Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 242.- javitóvizsga 5-ös

Jack Pub Restaurant & Café DebrecenJack Pub Restaurant & Café Debrecen a térképen

Kiváló 2018. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. október 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kb. 1 éve jól lehúztam a helyet,miután nem birtuk kivárni hogy ételt kapjunk. Ma ismét ide jövünk. Még parkolóhely is akad.
Mint előretolt felderitő,stoppolok egy asztalt,és behivom a családot,hogy van hely. Kedves hölgy fogad,étlappal ,,rögziti a helyszint,,. Az étlap érdekes,egy pub esetében több mint elég. Hat! féle leves van,ez mindenhol az étterem mércéje! Komoly éttermekben sincs ennyi. Emberünk-pontosabban asszonyunk-kora alapján, inkább lányunk felveszi a rendelést,ajánlja a menűt,és jelzi hogy étlapról történő rendelés esetén sajnos várni kell. Ajjaj,tavaly is igy indult. Nem baj,kivételesen ráérünk,kivárjuk.Ekkor 14,16 perc van.Italok kiválóan hűtöttek,bámulatos választék van. Az Újházi tyúkleves a 15.percben az asztalon van,ez kiváló idő,ennél fontosabb,hogy a leves is kiváló! A zöld erős paprika (itt van) tényleg erős,a leves tele van hússal,és tartalommal,tényleg jó,a
zsirkarikák úsznak rajta. Ezért még egy tányérral kérek,miután ,,hölgyünk,, biztosit róla,hogy 5 percen belül hozza,és lőn. A leves megalapozza a jó hangulatunkat. Érkeznek a főételek,14,46-kor,szépen tálalva,közepesnél nagyobb adagban.
A csirkemell csíkok sajtbundában,kimondottan jó,és a köretet sem kell kritizálnom-ezúttal. Egy baki van,társam tzatziki mártás helyett tejfölös uborkasalátát kapott,de nem baj,megesszük. Ami zavaróbb az a zajszint. A zene hangos,57 és 72 decibel között,átlagosan 67 db-t mérünk,ez elég sok. A főételeket is legyűrjük az utolsó morzsáig. Otthon van,ezért desszertet nem kérünk,de vérszemet kapva a ,,piazza d'Oro felirattól,kávét igen,én mindjárt duplát,ez kitűnő döntés volt,mert otthon sem iszom ilyen kávét a drága csodamasinával.
Számla jön,14,470 ft!
Mindez 3 főre,italokkal,4 levessel,dupla kávéval. A számla annyira korrekt és preciz,hogy megérdemel egy fotót. Tőkéletes tájékoztatás a vendégnek. Távozunk 15,16-kor,étkezési idő 60 perc.
Összegzés:
Soha nem írunk le vendéglátóhelyet egy negativ tapasztalat alapján,mindenkinek jár egy második esély.
A Jack pub ezzel élni tudott.
Kitűnő,ide bőven elégséges étlap,- a tavalyihoz képest- fürge személyzet,kitűnő ételek,a leves osztályon felüli . A dupla kávé feldobta az egész napomat. Mindez barátságos áron. A felszolgáló hölgynek - Saci 1 - külön köszönjük a kedves mosolyát.
Negativum a hangos zene,és egy aró baki a tzatziki mártással.
Alap,hogy értékeléskor mindenki 10 pontról indul,ebből minuszolnak a negativumok. Tény,hogy kiváló ebéd volt,tisztasággal nincs gond,hangulat a zene kivételével kiváló,árak szintén,kedves felszolgálás,emiatt jár az 5 csillag.
Minősités: különősen ajánlott
Értékelés: 9,2/10 pont

A tavalyi 5/10 után......
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (33)
Jack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étlap/itallapJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étlap/itallapJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étlap/itallapJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étlap/itallapJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étlap/itallapJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - BelsőJack Pub Restaurant & Café Debrecen - BelsőJack Pub Restaurant & Café Debrecen - BelsőJack Pub Restaurant & Café Debrecen - BelsőJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - EgyébJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Külső képJack Pub Restaurant & Café Debrecen - BelsőJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Külső képJack Pub Restaurant & Café Debrecen - BelsőJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étlap/itallapJack Pub Restaurant & Café Debrecen - BelsőJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/italJack Pub Restaurant & Café Debrecen - BelsőJack Pub Restaurant & Café Debrecen - Étel/ital

Jack Pub Restaurant & Café további értékelései

2023.05.11egyedül
Kiváló
Szerintem Debrecen egyik legjobb és legjobban működő étterme! Színvonalas kiszolgálás olcsó árak kedves felszolgálók, igazi ötcsillagos étterem a ételek igényesek minden a legnagyobb rendben!
2017.09.16családjával
Szörnyű
....ajánlott! Szombat délután ennénk valamit,több ötlet közül a Jack pub a kiválasztott. Parkoló tele van,de előreküldött felderitőnk szerint a teraszon és bent is van szabad asztal. Leülünk,a szabad asztalnál. Az hagyján,hogy senki nem fogad bennünket,de az asztalhoz sem jön senki. A helyiség...
2016.10.05a párjával
Kiváló
Nálunk ez az étterem a number one :) Ha családi összejövetel van vagy ünneplünk valamit, csak ez az étterem jöhet szóba, semmi más. Nagyon jók az ételek, frissen készülnek. És nem túl drága, teljesen megfizethető. A kiszolgálás remek, nem tolakodóak a pincérek. Ebédelni is gyakran járunk ide,...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval