Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó ebéd

Kerekedi Csárda CsopakKerekedi Csárda Csopak a térképen

2022. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. április 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hehehe... ha elolvassuk itt az értékeléseket, vagy a Google értékeléseit, be sem jövünk ide, fúj, kinek kell ez? Szerencsére nem olvastuk el. Úgy kerültünk ide, hogy Veszprémnél mindenfelé építik a körgyűrűt, nem lehet ám akárhol csak úgy kijönni, lejönni a Balatonhoz, nekünk itt sikerült. És éppen itt volt ez a csárda, és éppen ebédidő is volt, meg éhesek is voltunk. Hát ennyi a történet. Ha a horrorokat elolvassuk, továbbállunk, persze, de nem olvastuk el, csak utólag. Szóval, parkoló van, útmenti csárda, nyilván WC is van hál'Istennek, út közben ez egy keresett cikk, bementünk, hely is volt. Étlap is akadt. Nem volt rossz az ígéret. A lány kedves volt, nem volt a hivatása magaslatán, de milyen legyen egy csopaki útmenti csárdában? Tette a dolgát, azt ugyan nagyon nem értettem, hogy miért csak együtt lehet kérni a levest és a második fogást, külön, egymás után nem, de lehet, hogy ez örökre titok marad. Hát akkor egyben kértük, de külön hozták, rendben. Én tanyasi húslevest, nejem brokkolikrém-levest, kicsit lightesnek találtam, kértem bele erőspaprikát, jött is, segített is. Amúgy minden volt benne. A második sem az volt, amit pont képzeltem, vaddisznó vadasan, zsemlegombóccal, a húst kevesebbnek találtam a keleténél, de azért finom volt. Feleségem meg volt elégedve a kerekedi betyárcsíkokkal. Mi bajunk lehet még? A mosdó kicsi. A női és férfi WC-nek közös az előtere, Nem tudsz hová állni, amíg az előtted lévő kezet mos, mert vagy ezzel, vagy azzal az ajtóval vágnak hátba. Én pl. berontottan a férfi piktogrammal ellátott fülkébe, ott egy hölgy kotkodácsolt felháborodva idegen nyelven, mert éppen végezte a dolgát. Szóval, ott kis torlódás van, meg zűrzavar. A másik dolog a csárda berendezése. Abszolút korszellem, hogy mindenféle retro, népies, kegyeleti stb... tárggyal teszik "hangulatosabbá" a vendéglőket, ez egy eléggé elterjedt szokás, aztán vagy ízlésesre sikeredik, vagy nem. Háát, itt néha határeset volt. De nem maradt rossz emlékünk innen. Ez még viszonylag egy elfogadható hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (21)
Kerekedi Csárda Csopak - Külső képKerekedi Csárda Csopak - Külső képKerekedi Csárda Csopak - Külső képKerekedi Csárda Csopak - Külső képKerekedi Csárda Csopak - EgyébKerekedi Csárda Csopak - Étlap/itallapKerekedi Csárda Csopak - Étel/italKerekedi Csárda Csopak - EgyébKerekedi Csárda Csopak - EgyébKerekedi Csárda Csopak - EgyébKerekedi Csárda Csopak - BelsőKerekedi Csárda Csopak - BelsőKerekedi Csárda Csopak - BelsőKerekedi Csárda Csopak - BelsőKerekedi Csárda Csopak - BelsőKerekedi Csárda Csopak - EgyébKerekedi Csárda Csopak - Étel/italKerekedi Csárda Csopak - Étel/italKerekedi Csárda Csopak - Étlap/itallapKerekedi Csárda Csopak - EgyébKerekedi Csárda Csopak - Egyéb

Kerekedi Csárda további értékelései

2023.12.30családjával
Kiváló
Nagyon szép volt tiszta és letisztult máskor is vissza látogatók ide ha erre járok. Az étel ízletes volt. A kiszolgálás gyors. A pincérek kedvesek, és aranyosak. A légkört családiasnak véltem.
2023.08.12családjával
Kiváló
Az ételek nagyon finomak voltak,a kiszolgálás lehetett volna kicsit rugalmasabb, jobban odafigyelhwttek volna a vendégekre. Ezt le számítva, jó volt
2023.08.02gyerekekkel
Kiváló
Szuper hely!!! Finom ételek! Tökéletes csárda hangulat! Nagyon kedves tulaj és felszolgálók! Csak ajánlani tudom! Bence fiam kedvenc helye!
Népszerű szállások a környéken
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval