Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 251.- pót Márton nap

Látóképi Csárda DebrecenLátóképi Csárda Debrecen a térképen

Kiváló 2018. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. november 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bennünket nem lehet lerázni. A múlt héten nem jutottunk be,most telefonon egyeztetünk a csárdával,és elindulunk. A hüvős idő miatt a terasz már üres,bent viszont telt ház van,viszont szoritanak nekünk egy asztalt, a cserépkályhával szemben. Szomszédunk egy (jól nevelt) kutyus. Semmi bajom a kutyákkal,de nem egy étteremben! Ide nem való. Ezen az alapon a lovát is behozhatná. Pincérünk kihozza az italokat,és felveszi a rendelést. Érkeztünk 14,20-kor. Az étlap kitűnő,változatos,és 3 nyelvű.
Mindenből legalább 6 féle van,én némi vivódás után az orjalevest,a család a halászlét választja.
A leves 14,42-kor negyedórán belül megérkezik,ez teljesen jó idő. A pincérrel történő egyezkedésem után,fél liter levest kapok,fél tányér zöld erős paprikával,és egy tányáron külön főtt hús is van. Az asztalon még további kétféle erős is van. A leves igy feltuningolva,igazán kitűnő. Forró,tartalmas,finom,és pont megfelelő adag.
Folyamatosan érkeznek vendégek,tele vagyunk. Zajszint még nem zavaró,kutyánk a legokosabb,csendesen táplálkozik. Amig töprengek kérjek e még egy adag levest,addig megérkeznek - 15,10-kor - a főételek,gusztusosan tálalva. Megint belehúztam,mert az én fűszeres camember sajttal töltött csirkém a legkisebb adag ránézésre is.
Az erdélyi fatányéros és a lyoni libamáj is hegynyi adag. Az ételek - egyhangu családi vélemény - finomak. Köret teljesen rendben,a hús puha,jól átsült,izletes,fűszeres a töltelékkel. A fatányéroson 5 féle hús van,a libamáj korrekt adag. Az italok hűtése kitűnő. Hangulatos hely nagyon, igazi csárdahangulat. A berendezés,a fokhagyma és paprikafűzérek mind nagyon otthonossá teszik. Innen cukrászdába megyünk,tehát desszertet nem kérünk,csak egy kávét. A kávé szokásos adag,nem kiemelkedő,de nem is rossz.
Számla jön, 23,940 ft 3 főre, italokkal sem kevés,de egy libamáj adag körettel 4,800 ft, a fatányéros 4,400 ft,az én ,,bélelt,, csirkém 2,950 ft. A halászlé 2,200, a kitűnő orjaleves 950. Nem túlzóak az árak.még az italoknál sem.
Távozunk 15,50-kor,étkezési idő 70 perc.
Összegzés:
Szeretjük a csárdákat.
A Márton napi libalakomát ide terveztük,csak nem fértünk be,igy ma bepótoltuk. Jól tettük. Itt nem csak az étel elfogyasztása,de gasztronómiai élmény is adott. Igazi csárdai miliő,korrekt,sőt nagy adagok,választékos étlap, jó ételek,fürge személyzet,vendéglátós ! és nem ételkihordó! Árak korrektek,a liba mindenhol drága. A kutya miatt,ami nem eltűrhető egy étteremben,csak egy fél pontot vonok le egy helyett,mert a kutya különbűl viselkedett mint némelyik vendég.
Minősités: különösen ajánlott
Értékelés: 9,5/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (41)
Látóképi Csárda Debrecen - EgyébLátóképi Csárda Debrecen - EgyébLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Külső képLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - Külső képLátóképi Csárda Debrecen - Külső képLátóképi Csárda Debrecen - Étlap/itallapLátóképi Csárda Debrecen - Étlap/itallapLátóképi Csárda Debrecen - Étlap/itallapLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Étlap/itallapLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - BelsőLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - Étel/italLátóképi Csárda Debrecen - Belső

Látóképi Csárda további értékelései

2023.04.23a párjával
Kiváló
Egy ebéd hazafele a Látóképi Csárdában. fél egykor értünk oda, rengetegen voltak. De kaptunk asztalt. Viszonylag gyorsan ki is hozták az ételeket. Dícséret a személyzetnek, nagyon igyekeztek. Az étel megfelelő mennyiség volt. Ízletes. A Bírkapőrlölt miatt tértünk be. Hangulatos hely. Bár a...
2022.12.23családjával
Kiváló
Soha nem voltunk itt még! De az biztos nagyon kellemesen csalódtam a helyben! Kellemes kis hangulatú hely. Kedves és odafigyelő kiszolgálás, mindig tudta ,hogy mikor kell jönni! Vitathatatlanul finom ételek és bőséges adag! Köszönök mindent! Még visszatérünk!
2021.10.23a párjával
Régen jártunk itt,egy jó húsleves reményében érkezünk 15,00-re. Étlap jön,kint a fóliával védett teraszon ültünk le. Az étlap bőséges,nehéz választani. Mire az italokat kihozza,leadjuk a rendelést. A levesek 10 perc múlva érkeznek. A hajdusági orjaleves maga a tökély. Bőséges,forrón...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval