Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 160.- vendéglő!

Látóképi Csárda DebrecenLátóképi Csárda Debrecen a térképen

Kiváló 2017. szeptemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Még mindig ennénk,de már nagyon,nem hiszem el hogy minden étterem tele van mint a déli busz. Mi van ma a városban? Ballagás?
A felvetett 4 opcióbol már 2 kiesett, most a csárdánál állunk meg. Kép ugyanaz,parkoló tele,rengeteg ember a teraszon,de bent senki. Hurrá! Viszont minden asztalon ott a foglalt tábla. Három pincér száguld mérgezett egér tempóban,miután egykük belém, ,,ütközik,, jelzi hogy rendezvény van és lesz,de szorit nekünk helyet,középen a 4 asztal közül válasszunk. Kapunk étlapot,meglepően bőséges! Van 14 féle halétel,3 odal! szárnyas, 21 féle sertés étel! Úgy tűnik már enni is kapunk. Délután 15.04 perc.

Leves 16 perc alatt érkezik.
Na most, szólni kell arról,hogy 2 féle megoldás van. Vagy nincs kedve dolgozni a személyzetnek,akkor nincs hely,vagy leterhelt a konyha, vagy vendéglátó helyről van szó,és ha nagy a tömeg,akkor nagyobb tempóra kapcsolok.

Esetünkben ez történik. A felszolgáló régi motoros a szakmában. Felveszi a rendelést,összegzi,jóváhagyjuk, el.
Ki-be rohangálás közben mindig hoz valamit,pogácsa étkészlet stb.
A leveshez külön tálkában a zöld erős paprika. Külön elnézést kér,a jégkészitő gép kaputt. Ezért a baileys anélkül jön.

Végre eszünk,a harmadik étteremben,fél négykor. De legalább jól! Az orjaleves kitűnő,2 db komoly főtt hús van benne. Meg van főzve úgy ahogy kell,társam szerint kitűnő a halászlé is. Közben leküzdünk egy pogácsát is. A főételek is megérkeznek 15.36-kor. Az erdélyi fatányéros és a csirkemell is nagyon szépen van tálalva,gusztusos. Ráadásul finom is. A hús finom omlós,a köretek ehetőek,a rizs nem tapad össze,a steakburgonya jó szintű.
Száguldó pincérünk közben érdeklődik,hogy vagyunk megelégedve,mit hozhat?.Megnyugtatjuk hogy minden rendben. Az adagok óriásiak,két komoly hússzeletet kaptam. Italok hűtése pont jó,a pincérünknek humora is van,kérdezi hogy a Heinekent vörös csillaggal vagy anélkül kérjük? Leginkább hidegen!
Degeszre esszük magunkat,társaimon kifog az erdélyi tál,pincérünk szerint ebből csomagolás lesz. Nyert. Desszert nem fér belénk. De egy kávét még kérünk. Normális adag,és finom is! Nem az a köpetnyi adag mint máshol.Számla jön,21.300 ft,jelzem, egy plusz főételt rendeltünk elvitelre is. Italokkal,kávék,stb.szerintem korrekt összeg. Étkezési idő 88 perc.
Összegzés: étterembe enni,és jóllakni jár az ember. Ehhez kell a körités,a hangulat,az étkezés élménye is. Nem vagyunk elfogultak,hogy kopogó szemekkel ebédeltünk végre,de tényleg jól éreztük magunkat.
Fürge konyha,még fürgébb pincér,a vendégek folyamatos menedzselése,jó ételek finoman elkészitve,korrekt árakon. Az orjaleves 950 ft,és nem 2 deci! Egy csirkemell 2.200 ft,az erdélyi fatányéros (emberes adag)3.500 ft . Igazi vendéglő,egy elektronikus légyriasztó elkelne.
Minősités: különösen ajánlott.
Értékelés: 9.5/10 pont.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (41)
Látóképi Csárda Debrecen - EgyébLátóképi Csárda Debrecen - EgyébLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Külső képLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - Külső képLátóképi Csárda Debrecen - Külső képLátóképi Csárda Debrecen - Étlap/itallapLátóképi Csárda Debrecen - Étlap/itallapLátóképi Csárda Debrecen - Étlap/itallapLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Étlap/itallapLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - Belső

Látóképi Csárda további értékelései

2023.04.23a párjával
Kiváló
Egy ebéd hazafele a Látóképi Csárdában. fél egykor értünk oda, rengetegen voltak. De kaptunk asztalt. Viszonylag gyorsan ki is hozták az ételeket. Dícséret a személyzetnek, nagyon igyekeztek. Az étel megfelelő mennyiség volt. Ízletes. A Bírkapőrlölt miatt tértünk be. Hangulatos hely. Bár a...
2022.12.23családjával
Kiváló
Soha nem voltunk itt még! De az biztos nagyon kellemesen csalódtam a helyben! Kellemes kis hangulatú hely. Kedves és odafigyelő kiszolgálás, mindig tudta ,hogy mikor kell jönni! Vitathatatlanul finom ételek és bőséges adag! Köszönök mindent! Még visszatérünk!
2021.10.23a párjával
Régen jártunk itt,egy jó húsleves reményében érkezünk 15,00-re. Étlap jön,kint a fóliával védett teraszon ültünk le. Az étlap bőséges,nehéz választani. Mire az italokat kihozza,leadjuk a rendelést. A levesek 10 perc múlva érkeznek. A hajdusági orjaleves maga a tökély. Bőséges,forrón...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval