Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt -verhetetlen árak

Don Pedro Pizzéria DebrecenDon Pedro Pizzéria Debrecen a térképen

Kiváló 2017. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. április 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mint irtam,szeretem a pizzériákat és a pubokat is,mert rugalmasak,jó konyhával működnek néha jobb menűsorral mint a nagyok.

Mai tesztünk alanyánál legalább 10 éve nem jártunk,igy érdeklődve figyeljük a változásokat. A hely fel lett ujitva és át lett alakitva. Megközelités a szervizuton könnyű és parkolóhely is van. A város egyik főutcáján vagyunk,ezért ez jelentős tény. Hangulatos kis hely,el lehet különűlni a többi vendégtől ugy vannak elhelyezve az asztalok. Azonnal étlapot kapunk,ami meglepően bőségesés és választékos. A felszolgáló tudja a leckét,azonnal ,,italt mit hozhatok,,-al indit.
Rendelünk;
Leves,főétel,majd meglátjuk. A leves 8 perc alatt megérkezik ,kérek és kapok zöld erőset is,kis kancsóban. A húsleves cérnametélttel egészen finom,sőt jó,ráadásul fél liter,nem 2 deci mint sok helyen.A pult végén van a ,,harcálláspont,,,egy felszolgáló ott áll és figyeli az asztalokat! Igy kell. Ahogy a tányért leszedik hallom a konyhából hogy ,,jöhet a főétel,, ! Jön is,akkora adag a Pedro gyros hogy elég lesz megenni.Az én csirkém is korrekt adag,amit ki kell emelni az a tálalás,az ételek kivitelezése. Gondos munka. Közben a felszolgáló felismer az előző munkahelyéről még a fogyasztásra is emlékszik. Ez a pincérmemória.
Megtudjuk hogy ismerősöm,Don José (Józsi a tulaj)már nem,de a fia viszi tovább az üzletet. A köretek ehetőek,a 2 hússzelet nem kéttenyérnyi de vastag szeletek,tehát az adag súlyra is megvan,ráadásul kitűnően van átsütve,alaposan de nem égett meg. A végére igencsak telitődünk. A gyrosból marad is némi köret.

Komoly sörmárkából nincs fél literes ,de az ajánlott Staropramen cseh sör nagyon jó. Kérünk desszertet,palacsinták,somlói ,gesztenyepüré a választék,utóbbira szavazok,jól tettem.Társam palacsintája is jól néz ki. Szerinte finom is.
Végül kávét is kérünk,a fotón a Pedro melange látható. Az én espressom igényes kiszerelésben és kitűnő aromával van elkészitve.

Érkezik a számla,amitől leesik az állunk.

Egy négyfogásos ebédet ettünk,italokkal desszertekkel, és 8.850 ft-ot fizetünk!
A leves 650 ft,egy főétel 1.150 ft,mig a Pedro gyros bőségtál 1.650 ft!!! Étkezési idő 75 perc!

Összegzés:

Hát mit ne mondjak,nem erre számitottunk.
A belépéstől kezdve csupa pozitivum. Szélesebb választék mint menő éttermekben,kitűnően elkészitett ételek,folyamatosan mozgó, figyelmes de nem tolakodó személyzet,kifogástalan tisztaság. A köretek kivitelezésére kell nagyobb gondot forditani. A város egyik főutcáján, alig egy óra alatt kitűnő ételeket lehet enni,a konkurrenciához képest nevetséges áron. A mult héten-igaz 3-an - 30 ezer ft-ot fizettünk!
A lényeg, hogy ennyi pozitivum mellett (istenesen jóllaktunk,gyors konyha,jó ételek,verhetetlen árak)
meg kell adnom az 5 csillagot,és a számla összege a minősitésnél is döntőnek bizonyult.

Minősités : különösen ajánlott !
Értékelés : 9/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (48)
Don Pedro Pizzéria Debrecen - Külső képDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - BelsőDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - EgyébDon Pedro Pizzéria Debrecen - BelsőDon Pedro Pizzéria Debrecen - BelsőDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Külső képDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Külső képDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - BelsőDon Pedro Pizzéria Debrecen - BelsőDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - BelsőDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - BelsőDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/ital

Don Pedro Pizzéria további értékelései

2020.08.15családjával
Sorshúzás alapján a Don Pedrót választjuk a lehetséges (terasszal rendelkező)éttermek közül. Itt jó emlékeink vannak. Érkezés 14,45-kor. A válság a vendéglátóipart is elérte,a létszám továbbra sem bővült. Emberünk futtában leadja az étlapot,majd ..mire előkerül egyben veszi fel az étel és...
2019.06.29a párjával
Kiváló
Indulás előtt még enni kellene,ezért a közeli Don Pedrot választjuk. Parkolóhely is van,a teraszon ülnek többen a jó idő miatt. Bent 2 tagu rohamcsapat fogad bennünket. Érkezés 12.55 -kor. Étlapot,és innivalókat kapunk,kiválasztjuk az ebédet. Az étlap meglepően bőséges. Hat féle levesből,közel...
2018.06.02családjával
Átlagos
....a vendéglátóipar legújabb rákfenéje,ez mai ebédünkön is kiderült. Szokásos szombati ebédünk helyszinét tavalyi kedvező tesztünk alapján választjuk ki. A teraszon és bent is ülnek,de telt ház nincs. Összesen kéttagu személyzet fogad,pultos és felszolgáló,utóbbi azonnal étel és itallapot...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval