Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 61.- vegyes kép -

Hotel Platán étterme DebrecenHotel Platán étterme Debrecen a térképen

Átlagos 2016. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. július 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Miután nem jött össze az ebéd a Panoráma étteremben, átjövünk ide.
Nagyon régen voltam itt, valami rendezvényen. Rémlik egy jó ebéd. A belépés mindjárt döbbenet. A szomszéd asztalnál egy házaspár ül egy kutyával! Éppen távoznak. Úgy meglep, hogy elfelejtem lefotózni. Leűlünk a rendelkezésre álló 2 asztal egyikénél mert a teremben rendezvény készül.
A felszolgáló nagyon készséges, fürge, de már a leves is megérkezik mikor a kutya tányérja még mindig a szomszéd asztal alatt van. Lehangoló.
Négy csillagos hotel éttermében vagyunk kérem!
Az étlap 7 oldal, 4 oldal az ételeknek 3 az italok. A leves 16.percben érkezik, ez még elmegy, ráadásul korrekt adag, nem 2 deci, és van benne bőven tartalom csak hús nincs egy darab sem. (húsleves zöldségekkel) kérés nélkül kapok piros erős paprikát. Zöld hegyes nincs.
A család gulyáslevest kér, megkóstolom, hibátlan. Az én levesem egy jó minősítést megérdemel.

A főétel - borjú Bécsi - átlagos. Korrekt adag de nem óriási. A panírja elégett, a hússzelet nagy darab, de elég vékony (fotó). A köret erősen átlagos krumpli. Mi tagadás kissé sokallom utólag a 2.690 Ft-ot. Kiváló a csemege uborka, el is fogy mind.
Kérünk desszertet is, mind a 2 félét amit lehet kapni, Somlói és túrós palacsinta. A szervirozás nagyon gusztusos, a desszert is egészen jó. A számla nem túlzott, 17,200 Ft, három emberre több sörrel, colával, 3 fogás korrekt. Étkezési idő 74 perc.
Összegzés : vegyes a kép. Közepes a konyha gyorsasága, az ételek, a 3 különböző főétel és a levesek alapján megkapják a jó minősítést. Dicséretes a felszolgáló munkája, figyelt ránk, rögtön elvitte a tányérokat, érdeklődött, mit hozhat, ízlett e az étel? Korrekt a számla, de a fotó alapján döntse el az olvasó mi került ezen 2700 ft-ba!?
Az ételek a gulyásleves kivételével átlagos minőségűek, az adagok megfelelő mennyiségűek.
az étlap - ezen a szinten - karcsú.
Zárásként ismét kutya, szerencsére csak a recepción jelentkezik egy hölgy a borjú nagyságú ebbel, ami szerinte még kölyök.
Minősités : ajánlott
Értékelés :8(-1 kutya) =7/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (33)
Hotel Platán étterme Debrecen - Külső képHotel Platán étterme Debrecen - EgyébHotel Platán étterme Debrecen - Étlap/itallapHotel Platán étterme Debrecen - Étlap/itallapHotel Platán étterme Debrecen - Étlap/itallapHotel Platán étterme Debrecen - Étlap/itallapHotel Platán étterme Debrecen - Étlap/itallapHotel Platán étterme Debrecen - Étlap/itallapHotel Platán étterme Debrecen - Étlap/itallapHotel Platán étterme Debrecen - BelsőHotel Platán étterme Debrecen - BelsőHotel Platán étterme Debrecen - Étel/italHotel Platán étterme Debrecen - Étel/italHotel Platán étterme Debrecen - Étel/italHotel Platán étterme Debrecen - Étel/italHotel Platán étterme Debrecen - Étel/italHotel Platán étterme Debrecen - BelsőHotel Platán étterme Debrecen - Étel/italHotel Platán étterme Debrecen - Étel/italHotel Platán étterme Debrecen - Külső képHotel Platán étterme Debrecen - BelsőHotel Platán étterme Debrecen - Étlap/itallapHotel Platán étterme Debrecen - Étlap/itallapHotel Platán étterme Debrecen - BelsőHotel Platán étterme Debrecen - BelsőHotel Platán étterme Debrecen - BelsőHotel Platán étterme Debrecen - Étel/italHotel Platán étterme Debrecen - Étel/italHotel Platán étterme Debrecen - Étel/italHotel Platán étterme Debrecen - Étel/italHotel Platán étterme Debrecen - Étel/italHotel Platán étterme Debrecen - BelsőHotel Platán étterme Debrecen - Belső

Hotel Platán étterme további értékelései

2019.05.05családjával
Kiváló
Ballagási tömegnyomor a városban,már a harmadik étterem mondja,hogy rendezvény van. Végül a Platán jelzi,hogy most már ! tudnak fogadni. Délután 3 elött érkezünk. Parkolóban van hely.az étteremben még több,csak mi vagyunk. Mázli. Mint kiderült,nem az utolsó. Rendelünk,italok közben megjöttek,az...
2018.02.24családjával
Elvből nem olvasom el (a helyről)a legutóbbi értékeléseket hogy ne befolyásoljon. Tavalyról a kutya affér miatt maradt meg bennünk. Délután 14 10-kor érkezünk,a környéken és bent,senki,csak a recepciós -hotelben vagyunk - és egy kedves és figyelmes felszolgáló fogad,azzal hogy nekünk tartották...
2018.02.03csoporttal
Szörnyű
2018.febr.03-án egy rendezvény keretében ebédeltem itt.Az előre megrendelt ebéd gulyásleves és cigánypecsenye volt.A levesben a hús és burgonya félig volt megfőve, az íze jellegtelen. Az igazi megrökönyödésemet azonban a "cigánypecsenye" váltotta ki. Két szelet félig szénné égett hús, foghagyma...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval