Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 132.- a vendéglő

Flaska Vendéglő DebrecenFlaska Vendéglő Debrecen a térképen

2017. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 21.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Régen jártunk itt(is),de most egy finom levesre vágyom és jó véleményem ellenére,a pubok és pizzériák ebben nem igazán erősek!
A berendezés maradt a régi, népies környezet,nagyon tetszik a régi használati tárgyakkal.

Azonnal kapunk étlapot,miután helyet választottunk-elég rosszul- 2 kisgyerekes család között.

Az étlap egészen jó,lehet választani,minden - sertés,hal,szárnyas stb. -kategóriában.
Itallal nem kinálnak,ezért rendelünk.harmadszorra megérti a felszolgáló hogy nem whiskyt hanem baileys-t kérek,mire kihozza, a kóla- ásványviz rendelésből 2 ásványviz lesz,de gyorsan javitja a hibát.
A halászlé és a húsleves a 10.percben érkezik,ez idei rekord. Daragaluskával! évek óta nem ettem. A leves olyan amilyennek lennie kell. Ráadásul normális adag nem 2 deci. A rendeléskor kértem,de elfelejtette,másodjára megérkezett a zöld erős paprika. Olyan, mintha Matula lánya termesztette volna(Tüskevár).

A főétel is gyorsan érkezik,a szervirozás jó,az adagok mérete is megfelelő,lényeges hogy izre is finom,a libamáj és a roston sűlt csirkemell szeletek is kitűnően vannak elkészitve. Jól átsült,omlós,finom. A köretbe sem tudok -
mint sok helyen - belekötni. A háttérzaj -pincében vagyunk -62 decibel - elég magas. Ebben nincs benne a gyerekek hangoskodása. Nem ezzel van a baj,hanem,azzal,hogy nem szólnak rájuk hogy kell étteremben viselkedni.
Kérünk desszertet is,sokoldalu a választék,túrós palacsintát 2 változatban,áfonyalekvárral és anélkül. Ehető,lekvárral egészen jó! Egy kávét is kérünk,aromás,finom kávé,de kicsi,az adag.

Végül jön a számla,társam 12 ezer ft-ot tippel,
Erre 12,040 ft a végösszeg,italokkal,sör,kola,likőr leves,főétel,desszert,kávé teljesen korrekt és tisztességes összeg. Étkezési idő 60 perc.

Összegzés:
Tavaly jó véleménnyel voltunk,ez most sem változott. Fürge, gyors konyha,hangulatos környezet,tisztasággal nincs gond,korrekt méretü ételadagok,jó minőségben,nagyon tisztességes áron. A felszolgáló nem volt csúcson,de tette a dolgát,kellene egy feliró jegyzetfüzet,vagy jobb memória .

Sokat gondolkodtam rajta,hogy tud ennyi étterem ,pub,pizzéria megélni Debrecenben,a magyarázat: a levesem 620 ft volt,a főétel 1.680 ft! Ennyi pénzért nem érdemes kinlódni otthon a főzéssel,a bevásárlással és a mosogatással egyűtt több órát eltölteni.

A belváros közepén 60 perc alatt kitűnő ebéd.
Jó szivvel ajánlom mimdenkinek,a tulajdonos szavaival:
Kérem érezze jól magát és térjen be ujra-ujra hozzánk .itt az aláirás a lényeg: H.L ,,vendéglős,,!

Minősités: ajánlott !
Értékelés : 9/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (50)
Flaska Vendéglő Debrecen - BelsőFlaska Vendéglő Debrecen - BelsőFlaska Vendéglő Debrecen - BelsőFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étlap/itallapFlaska Vendéglő Debrecen - Étlap/itallapFlaska Vendéglő Debrecen - Étlap/itallapFlaska Vendéglő Debrecen - Étlap/itallapFlaska Vendéglő Debrecen - BelsőFlaska Vendéglő Debrecen - BelsőFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Külső képFlaska Vendéglő Debrecen - Külső képFlaska Vendéglő Debrecen - BelsőFlaska Vendéglő Debrecen - Étlap/itallapFlaska Vendéglő Debrecen - Étlap/itallapFlaska Vendéglő Debrecen - Étlap/itallapFlaska Vendéglő Debrecen - Étlap/itallapFlaska Vendéglő Debrecen - BelsőFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - BelsőFlaska Vendéglő Debrecen - BelsőFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - BelsőFlaska Vendéglő Debrecen - Külső képFlaska Vendéglő Debrecen - Külső képFlaska Vendéglő Debrecen - BelsőFlaska Vendéglő Debrecen - BelsőFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - Étel/italFlaska Vendéglő Debrecen - BelsőFlaska Vendéglő Debrecen - BelsőFlaska Vendéglő Debrecen - BelsőFlaska Vendéglő Debrecen - Belső

Flaska Vendéglő további értékelései

2019.10.31családjával
Kiváló
Még mindig szűletésnap,ezúttal hármasban. Este 6-ra van foglalt asztalunk,meg is van,pont a sarokban. Étlap pár perc múlva érkezik,mire az italokat felveszi az ételeket is kiválasztjuk. Az étlap megfelelő,lehet választani. A húsleves daragaluskával a 11.percben érkezik. Finom leves,kissé lehetne...
2018.12.16családjával
Szörnyű
Fiammal jártam Debrecenben. Sok jót írt róluk a net, gondoltuk kipróbáljuk. Nem könnyű idegenként odatalálni mert egy állami cég oldalából egy trükkös lépcsővel lehet lejutni a pincébe. Végűl megtaláltuk , lementünk. A vendéőben lézengtek ...8-10 vendég volt. Jött a pincér...mit szeretnénk....
2018.07.23a párjával
Kiváló
Régi, jól bevált családi ebédlő és vacsizó hely. Nagyon szeretjük a gördülékeny kiszolgálás és a bőséges adagok miatt. Csülköt ettünk, a kedvencünket. Most is kitűnő, ízletes, ropogós volt, hatalmas adat, finom husi, bőséges köret. Kellemes klíma, halk zene. Igaz most betévedt egy kóbor légy, de...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval