Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

ebéd helyett nem!

IKON Street DebrecenIKON Street Debrecen a térképen

Átlagos 2016. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. június 12.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mint helyi lakos,illik tisztelettel adózni a legutóbbi hungarikum oltárán,ami magyarra forditva azt jelenti,hogy a vasárnapi ebédet az első magyar debreceniző(!) vendégeként költjük el!
Sétálóutcán van, tehát csak a környező utcákban lehet parkolni, de ott könnyedén, lévén vasárnap. A belváros kellős közepén az Arany Bika épületében van, ennek ellenére nem oltárként néz ki. Fiam szerint talponálló jellege van, bár ő nemigen járt - már - ilyenekben.
A hely kicsi, de ez nem lenne fontos. Gyorsétterem, az étlap a pult felett olvasható! Autóval vagyunk, ezért a az étlap ikonja mellé málnaszörpöt kérünk. Utóbb kiderült, ez hiba volt. Kiszolgálás nincs, a blokk száma alapján a pultnál vehetjük át a rendelést, 13 perc után, ami sok ahhoz hogy ez a fő profilja a boltnak. A debreceni páros finom, elkészítése jó, a hozzáadott kenyér nem túl friss, ehhez fehér kenyér illene. Kis adag mustár és műanyag evőeszköz jár a műanyag tálcán felszolgált ételhez. Az adag adott mivel a debreceni páros szabvány paraméterek alapján készül.
Ami agyonvágja az egészet, a málna? szörp.
Ízetlen piros színű lé.
A számla 2.960 Ft. Tegnap ugyanennyit fizettünk a török? étteremben, de ott egy tál étel és egy Cola is járt ennyiért.
Összegzés:
Hát az ebédet nem oldja meg az itteni étkezés, hacsak nem dupla adagot kérünk. A talponálló jelleg méltatlan az Arany Bika színvonalához, de a Debreceni belvároshoz is.
A kolbász finom volt, de a kevés mustár, a nem túl friss kenyér és a,, málnaszörp,, illúzióromboló. Tény hogy kuriózumnak jó ötlet, de magas gasztronómiai élményt ne várjon senki. Amíg ott voltunk magyar szót csak a személyzettől hallottunk.
Minősítés : (még) ajánlott ( csak annak, aki nem evett még debreceni párost)
Értékelés : 6/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (7)
IKON Street Debrecen - Külső képIKON Street Debrecen - Étlap/itallapIKON Street Debrecen - Külső képIKON Street Debrecen - BelsőIKON Street Debrecen - BelsőIKON Street Debrecen - Étel/italIKON Street Debrecen - Külső kép

IKON Street további értékelései

2016.04.21egyedül
Kiváló
Az IKON név épp olyan garancia számomra a minőség tekintetében, mint Zsidai Roy neve. Maga az étterem Kelet-Magyarország legjobb helye, remek a romkocsmájuk, a Maszek és igen jónak bizonyult az Ikon Street is. Ez három műfajra specializálódott, hamburger, kolbász (benne a legendás...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval