Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 91.- gyenge utánzat

Aladdin Gyros Bár DebrecenAladdin Gyros Bár Debrecen a térképen

Gyenge 2016. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az egykor szebb napokat látott Csillag étterem helyén most egy giroszos működik, tartok tőle, a színvonalat látva pedig remélem, nem sokáig. A bérlők félévente váltják egymást, pontosabban csak a nyári szezonra bérelik a helyet a Civis Háztól, vagyis az önkormányzattól.

Megközelítés :a sétáló utcán van a Nagytemplom mellett, tehát csak a Sas utcán vagy a Dósa nádor téren lehet parkolni,5 perc séta. Nagyon szép épületben van, bár a homlokzat omladozó, nem is értem a tulajdonosok miért nem lépnek ez ügyben.
Bent kiderűl, hogy étlap nincs, ami van az ki van ragasztva, azt lehet enni. Lemegyünk az étterembe, kiderűl hogy kiszolgálás sincs, fent rendeljünk és hozzuk le!
Ha megettűk, a tányért már nem kell visszavinnünk, ezek szerint mosogatni sem nekünk kell!

Ennyi biztató előjel után, csak két normál giros-t kérünk és némi innivalót.
Lent elhelyezkedünk, balszerencsénkre 2 német hölgy mellé akik a szájukat - már - nem evésre használják, ráadásul hangosan. A berendezés lehetne hangulatos de minimalista - egy szezonra szól - ez látszik rajta. Ez nem is lenne baj, hiszen csak enni jöttünk, de az is minimalista. Gyorsétterem, de attól még lehetne jó az étel, de sajnos nem az. A krumpli fás, nem friss, a hús eltűnik a zöldségek alatt, nem túl bőséges, és nem is igazán ízletes.

Aki járt annak idején a Csillagban, szomorúan távozik innen. Az egykori színvonalas helyen méltatlan utód vegetál.
Fent mondom a fiúnak, hogy legalább a rendelést felvehetné valaki a lenti étteremben, a válasz nem is meglepő. Nincs rá ember! Mikor leérűnk, két asztalon még ott van a maradék, mikor távozunk még ott van! Nem igazán étteremként funkcionál.
Személyzet gyakorlatilag nincs, csak az ételkiadó. Nyugtát nem ad, hátha kihúzza így ezt a szezont. Összesen 3.500 Ft italokkal, ez nem sok, de a társam nem is tudja megenni az egészet.
Összegzés :
mi tagadás, csalódtunk. Az egymást váltó bérlők nem igazán a minőségre törekednek, egy ekkora hodályt nem lehet 2 emberrel üzemeltetni. Arra sincs ember hogy leszedje az asztalt?
Minősités :nem ajánlott
Értékelés ; 5/10 pont
(gyorséttermi kategóriában eddig a leggyengébb)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos

Aladdin Gyros Bár további értékelései

2017.06.14gyerekekkel
Kiváló
A kiszolgálás gyors volt és kedves a feszített tempó ellenére. Az étel finom volt és nagy adag, mindezt barátságos áron. Tökéletes helyen is van, étkezés közben a sétáló utca és a főtér belátható. Bátran ajánlom bárkinek, mi meg voltunk elégedve vele családostól. Remélem megyünk még arra, akkor...
2016.07.29gyerekekkel
Kiváló
Nagyon finom, ízletes a gyros, nagy adagokat adnak, szinte nem is bírtuk megenni. Minden frissen és gusztusosan van tálalva. A személyzet kedves, segítőkész. Ha Debrecenben járok, biztos, hogy Őket választom ha megéhezem. :) Kiváló ár - érték arány. Bár tavaly voltunk, de a mai napig emlegetjük....
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
118.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval