Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 359.- türelmeseknek

Don Pedro Pizzéria DebrecenDon Pedro Pizzéria Debrecen a térképen

2020. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Sorshúzás alapján a Don Pedrót választjuk a lehetséges (terasszal rendelkező)éttermek közül. Itt jó emlékeink vannak.

Érkezés 14,45-kor. A válság a vendéglátóipart is elérte,a létszám továbbra sem bővült. Emberünk futtában leadja az étlapot,majd ..mire előkerül egyben veszi fel az étel és italrendelést. A teraszon ültünk le,lassan a többi 4 asztal is megtelik. Az étlap a szokásos A3-as lap,az egyik oldala az étlap,a túloldala az itallap. Praktikus és olcsó megoldás. Csak nyomtatás kérdése minden változás esetén. Hatféle leves van,és több mint 50 féle étel a pizzákról nem is beszélve.
Várunk.Sokat. A húsleves cérnametélttel,15,23-kor érkezik meg! Több mint félórát még nem vártam levesre étteremben. Az erős paprikát nem mellékelve,hanem a levesbe téve!szolgálják fel. Van némi kapkodás. A leves viszont jóízű,igaz nem túl bonyolult az összetétele.
Várunk. Ismét. A főételek 15,41-kor érkeznek meg. A tálalás szép,és ki kell emelni a bőséges adagokat. Társaim is jónak találják a saját választásukat.
Az én pukyka Cordon Bleum vaslapon sütve korrekt sőt bőséges adag,annyira hogy meg sem tudom enni az egészet. Az italok hűtése kitűnő,mármint azé ami van. Kértünk 2 Hoegaarden Rosée-t,hozott egyet,jelezvén hogy ez az egy darab van!
Végül megegyeztünk Staropramen búzasörben és az egyetlen! kapható csapolt sörben. Szintén Staropramen .
A köretek szokatlanul jól vannak elkészítve -a legtöbb étteremben ez a gyenge pont- a hús jóízű két komoly szelet,a sajt kellemesen megolvadt a sonkán. Finom étel. Kissé zavaró a környező asztalok dohányfüstje,de erről nem az étterem tehet. Teraszon vagyunk.
Desszertet,kávét nem kérünk,mert nem győzzük kivárni. Számla jön,14,130 ft,ez 3 főre italokkal több mint baráti! Az én csapolt söröm 800! ft! A búzasör 620,egy 0,2-es jóla 340. A húsleves cérnametélttel 850,a gyümölcsleves 1,050 ft. A Diavolo pizza 2,150 az én pulykám körettel 2,240 ft.
Távozunk 16,14-kor étkezési idő 89 perc!
Összegzés:
Hát szélsőséges a helyzet.
Egyrészt jó ételek,folyton futásban közlekedő pincér,barátságos ételárak,széles választék az étlapon,amilyen komoly éttermekben sincs. Másrészt lassu konyha - két fogást másfél óra alatt tudtunk megenni- gyenge sörválaszték, ami úgylátszik a városban már általánossá válik,drága italok. Az egyetlen! csapolt sör ami kapható, 800 ft. Ennyi még 4* hotelekben sincs. Az itallapon szereplő sörből csak egyetlen üveg van.
Látszik a szenvedés,hogy a minimális létszámmal valahogy túléljék a járványt.
Mivel étterembe enni és jóllakni járunk,s ez végül sikerült,összességében megkapja a 4*-ot. Értékelni kell a pincér igyekezetét,egyedül szaladgál mint a mérgezett egér.
Minősités: ajánlott
Értékelés: 8/10 pont
Végül is csak az ital árak és a várakozás ami ront az értékelésen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (48)
Don Pedro Pizzéria Debrecen - Külső képDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - BelsőDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - EgyébDon Pedro Pizzéria Debrecen - BelsőDon Pedro Pizzéria Debrecen - BelsőDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Külső képDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Külső képDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - BelsőDon Pedro Pizzéria Debrecen - BelsőDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapDon Pedro Pizzéria Debrecen - BelsőDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - BelsőDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/italDon Pedro Pizzéria Debrecen - Étel/ital

Don Pedro Pizzéria további értékelései

2019.06.29a párjával
Kiváló
Indulás előtt még enni kellene,ezért a közeli Don Pedrot választjuk. Parkolóhely is van,a teraszon ülnek többen a jó idő miatt. Bent 2 tagu rohamcsapat fogad bennünket. Érkezés 12.55 -kor. Étlapot,és innivalókat kapunk,kiválasztjuk az ebédet. Az étlap meglepően bőséges. Hat féle levesből,közel...
2018.06.02családjával
Átlagos
....a vendéglátóipar legújabb rákfenéje,ez mai ebédünkön is kiderült. Szokásos szombati ebédünk helyszinét tavalyi kedvező tesztünk alapján választjuk ki. A teraszon és bent is ülnek,de telt ház nincs. Összesen kéttagu személyzet fogad,pultos és felszolgáló,utóbbi azonnal étel és itallapot...
2017.07.08családjával
Gyenge
Korábban még soha nem próbáltam a híres Don Pedro konyháját, de tegnap úgy gondoltam, hogy megnézem ezt a jónak mondott pizzériát. Lett is belőle jó nagy csalódás... Amikor kihozták az olasz vékony tésztás pizzát (ezen az olaszok jót nevetnének, mivel igazi pizza csak egyfajta van...a...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval