Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Minősíthetetlen fokhagymás majonéz, "avokádókrém" és "padlizsánkrém"

Fit & Fine DebrecenFit & Fine Debrecen a térképen

Gyenge 2023. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Fitandfine étterembe egy debreceni jóbarátom javaslatára ültünk be. Az étlapon nincs sok izgalom, de akad pár vonzó tétel, az árak nem egetverőek, a déli menü kifejezetten kedvező. Nem sokkal 12 után az egyik opció már nincs, persze a harcsapaprikás az, ami elfogyott, ha egyáltalán volt.
Társam így aztán azt a menüt kérte, ami még maradt, élvezhető cukkinilevest evett, valamint bundázott csirkét kukoricás rizzsel és valamilyen mártással.
Jómagam vegyes mártogatót kértem, ami botrányos volt. Nem emlékszem, hogy valaha valahol ebben a műfajban ilyen bűnrossz produkciót tettek volna elém.
A fokhagymás majonéz rossz minőségű késztermék volt (eleve kínos, ha egy helyen nem maguk keverik ki a majonézt, de vannak jobbacska termékek a műfajban, már egy Univer is az elfogadhatók között van nos ez itt teljességgel élvezhetetlennek bizonyult).
Ugyanez mondható el az avokádó krémről is, ami szintén botrányos vacak, az ehetetlenséggel határos késztermék.
Végül, hogy miként állítottak elő ugyanebben a szellemben egy padlizsánkrémet az az ő titkuk marad, de én ilyen teljességgel élvezhetetlen szörnyűséget padlizsánkrémként felszolgálva sem magánházban, sem vendéglőben nem ettem.
Nem segít ezen a szép tálalás, a sok zöldség s a jobbacska pirítós sem.
Ez a produkció 1 pont, a menü megérdemel 3-at, az átlag 2.
Nem ajánlom senkinek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (25)
Fit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - EgyébFit & Fine Debrecen - Egyéb

Fit & Fine további értékelései

2020.08.14gyerekekkel
Legalább tizedszer vagyunk ezen a helyen,de mindig más étterem működik amikor erre járunk. Most éppen a Fit and Fine House. Az "egyél itt,legyél fitt" szlogen szellemében,kalóriszegény és egészséges ételeket kinálva. Asztalt ugyan foglaltunk,de előre tudtuk hogy feleslegesen. A magyar...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval