Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem erre számítottunk! :) :)

Szomszéd Kertje CsopakSzomszéd Kertje Csopak a térképen

Kiváló 2018. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. november 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Sima falusi retró kiskocsmának néztük kívülről a helyet. A környékbeliek sem ismerték, de mivel csülköt ettünk volna, ajánlották, hátha ott olyat is főznek.
Az ajtón étlap, az árak nem alacsonyak, de a kaják különlegesnek tűntek. Csülök nem volt, de azért a pincérnő kedvesen beinvitált bennünket.
Akkor néztünk ám nagyot! Mintha időkapun mentünk volna át: dizájnos belső, a falon marokkói lámpákkal, szőnyeggel, festményekkel, tégladekor, minimál teríték, kerthelyiségben népies hangulat mai kemencével, grillel. Jópofa logó.
Kedves kiszolgálás, finom tokhal deszkán tálalva (az adag kicsit lehetett volna nagyobb, de legalább vigyáztak a formámra), a salátámra házi készítésű gyümölcseceteket önthettem -fantasztikus finomak!!!, és olívaolajat. A kijevi csirkét pedig újragondolva készítették el, - jó lett! A kávé is.
Kicsit streetfood-os, mediterrán hangulata van az itt készített ételeknek.
Igényes alapanyagok, jó kaják, kedves személyzet. Egy október végi szombat délutánhoz képest elég sok vendég volt. Lesz is, ha így folytatják.
Ajánlom a helyet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:

Szomszéd Kertje további értékelései

2022.05.24barátokkal
Szörnyű
Először is általánosságban szeretnék néhány szót írni az étteremről. Hatod magammal érkeztünk, foglalással. Pincéreink kedvesek voltak, bár kifejezetten nem figyeltek kérésünkre. Főételeinket a levesekkel egyszerre szerettük volna elfogyasztani, ezért kértük, hogy együtt szolgálják fel őket,...
2022.05.23barátokkal
Szörnyű
Értékelhetetlen, minősíthetetlen hangnem, kerülje, aki tudja. 7 fős társasággal érkeztünk foglalásra ebédre, a hely üres volt. 2 órát tartózkodtunk ott, a kiszolgálás figyelmetlen volt, mert ketten kismamaként levest és dessszertet kértünk, amit a többiekkel közösen a főétellel szerettünk volna...
2020.11.07barátokkal
Hangulatos, új hullámos, télen is nyitva tartó bisztró. Mikor bementünk és igyekeztünk elfoglalni egy asztalt, szezonon kívül, a szinte üres étteremben, úgy állt elénk a pincér hölgy egy kemény „segíthetekkel”, mintha valami szentségtörést követtünk volna el. Mondom ez egy étterem,...
Népszerű szállások a környéken
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval