Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étteremteszt 257.- fejlődésképtelen

Átrium Étterem - Hotel Lycium DebrecenÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen a térképen

2018. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. november 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Majdnem 3 éve jártunk itt, s mivel vasárnap mindenhol svédasztalos ebéd van,ráadásul a Katalin nap és a pót black friday miatt mindenhol hemzsegnek az emberek,ezért garantáltan csendes helyet keresünk. Erre a hotel étterme nagyon megfelel. Érkezünk 13,08-kor. Rajtunk kivűl egy ember étkezik,jó messze a hatalmas teremben. Teríték szép,a hely elegáns,pincér jő,étlapot hoz. Innánk is valamit,de arra már eltünt. Az étlap nem a Biblia,de lehet választani. Mire pincérünk előkerül,az italokkal az ebédet is megrendeljük,hátha.....
Bőven van időnk körülnézni,senki nem zavar bennünket. Zajszint 48 decibel,halk zene,teljesen jó. Italaink kb 10 perc után megjönnek. A levesünk -fél óra ! után- 13,42-kor, két tányérba rakott adalék,s egy kancsó formájában érkezik.
A vargányametélt és zöldséggolyó kombóbol úgy lesz mangalica leves,hogy a kancsóból ráöntik a levet az előbbi kettőre. Na, ebből se lesz Michelin csillag. A zöldséggolyó a sárga és fehérrépa golyó alakura faragott megjelenitését jelenti. Ennek ellenére a leves jó,mármint ízre,mire lendületbe jön a kanalam,már el is fogy a 2 deci! leves.

A főételek már 14,00-kor megérkeznek,tálalás jó,adag mérete is. Sőt az íze is,hosszu idő után végre kidolgozott köretet kapunk mogyoróburgonya néven. A hús egy ,,wilkinson,, szelet,vékony,de felületre jól néz ki. Ízre is kitűnő a körettel együtt. A Steffl sör hűtése kitünő. Mivel névnapot ünnepelünk,innen tortabeszerzésre indulunk,ezért desszertet nem kérünk, csak egy kávét. A felszolgálása esztétikus,az íze közepesnél jobb a Forza espresso-nak.

Jelezzük egyuttal hogy fizetünk.mert pincérünk a Hailey üstökös gyakoriságával tűnik fel.
A számla 19,840 ft,ehhez jön 2,381 ft szervizdij - 12 % ! - ami a korábbi tapasztalatok alapján kerülhetett beépitésre. Itt én sem adnék borravalót.

Távozunk 14,35-kor,étkezési idő : 90 perc!
Összegzés: hát mindennapi étkezésre nem választanánk az Átriumot. Azért jöttünk ide,hogy elkerüljük a tömeget,a családi ünnepségen. Ez sikerült is. Senki sem zavart bennünket.


Nehéz korrekt osztályzatot adni. Egyrészt szinvonalas hely,tisztaság tökéletes,,hangulat rendben,ételek, még a köretek is kifogástalanok mármint minőségre. Másrészt: a belváros közepén,egy 4 csillagos hotelban több mint fél órát kell várni arra,hogy kihozzanak egy olyan levest,ami az étlapon szerepel!?
Egy ilyen helyen kancsóbol kell kiönteni a levest,úgyhogy nem jut belőle két egyforma adag. A levesadag pedig két deci?
Jó,a 850 ft nem sok,de a leves sem,tegnap ugyanennyiért 6 deci kitűnő levest kaptunk. A tálalás esztétikus,az étel jóizű. A fütőlt sajtos csirke 2,490 ft,a panko morzsás mangalica szelet 2,950 ft,a lazac 4,900 ft,egy sör 800,a kóla 450 ft.
A cimben foglalt minősités a felszolgálásra vonatkozik. Lassu konyha,hanyag,lassu személyzet,elképesztő,hogy 2 fogást 1,5 óra alatt lehet megenni,úgy,hogy rajtunk kivül senki nincs az étteremben. A szervizdij mértéke is túlzott. Három év alatt semmi javulás nem történt.

Minősités: ajánlott
(az ételek miatt)
Értékelés: 8/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (24)
Átrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - BelsőÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - EgyébÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étlap/itallapÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étlap/itallapÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étlap/itallapÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étlap/itallapÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étlap/itallapÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étlap/itallapÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étlap/itallapÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étlap/itallapÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étel/italÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étel/italÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étel/italÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étel/italÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - BelsőÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - BelsőÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étel/italÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étel/italÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étel/italÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étel/italÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étel/italÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - BelsőÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Külső képÁtrium Étterem - Hotel Lycium Debrecen - Étel/ital

Átrium Étterem - Hotel Lycium további értékelései

2018.11.18csoporttal
Szörnyű
Egy sport eseményen vettünk részt a párommal és több barátunkkal. Próbáltuk jól érezni magunkat, de a személyzet többször is megjegyzéseket tett az este folyamán az asztalunkra, mint például, hogy érezzük-e, hogy a bor amit iszunk (ami egyébként 3000ft) tartalmaz-e szőlőt, hiszen úgy isszuk mint...
2018.11.18csoporttal
Szörnyű
Lassú és modortalan a kiszolgáló személyzet. Az a fajta, aki miatt rosszul kell érzed magad, hogy bemertél menni egy étterembe vacsorázni, emiatt a személyzetnek dolgoznia kell. A 12% -os szervízdíj felett elvárnak még plusz minimum 10% borravalót (ezt közölték velünk). Az étel minőségével nem...
2018.10.15barátokkal
Kiváló
Rendkívül igényes hely,különleges fogások és príma kiszolgálás.Frissen készült ételek,kiadós adagban. A pincér előzékenysége és hozzáértése kiváló volt. Ha újra Debrecenben járok, csakis itt ebédelek.
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval