Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 130 .- ebéd pálmafákkal

Dominus Étterem DebrecenDominus Étterem Debrecen a térképen

2017. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 7.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Még mindig ballagás,ezért 3 opciót készitünk elő az ünnepi ebédre. A másodikra be is jutunk.
Parkolni lehet a környéken,igaz vasárnap van!
Régen voltunk itt,akkor pozitiv élményekkel. A hely 5 csillagos étterem ezért nincs tömeg.
Személyzet a hely szinvonalához illő,azonnal étlap,mit hozhatok inni. Az étlap csalódás. Mindössze 3 féle leves,szárnyas ,sertés,halból néhány főétel. Egy húslevest ennék,de nincs az étlapon. A pincér szerint van, idézem ,,a borjutea(!) bivalyhúsos raviolival,, a húsleves! Aki nem hiszi,nézze meg a fotót!
Esetleg a süldőkávé a gulyás?
Megszán,megbeszéli a konyhával,lesz húsleves.
Lett,a 22.percben meghozza nem felejti el megkérdezni erőset kérünk e hozzá. Kérünk,valóban erős! A leves kitűnő,de mindössze 2 deci amitől pipet tudok kapni,ebbe megy tönkre az étterem? 900 ft! Közben van időnk nézelődni,zene itt is van,átlag 49 decibelt mérünk.
A souvlaki és a grillezett csirkemell közepes adag,de minőségi alapanyagokból és kitűnően elkészitve! Végre nem kell kritizálnom a köretet! Izletes,finom. Az italválaszték háromszorosa az ételkinálatnak. Kérünk desszertet,a somlói galuska minőségi és finom.
A tegnapi tapasztalatból okulva dupla espresso kávét kérek,de ez most nem jött be,a kávé ugyanis nagy adag,egy ,,vödörrel,, kapok!
Számla jön,a helyhez viszonyitva is sok, 30 ezer ft. Ebben egy tatár beefsteak,3 főétel,egy leves 2 desszert és 3 kávé van. Egy főétel 2.600 ft,a leves 900 ft,egy baileys 1.690 ! Egy Bernard sör 2.100 ft. Étkezési idő 122 perc.
Összegzés:
Túl azon, hogy egyáltalán bejutottunk valahová enni,pozitivum hogy minőségi anyagokból jól főznek,de lassu a konyha, viszont kitűnő a felszolgálás,mondjuk ezen a szinten már elvárható. Az adagok közepesek,a desszert és a kávé kivételével,a leves nagyon kevés. Az étlap ezen a szinten gyenge és kevés. (borjutea hmm!) Az italok nagyon drágák,ami felháboritó itt sem jelzi a személyzet hogy szervizdij kerül felszámitásra. Csak jelzem,hogy ez 2.715 ft !

Mindenkinek ajánlható,akinek erre a szintre van igénye,de aki éhes és nincs 2 órája egy ebédre az válasszon egy pizzériát. 1 pont levonás a szervizdij (közlés elmaradása) miatt! A vendég meg olvassa el az apróbetűs részt!
Minősités : külföldieknek ajánlott
Értékelés: 8-1= 7/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (27)
Dominus Étterem Debrecen - Étel/italDominus Étterem Debrecen - Étel/italDominus Étterem Debrecen - BelsőDominus Étterem Debrecen - Külső képDominus Étterem Debrecen - Külső képDominus Étterem Debrecen - Étel/italDominus Étterem Debrecen - Étel/italDominus Étterem Debrecen - Étel/italDominus Étterem Debrecen - Étlap/itallapDominus Étterem Debrecen - Étel/italDominus Étterem Debrecen - BelsőDominus Étterem Debrecen - BelsőDominus Étterem Debrecen - Étel/italDominus Étterem Debrecen - Étel/italDominus Étterem Debrecen - Külső képDominus Étterem Debrecen - BelsőDominus Étterem Debrecen - Étlap/itallapDominus Étterem Debrecen - Étlap/itallapDominus Étterem Debrecen - Étlap/itallapDominus Étterem Debrecen - Étlap/itallapDominus Étterem Debrecen - Étlap/itallapDominus Étterem Debrecen - Külső képDominus Étterem Debrecen - Étlap/itallapDominus Étterem Debrecen - Külső képDominus Étterem Debrecen - Étel/italDominus Étterem Debrecen - BelsőDominus Étterem Debrecen - Belső

Dominus Étterem további értékelései

2015.12.19családjával
Kiváló
Szombati ebéd. A szomszédot néztük ki, ott nem volt szabad hely, ide jöttünk át ebédelni. A parkolás könnyen megoldható, ingyen is a közelben. A hely színvonalas, 5 csillagos hotelban vagyunk. Étlap jó, többnyelvű, választék jó. Személyzet kifogástalanul udvarias, fürge, teszi a dolgát....
2013.06.23családjával
Kiváló
Nagyon ízletes ételek, készséges, udvarias pincérek, kellemes, szép környezet a debreceni Nagyerdő szívében.Mindenkinek tudom ajánlani, aki nem akar csalódni egy étteremben! Tavaly nyáron többször fogyasztottunk itt menüt is, sajnos, ez már megszűnt, pedig a legjobb menüt /is/ kínáló étterem a...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval