Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Magyaros ízek - miért Joyce?

Joyce's Irish Pub DebrecenJoyce's Irish Pub Debrecen a térképen

2017. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. március 21.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A debreceni gasztrokirály lelkes ajánlására választottam a helyet. Az uszodától nem messze van, így - az úszóverseny szervezőinek hála - kellőképpen kiéhezett családommal estünk be kora délután.
A hely úgy néz ki, mintha egy lakótelepi szolgáltatóház szélső üzlethelyiségéből alapították volna ki, megtoldva egy sundám-bundám hozzáépítéssel.
Mi a külső részen foglaltunk helyet, két ok miatt: egyrészt itt kevésbé volt érezhető az ételszag, másrészt reménykedtünk, hogy láthatunk valami forgalmat. Ez utóbbi reményünk nem vált be, teljesen kihalt volt a város, gondolom nem utolsósorban az esős időnek köszönhetően. Itt a külső részen farönk bútorzat van, némi szivacspárnázattal. Mondjuk a Flair székeknél hangulatosabb.
Két pincér sertepertélt az asztalok körül. Az előttem szólóhoz képest nem flegmának, csak lazának mondanám a pincéreket, viszonylag gyors kiszolgálásban részesítettek minket.
Megbeszéltük a családdal, hogy levest nem eszünk, csak főételt kérünk. A csemetéink megint rántott sajtot kértek - ezúttal trappistát, mi pedig végre találtunk olyan tálat, ami megfelelt mindkettőnknek. Az étlapról az I. számú tálat kértük, csirkével, cocával, vegyes körettel, gombával.
Az ételek jó minőségben voltak elkészítve, de semmi kiemelkedőt nem tapasztaltunk. Az adagok jól voltak kiszámítva, csak a gyerekekéből maradt egy kis elvinnivaló.
A wc elég kicsi, tisztasága kétséges. Az asztal pedig valamitől ragadt.
A helyen viszonylag jó minőségű étellel jóllaktunk, normális áron. Legközelebb kipróbálnám a bélszínt királyrákkal, melyet elkészítési idejének hossza miatt nem kértem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge

Joyce's Irish Pub további értékelései

2019.04.08családjával
Kb egy éve volt hogy itt jártunk,és be is jutottunk a joyce irish pub éttermébe. Két hete ez nem sikerült,rendezvény miatt,ma ismét próbálkozunk,ezuttal sikerrel. Érkezés 14.04 perckor. Tömeg nincs, válogathatunk az asztalok között.  Pincérünk azonnal étlapot hoz, és innivalót. Az...
2018.04.07családjával
A mai tanakodást -hol együnk - az emlékek döntik el,ezért a Joyce mellett szállunk ki az autóból,egyre komolyabb parkolási gondokat tapasztalva. Tömeg nincs,a ,,teraszon,, ülünk le,mert kerthelyiségnek nem nevezném. Étlapot rögtön kapunk,a mit innánk kérdést is,egy kólával ütjük el az étlap...
2017.03.22családjával
Ma is volt dolgunk a városban,ezért ismét beülünk ebédelni,ezuttal a család választ. Régen jártunk az Irish Joyce Pub -ban,lássuk mi változott. Ami feltünik,a legkomolyabb tavalyi kifogás most nem tapasztalható.. A személyzet flegmasága és a lassuság megszünt ,csak jelzem hogy rendeléstől...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval