Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lassú lángos

Csömöri Étkezde & Lángosos CsömörCsömöri Étkezde & Lángosos Csömör a térképen

2019. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. július 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Csömörön jártamban tűnt fel a hely már visszafelé, Budapest felé menet, nem sokkal a Csömör határát jelző tábla előtt. Ahogy láttam, alapvetően kiszállításban, elvitelben utaznak, ugyanis maga a hely pici (ha három-négy ember áll sorban, már "megtelik"), leülni sincs sok hely.
Az ételek jellegét a klasszikus-magyaros-házias kategóriába lehet sorolni, húsleves, gulyás, főzelék, fasírt, rántott dolgok, pörkölt, székelygulyás és van többfajta mákos dolog is, ami manapság ritkaság. Én egy gulyást kaptam be, az finom volt.
Viszont elkövettem az a hibát, hogy - ha már ki van írva - kértem egy sajtos-tejfölös lángost is, mert már nem is emlékszem, mikor ettem. Még a 70-es évek-beli Garay téri emlékeimből az rémlett hogy egy ilyen helyen a lángos megsütése 2-3 perc (előre elkészített kis adagból lángost formáz, olajba bedob, egy perc után fordít és újabb egy perc után kész is), no itt egy darab lángos megsütése beletellt vagy 15-20 percbe. Nem tudom, mi tartott eddig, mert ahhoz, hogy akkor kezdjék bedagasztani a lángostésztát, amikor kértem a lángost, biztos, hogy kevés (tekintve, hogy kelt tésztáról van szó), viszont ha a tészta már készen volt, megsütni meg rohadt hosszú idő (a Garay téren 20 perc alatt elkészült 15-20 lángos is). Rajtam kívül nem is volt senki, így ez sem indokolta a 20 perces lángossütést. Viszont megérte az ácsorgás, mert a lángos finom volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos

Csömöri Étkezde & Lángosos további értékelései

2021.02.27kollégákkal
Átlagos
Nem egy beülős hely kivéve ha gyorsan szeretnél enni és az ingerszegény környezet nem zavar. Mindezek ellenére remek és finom lángost ettünk itt, majd dolgunk végeztével elvitelre kértünk rántott csirkemellet, rizzsel és kovászos uborkával. Nagyon régen ettem ilyen finom panírú és friss rántott...
Népszerű szállások a környéken
Amadeus Szálloda Budapest - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Amadeus Szálloda Budapest
Kérd ajánlatunkat!
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval