Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 181.-. A ló másik oldala.........

Hotel Nagyerdő Étterem DebrecenHotel Nagyerdő Étterem Debrecen a térképen

2017. decemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. december 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
........ahová átestünk a mult szombati vacsora után.
Biztosra akarok menni,ma nem kisérletezünk,ezért a Hotel Nagyerdő éttermét választjuk. Parkolás viszonylag könnyen megoldódott. Senki nincs az étteremben,egy körasztalt választunk. Érkezünk 14.00-kor.Azonnal jön az étlap és a kérdés,addig mit innánk? Az étlap elég karcsú egy hotel étterméhez,alig 5 oldal.
Okulva a tavalyi tesztből,lefixáljuk,hogy nem 2 deci levest kérünk csészében!És zöld erőset! Ez utóbbi nincs,csak Erős Pista.
Szétnézünk. Nagyon hangulatos és tiszta hely,kényelmesen elférünk,mi vagyunk az egyetlen vendég. A leves a 15,percben érkezik meg,ez jó időnek számit,szerencsére a leves is jó. Hatalmas tálban kapjuk,utólag kiderűlt,hogy pontosan 5 tányér leves fért bele. Olyan mint Krúdy levese a Szindbádban.
Öröm nézni és enni is,a lelkesedésben elfelejtem lefényképezni,pedig érdemes lett volna rá! Benyomjuk ketten az 5 tányér levest,ebből én hármat. Kitűnő a libaleves,csak éppen liba nincs benne,igaz,az étlapon, ,libaleves zöldségekkel,, szerepel. Pincérünk közben eltűnik,másik jön,és hozza a főételt. A 2 személyes tál nagyon jól néz ki,az én csirkemellem is. Kivételesen a köretekbe sem tudok belekötni,csak a pincérbe,mert két hibát vét egymás után. A csemegeuborka helyett, uborkasalátát hoz,nem baj,nem kell kicserélni,megesszük,de rögtön hoz csemegeubit. Az,hogy vegyesköretet kértem,és csak sült krumplit kaptam,korrigálható,mert a 2 személyes tálról kapok rizst. A hús kitűnően van megsütve,omlós,2 szelet jár,a köretek is jók,végre egy rendesen megsütött krumpli.
Az adag kiadós,meg sem tudjuk enni az egészet. Még mindig csak mi vagyunk az étteremben,csendesen étkezünk,alig 49 decibelt mérünk.
Nézzük a desszertet,van somlói meg palacsinta,előbbit választjuk. Nem túl combos az adag,de izre ehető. Kérünk kávét is,ez jó döntés,mert kitűnő,aromás ital. Az italok hűtése jó,a választék nagyobb mint az ételeknél. Számla jön,16.640 Ft,ez nagyon korrekt,több sörrel,kólával,dupla baileys.
Még 10 % szervizdij is van benne,korrektűl fel van tüntetve az étlapon.Távozunk 15.45-kor,étkezési idő: 90 perc.
Összegzés:
Csendes, nyugodt,körülmények között,hangulatos helyen jó ételekkel tökéletesen jóllaktunk,barátságos árakon,pont az ellentéte a múlt heti vacsorának.
Csak jelezném,hogy 5 tányér (nagy tál)levest kaptunk 891 Ft-ért! !! A mult héten egy köpőcsészével kaptam (2 deci) 1.390 Ft-ért!
A hatalmas 2 személyes tál 5.000 Ft!
A kitűnő kávé 236 Ft! Nagyon korrekt!
Minden jó volt,csak a személyzetnek nem tudok 3 csillagnál jobbat adni! Csak mi vagyunk az étteremben,a kiürült sörösüvegek még a desszertnél is az asztalon vannak,elfelejti a köretet,eltéveszti a salátát,hosszu percekre eltűnik,nem törődik a vendéggel. A kitűnő konyha mellett,ezért nem kapja meg az étterem a különösen ajánlott minősitést. Egy notesz elkelne!
Minősités: ajánlott
Értékelés: 9,1/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (35)
Hotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Külső képHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Külső képHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - BelsőHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étel/italHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étlap/itallapHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - EgyébHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - BelsőHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étel/italHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étel/italHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étel/italHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - BelsőHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étel/italHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étel/italHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étel/italHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étel/italHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Külső képHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étlap/itallapHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étlap/itallapHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étel/italHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étlap/itallapHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étlap/itallapHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - BelsőHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - BelsőHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étel/italHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - BelsőHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étel/italHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étel/italHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étel/italHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Külső képHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Külső képHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - BelsőHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étlap/itallapHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étel/italHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Étel/italHotel Nagyerdő Étterem Debrecen - Belső

Hotel Nagyerdő Étterem további értékelései

2019.04.06családjával
Átlagos
Lassan másfél éve,hogy itt jártunk,emlékszem,nagyon jó élményekkel távoztunk. A hotel előtt találunk parkolóhelyet is. Rendezvény van,ezért már elfoglalt asztalunktól átterelnek a nagy éttetembe,ott csak mi vagyunk,nem is baj,a születésnapos társaságtól jó messze.Érkezés 14,20-kor....
2018.04.27barátokkal
Másodszor voltam barátnőmmel.A márciusi hosszú hétvégén voltunk.Az ár kedvező a nyugdíjasnak.Az első este az ellátás nehezen ment. Mivel a létszám nem megfelelően lett leadva.De másnaptól kárpótolva voltunk mindenben.Az ételek változatosak és finomak.Az édesség nagyon finom.A személyzet...
2016.09.24családjával
Átlagos
Szokásos szombati ebéd helyszínét keressük, ami egyre nehezebb, a,, hol nem jártunk még,, szempont alapján. A Hotel Nagyerdő mellett volt feladatunk,így beülünk ebédelni. Könnyen megkozelithető. Parkolni is lehet kisebb manőverezéssel. Az étterem berendezése színvonalas és hangulatos....
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval