Nos, a csombárdi kastélyban - azaz mellette - étterem is van, és ráadásul nem is rossz. Bátran elválasztható a kastélytól, mert tudsz itt úgy ebédelni, hogy be se lépsz a kastélyba és tudsz úgy kastélyt látogatni, hogy nem is látod az éttermet. Mi mindkettőt megléptük, megnéztük a kastélyt, aztán itt is ebédeltünk.
Az egyik szembetűnő dolog, hogy nagyon kedves mindenki, az egész intézményben. Csak mosolygós, barátságos emberrel találkoztam. Az étlap meglepően bőséges kínálatot ajánl, én a húslevest választottam, azután muflonpörköltet lángossal. A levesben sok hús volt, de egy picikét ízetlenebb volt az elvártnál, de nincs panaszom. A muflon lángossal. . . hát egy kicsit bizarr összetétel, a lángos olyan, mint a strandon, sajtos, tejfölös, és jó nagydarab. Mellé pakolva a muflonhusik, amik, szerintem, teljesen más ízvilág. De hát én kértem és ez itt így van tálalva. Megjegyzem, külön-külön nagyon jó volt mindkettő. Együtt viszont kissé kérdéses. De a nagyrészével jól elvoltam. Az ital nem túl érdekes, említésre se méltó, valami üdítők, ami valamit számít, hogy a számlámon az áll, hogy 10640 forint. Ketten ettünk, kétfogásos ebédet, különleges, jó helyen, jól is laktunk, ez nem egy rossz ár.