Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Céges rendezvény 3

Látóképi Csárda Debrecen

Átlagos 2020. júliusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2020. július 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Céges rendezvény után jöttünk ide. Húslevest, és négyszemélyes tálat kaptunk. A pincér egy jókedvű, poénos kedvében lévő úr volt. Teljes szívéből dolgozott és élvezte a munkáját. A látóképi csárdát sokan szeretik, mert bőséges adagokat adnak. Ízvilág teljes mértékben a magyaros ízekre van ráállva. Sajnos ebben a csárdában sem találtam meg a kimagasló gasztronómiát. Legnagyobb sajnálatomra, bő olajban és zsírban készültek a sültek és köretek. Magamtól biztos nem jönnék ide újra. De a társaság javának nagyon tetszett a hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos

Látóképi Csárda további értékelései

2021.09.12gyerekekkel
Kiváló
Amikor Debrecenben járunk mindig betérünk ide vacsorázni.Rengeteg főétel van,nagyon nehéz választani.Hagyományos ,tájellegű ételek vannak,nagyon finoman elkészítve.Ha sok vendég van,kicsit többet kell várni,de megéri,mert az ízek kárpótolnak!
2019.04.01a párjával
Kiváló
Úgy érkeztünk egy hétvégén vacsorázni, hogy nem foglaltunk előre helyet. Nyár volt és a kinti terasz helyiségben bőven volt hely. A pincér azonnal a rendelkezésünkre állt, udvarias és figyelmes volt végig az ott tartózkodásunk alatt. Nagyon jól főznek, az ételadagok bőségesek. Tiszta és rendkívül...
2019.03.26barátokkal
Kiváló
Az ételek finomak, a kiszolgálás nagyon jó. 3 kutyussal mentem, és szívesen fogadtak. A hely nagyon érdekes a sok régiség miatt.