Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt

Jack Pub Restaurant & Café DebrecenJack Pub Restaurant & Café Debrecen a térképen

Átlagos 2016. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. február 6.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szombat délután, ebéd elkövetése céljából érkezünk.
Főútról könnyen megkozelithető, parkolás megoldható az étterem előtt. A berendezés - pub- tetszik, egész sokan vannak bent. Hárman támasztják a pultot, végül egy hölgy megkérdezi mit akarnánk.
kapunk helyet, 4 perc! után kerül elő a pincér az étlapokkal.
A választék bőséges, az étlap színvonalas. A leves 5(!!) perc alatt érkezik, hááát?! Ennek ellenére ehető, de még a paprika sem erős amit hoznak.
A főétel is hamar érkezik, a hús pengevékony, a köretek óvodás menü méretűek. Fotó mellékelve. Viszont jo minőségű és finom. Itt már feltűnik az étterem gyenge pontja. 4 fős személyzetet látunk, külön fizető pincér van, mégis egyszer hölgy szaladgál a 6 környező asztal között, ahogy távozik a vendég, még az asztal törlése is az ő feladata. Nincs is elhízva szegény. Két kollégája 3 asztallal odébb nyugodtan ebédel.
Az ételek gusztusosak a tálalás megfelelő, az adagok közepesek. A pincérnek arra sincs ideje, hogy az italokat kitöltse. Még egy Guinness sört nem tudunk rendelni, mert! elfogyott! Fotón az,, utolsó mohikán,,.
A desszert viszont elegáns kiszerelésben érkezik, ráadásul nagyon finom. Az ebéd 62 perc alatt lezajlott.
A meglepetés a végén jön, a számla. Eddig a legkorrektebb. Hárman ettünk 3 fogásos ebédet, italokkal, a számla mindössze 16 ezer ft! Borravalóval
6.000 ft/kop.!
Összegzés :
a kép összességében pozitív. Amire kitalálták ezt a helyet, arra tökéletes. Gyorsan lehet enni jó minőséget. Nagyon barátságos áron.
Tény, hogy nem nagyok az adagok, de jól lehet lakni.
A munkaszervezés nem tökéletes, de a pincér hölgy nagyon igyekezett. Hogy a csípős paprika nem csíp, szombat délután elfogy a sör, 2 pincér akkor ebédel mikor tele az étterem, egy kollégájukra meg kereket kell szerelni, hogy mindenhová odaérjen?! Lehet egy jót gyorsan enni, de az etalon éttermekhez viszonyítva erősen átlagos.
Minősítés :ajánlott
értékelés : 7,5/10
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (33)
Jack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étlap/itallapJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étlap/itallapJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étlap/itallapJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étlap/itallapJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étlap/itallapJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - BelsőJack Pub Restaurant & Café Debrecen - BelsőJack Pub Restaurant & Café Debrecen - BelsőJack Pub Restaurant & Café Debrecen - BelsőJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - EgyébJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Külső képJack Pub Restaurant & Café Debrecen - BelsőJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Külső képJack Pub Restaurant & Café Debrecen - BelsőJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étlap/itallapJack Pub Restaurant & Café Debrecen - BelsőJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - BelsőJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/ital

Jack Pub Restaurant & Café további értékelései

2023.05.11egyedül
Kiváló
Szerintem Debrecen egyik legjobb és legjobban működő étterme! Színvonalas kiszolgálás olcsó árak kedves felszolgálók, igazi ötcsillagos étterem a ételek igényesek minden a legnagyobb rendben!
2018.10.20családjával
Kiváló
Kb. 1 éve jól lehúztam a helyet,miután nem birtuk kivárni hogy ételt kapjunk. Ma ismét ide jövünk. Még parkolóhely is akad. Mint előretolt felderitő,stoppolok egy asztalt,és behivom a családot,hogy van hely. Kedves hölgy fogad,étlappal ,,rögziti a helyszint,,. Az étlap érdekes,egy pub esetében...
2017.09.16családjával
Szörnyű
....ajánlott! Szombat délután ennénk valamit,több ötlet közül a Jack pub a kiválasztott. Parkoló tele van,de előreküldött felderitőnk szerint a teraszon és bent is van szabad asztal. Leülünk,a szabad asztalnál. Az hagyján,hogy senki nem fogad bennünket,de az asztalhoz sem jön senki. A helyiség...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval