Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hétvégi spontán ötlet

Pollushof Panzió CsolnokPollushof Panzió Csolnok a térképen

2022. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. június 20.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Csolnok egy csodás fekvésű egykori bányásztelepülés, Dorog és Esztergom közelében. Tényleg gyönyörű a környék és a falu fekvése is. A falu határában, egy benzinkútnál kell lekanyarodni a panzióhoz, jól láthatóan ki van táblázva.
Nagy parkolója van, a földszinten több termes étterem, az emeleten a szobák, kb. 15 db, lift nincs. Légkondi nincs, de itt több fokkal hűvösebb van, mint a belvárosban, és esténként kellemesen lehűlt a levegő. Minden esetre napközben jól bemelegedett a szoba, mivel sem redőny, sem sötétítő függöny nem volt az ablakon, csak egy sima világos függöny. A 2 ablakon volt szúnyogháló, sajnos a mi szobánk nem teraszos volt.
A szobánk nagyon egyszerű, puritán berendezésű volt, ágyak, pár polc, az előszobában egy akasztós és polcos szekrény, kb. 2 fő részére elegendő pakoló hellyel. A fürdőszoba zuhanyzós, de szépen kialakított, csinos. A WC rossz helyen van, annyira a falhoz szorítva, hogy nem fér el az ember jobb karja a faltól. Nincs akasztó, vagy egyéb hely a vizes fürdőruhák, törölközők, köntösök szárításához. Még a köztörlőnek sem volt akasztója, a mosdó szélén lehetett csak tartani.
A személyzet nagy létszámú, folyamatos a pörgés, a vezető idősebb úr és a fiatalok is kedvesek, segítőkészek, egy idősebb hölgy mogorva, barátságtalan volt.
Az alagsorban játékterem (biliárd, csocsó, darts), de nagyon lerottyant állapotban, törött, hiányos, elavult. Mellette moziterem, ahol lehet "privát" mozizni, filmezni (1000 Ft/fő). A wellness kicsi, de kellemes: jaccuzzi, merülőmedence, dézsa zuhany, szauna (3000 Ft/fő). Max. 5 főig klassz, utána már nyomorgós.
A kert nagyon kellemes, szépen kialakított, kis tó, híd, rózsaliget, padok, játszótér, de már ezek is részben felújításra szorulnak. A panzió bejáratánál sok kis állatka és halak vannak akváriumokban, ezekre jobban fel lehetne hívni a figyelmet, pl. feliratok, látvány etetés, mert így csak eldugva állnak, a gyerekeknek nem informatív, nem élmény. Az étkezés opcionális.
A reggeli (2000 Ft) egyszerű kontinentális, minden nap ugyanaz, szolid kínálattal, csak sima kenyér, semmi egyéb pékáru.
Szombat - vasárnap az ebéd és a vacsora svédasztalos, arról majd külön írok az étteremnél. Változatos, klassz. Az a la carte étkezés is egész jó, árban középkategóriás.
Szezonban folyamatosan mennek a nagy események: ballagás, lagzi, szülinapok, csapatépítés, ilyenkor a késő esti - éjszakai nyugalom és csend nem biztosított.
A szállás ára nagyon kedvező, bár az extra programokkal és az étkezéssel azért jelentősen meg lehet dobni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Fényképek (40)
Pollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - EgyébPollushof Panzió Csolnok - Egyéb

Pollushof Panzió további értékelései

2019.11.18családjával
Szörnyű
El kell hogy mondjam, hogy mérhetetlenül csalódtunk az elején segítőkész tulajban és éttermében. Esküvőnket tartottuk ott, senkinek nem ajánlom. Az étterem bejárata büdös állatanya. A megállapodások helyett félkész szobákat kaptunk amik koszosak voltak, szobabeosztást önhatalmúlag változtatták....
2018.11.10a párjával
A párommal érkeztünk ide, három éjszakát töltöttünk itt el. Kedves személyzet fogadott. A konyhájukon nagyon ízletes ételek készültek. A tisztaság megfelelő volt. A wellness részlege ugyan kicsi, de tiszta, szép és igényesen kialakított. Egyetlen negatív tapasztalat csak annyi volt, hogy a...
2017.09.12gyerekekkel
Kedvesen fogadtak minket! :) 5-en érkeztünk, de 4 ágy volt a szobában. Rögtönk szóltunk és beraktak egy ágyat! Sajna az ágy nagyon nyikorgott ez elég zavaró volt, sőt még másnak a szomszédunk is hallotta és mondta is. A szolgáltatások rendben voltak. Nagyon jó volt a masszázs fotel. A gyerekek...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.08.01-ig
Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát
32.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Visegrád - Tavaszi kedvezményes ajánlat
Tavaszi kedvezményes ajánlat
2024.06.15-ig
Hotel Visegrád
96.048 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval