Levente1975: Kellemes vacsora vihar idején - Malom Csárda  Csopak

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Húsvét >>

Malom Csárda  Csopak értékelése
9. helyezett a 25 csopaki étterem közül

Értékelést írta:
3 szállásértékelés 13 városban járt
11 étteremértékelés 8 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Kellemes vacsora vihar idején

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 4.
Egy balatoni kirándulás alkalmával elkapott minket a vihar, így félbe kellett szakítanunk. Úgy döntöttünk, hogy meg nézzük Veszprémet az eső elálltával, mert utcazene fesztivál volt és sok jót hallottunk róla. Előtte együnk egyet hangzott el az egyöntetű felszólamlás. Korábban is jártunk már ebben a vendéglőben és ide kanyarítottam az autót. Gyorsan beszaladtunk, mert már ott is kezdett erősen esni.
Belépve a hangulatos helyre, tényleg a belső hangulat is visszatükrözi a külsőt. Gyorsan kerestünk egy helyet magunknak és leültünk. Elég hamar megtalált minket a felszolgáló, akivel könnyen meg lehet találni a hangot, ha az ember nem túl magának való. A választék jó, jól is hangzanak a leírtak. Rendeltünk házi limonádét, levest és egy ha jól emlékszem egy Csárda tálat, amin mindannyiunk megtalálta a magának valót. Gyorsan, figyelmesen kihozták az ételt, amikkel teljesen elégedettek voltunk. Jól laktunk és mire mindennel végeztünk az eső is elállt, így nyugodtan folytathattunk utunkat. Nem a legolcsóbb éppen, de szerintem az adagok és az ételek is igen jók. Ha tele van a hely, akkor lehet egy kis kapkodás a kiszolgálásban, mert nincsenek túl sokan és több helység is van az épületben, illetve a szabadtéri rész.
Mi jól éreztük magunkat és jót is ettünk.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Levente1975 felhasználót?    Igen

Cím
8229 Csopak
Veszprémi út 3.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. július 3.
Nagyon hangulatos, régi időket idéző hely. Gyors kiszolgálás, finom ételek. Kedves személyzet.

2018. június 26.
Általában én viszem a társaságokat, családomat vendéglőbe és én is fizetem. Most azonban megfordult a kocka és engem vittek el német barátaim az autóból is látványosan hivalkodó Malom csárdába. Mentem az árral és németül rendeltem, mint a többiek. Nagyon finom volt az étel és a bor....

2018. június 25.
Régi malomból átalakított tájház jellegű csárda. Hüvös, esős időben (júniusban) érkeztünk, a pincér szivélyesen fogadott, talpig a helyhez igazodó falusias öltözetben. A belső rész kézi faragású bútorzata ill. berendezése teljesen elvarázsolt bennünket. A helység melegségét gyönyörű zöld mázas...