bőséges.
2020.02.05a párjával
Szörnyű
Hazafelé tartottunk feleségemmel közeli lakhelyünk felé. Éhesek voltunk, így gondoltuk ebédelünk egyet az útbaeső Pollushof étteremben. A hely egy romantikus, erdei úton fekvő, magát "kívántató" vendéglátóhely. Megálltunk. Az ajtón való benyitás után először egy állatkereskedésben éreztem magam,...
2019.02.02gyerekekkel
Kiváló
Nagyon hangulatos a környezete, az udvaron nyáron élvezet kint enni a szép környezetben. Az előtérben az akváriumok külön figyelmet érdemelnek. Az étterem belső része hangulatos, szép a terítés az étteremnek, több helyisége is van, kedves kiszolgálás, finomak az ételek. Többször van kuponos...
Népszerű szállások a környéken
Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.08.01-ig
Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát
32.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval