Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek kávézó

Black Sheep Retró Fagyizó & Kávézó DebrecenBlack Sheep Retró Fagyizó & Kávézó Debrecen a térképen

Kiváló 2023. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Black Sheep mini-hálózat legkisebb, s egyben legfiatalabb tagja 2022-ben nyitott a Kálvinista Róma külvárosában. Itt nincs akkora ételfelhozatal, mint a másik két testvéregységben, vannak viszont burgerek, wrapek, toastok, hot-dog és melegszendvics, s persze csúcskávé, melynek alapanyagát a minőség tekintetében a világ kávétermesztésének felső 1 százaléka adja. Ez áll legalábbis a honlapon, s aki kávézott már náluk, nem fog kételkedni. Maguk pörkölik a kávét a szomszédos épületben.
Az idei év újdonsága, hogy saját fagylaltot árulnak, mely a korábbinál jobb minőségű, bár az sem tartozott a tucatkategóriába. Mangós-maracujás fagyit kóstoltam náluk legutóbb Gyulán, pazar volt ízre-állagra egyaránt. A Retroban is impozáns fagyispulttal várják a vendégeket. Jómagam egy kávéra ültem be hozzájuk a Debrecziner Gourmet fesztiválra igyekezve, mely hozta az elvárt, igen magas szintet.
A kiszolgálás kedves, közvetlen, az árak értékarányosak, a beltér hangulatos, teraszt is működtetnek. Úgy tűnik a Black Sheep Retro is megtalálta a közönségét, annak dacára, hogy a lokáció igencsak távol esik a belváros forgatagától.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (14)
Black Sheep Retró Fagyizó & Kávézó Debrecen - EgyébBlack Sheep Retró Fagyizó & Kávézó Debrecen - EgyébBlack Sheep Retró Fagyizó & Kávézó Debrecen - EgyébBlack Sheep Retró Fagyizó & Kávézó Debrecen - EgyébBlack Sheep Retró Fagyizó & Kávézó Debrecen - EgyébBlack Sheep Retró Fagyizó & Kávézó Debrecen - EgyébBlack Sheep Retró Fagyizó & Kávézó Debrecen - EgyébBlack Sheep Retró Fagyizó & Kávézó Debrecen - EgyébBlack Sheep Retró Fagyizó & Kávézó Debrecen - EgyébBlack Sheep Retró Fagyizó & Kávézó Debrecen - EgyébBlack Sheep Retró Fagyizó & Kávézó Debrecen - EgyébBlack Sheep Retró Fagyizó & Kávézó Debrecen - EgyébBlack Sheep Retró Fagyizó & Kávézó Debrecen - EgyébBlack Sheep Retró Fagyizó & Kávézó Debrecen - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
118.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval