Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek halbisztró

Csakhal Bisztró - Nagyerdő DebrecenCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen a térképen

Kiváló 2022. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. január 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Csakhal-ban a magyar tenyésztésű, édes vízi halak mellett választékba kerültek a tengeri halak, rákok és kagylók is, a fogások egy része ma már nemzetközi ihletésű. Az országos ismertségű sztárséf, Pataky Péter állította össze az étlapot, s tanította be a csapatot, ami igencsak érződik. Ezt egyébként a szép kiállítású, informatív honlapon is jelzik, mely éppoly meggyőző, mint maga a hely, élőben.
A csapat a Keszegsütő franchiseból vált ki, a korábbi korszakot idézi a sült hal (harcsa, süllő, pisztráng és hekk), a haltepertő és a halászlé, nóvum az általam rendelt ételeken kívül többek között a garnéla, a tintahal, a halas Cézár-saláta választék, a tőkehalból készült fish and chips, a harcsacsíkokkal töltött torpedószendvics.
Az italválaszték korrekt, a nagyipari csapolt sörök mellett a Beertailor főzde söreit tartják, valamint a Fehér Nyúl és Pataky Péter séf együttműködésének eredményeképpen megszületett Tiszalöki New England India Pale Ale sört.
Két tucat minőségi magyar és import bort kínálnak, ezek zömét decire is kimérik. A kávé a helyi Black Sheep pörkölőből érkezik, tartanak Talléros pálinkákat, limonádékat, prémium Gin-Tonic-okat és színvonalas koktélokat is.
Rendeltem egy thai lime-os, korianderes halászlét, kiváló ízesítésű, harmonikus hallevest kaptam, kifogástalan belevalókkal, rákkal, kagylókkal és rizstésztával. Kértem hozzá chilit, saját keverésű, szárított prémium chilikkel telt őrlőt hoztak, két tekerés elég volt a markáns csípősség eléréséhez. (Az asztalon egyébként só- és borsdaráló is helyet kapott.)
Kifogástalan volt a halburger is, a Csakhal logoval díszített zsemle könnyed, a hal friss, húsa feszes, szaftos, a további belevalókat is ügyesen rakták össze.
A sajttorta, piros bogyó, mangó elnevezésű desszert színvonala elmaradt az első két fogásétól, maga a torta korrekt, nem kiugró, a szintetikus ízű, szörpszerű mártás kifejezetten zavart rajta. A friss mangókockák jelentettek némi felüdülést, piros bogyóknak nyomát sem láttuk.
De végül is nem desszertezni jövünk egy halas étterembe, összességében kiemelkedően jó élmény volt a Csakhal, bármikor örömmel beülnék ide újra, például egy sörrel kísért extra kosár kedvéért, ami haltepertőt, tintahalat, ropogós garnélát és sült burgonyát tartalmaz.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (27)
Csakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - EgyébCsakhal Bisztró - Nagyerdő Debrecen - Egyéb

Csakhal Bisztró - Nagyerdő további értékelései

2023.11.17családjával
Egyik születésnap alkalmából hárman ültünk be ebédelni. Sajnos az első benyomás nem volt pozitív. Az ajtó tárva nyitva, muszáj volt húzatban ülni, különben az ember megfullad az olaj-, és halszagtól. A hely elég szűk, nagyon kicsi nekik oda az a lyuk, de megpróbálták a legtöbbet kihozni belőle,...
2023.07.08gyerekekkel
Szörnyű
Egy hónapja kb, először jártunk ezen a helyen és nagyszerű volt! Ma az unokáinkat is elvittük,beharangoztuk,hogy milyen remek helyen fogunk ebédelni. A mai ebéd hatalmas pofáraesés volt.A vendéglátás szégyene! Rendeltünk CÉZÁR-salátát királyrákkal,süllőt édesburgonyával,tintahalkarokákat...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval