Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 166.- rejtett kincs

Minerva Étterem & Kávézó DebrecenMinerva Étterem & Kávézó Debrecen a térképen

Kiváló 2017. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. október 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szombati ebédünk helyszinén is régen jártunk,a városi káosz - nagyvásár+2 főutca felujitása- miatt a közeli Minervát választjuk.

Sok minden változott 1,5 év alatt. A vállalati ebédlő jelleg maradt,de bővűlt, és ezúttal hozzáértő is a személyzet. Az étlap teljesen megujult,ráadásul gyorsinfóként az asztalon,mint tányéralátét is olvasható. Kapunk inni,majd rendelünk,14,05 perc.
Odakint folyik az utca átalakitása.

A leves a 15.percben megérkezik,csak mi vagyunk vendégek. Erős zöld paprika nincs,de chili van. Az első két meglepetés. A gyümölcsleves étlap szerint 2,5 dl,de fél litert kapunk. Végre egyszer szerencsésen választottam,olyan orjalevest kapok hogy csak na! Két hatalmas főtthússal,ráadásul kitűnően megfőzve. Van benne anyag rendesen. Érdemes megnézni a fotókat.
A főételekre kicsit várni kell,de ismét meglepetés ér,hatalmas adagokat kapunk,én például 3 szelet húst! Lehet olvasták a tavalyi tesztet? Éppen ezt- is - kifogásoltam.
A köret itt sem műremek,de nem is rossz.Ehető. Az adagot elég legyűrni. Társam meg is hagyja a pulyka gyros egy részét. Momentán ráérünk,ezért kérünk desszertet is. Személyzet folyamatosan a pályán,figyel ránk,ahogy üres a tányér,rögtön elviszi,folyamatosan jelen van. A gesztenyepüré korrekt adag 450 ft-ért,a palacsinta is finom. Kérünk kávét,piazza d'oro,normális adag,kitünő aromával. Csendes nyugodt hely,nincs háttérzene. Közben azért jönnek vendégek. És a számla is,ami ismét meglepő. Három sörrel,több kóla,likőrök,desszertek,kávé,három főre 14,120 ft-ot fizetünk!! A kiváló leves 650 ft,ami nem pénz érte,a főétel 3 szelet hússal és körettel,1.850 ft! A desszert 490 ft,a 3 kávé összesen 840 ft! Étkezési idő 85 perc.

Összegzés:

Hát, nem nagyon tudunk belekötni.
Minerva istennő -a kézművesek védelmezője- a szárnyai alá vette a helyet. Kitűnő kiszolgálás,jó konyha,kissé gyári ebédlős berendezés,kifogástalan tisztaság, nagy adagok,és baráti,sőt 120 étterem után kijelenthetem,debreceni viszonylatban olcsó árak. Istenesen jóllaktunk,és jól éreztük magunkat. Ezért járunk étterembe.

Hogy ez a hely csak a 115. lenne a debreceni éttermek közül az meg egy rossz vicc. A hely nagyot fejlődött egy év alatt,számomra is meglepő,de teljesen megérdemelt az értékelés.

Minősités: különösen ajánlott
Értékelés: 9/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (30)
Minerva Étterem & Kávézó Debrecen - Külső képMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Külső képMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étlap/itallapMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étlap/itallapMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étlap/itallapMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étlap/itallapMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étlap/itallapMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - BelsőMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étlap/itallapMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étlap/itallapMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - BelsőMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - BelsőMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - BelsőMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - BelsőMinerva Étterem & Kávézó Debrecen - Étlap/itallap

Minerva Étterem & Kávézó további értékelései

2018.12.29családjával
Szörnyű
Az éttermet én tettem fel az ittjartam.hu oldalára,egy nehéz családi időszakban találtunk rá,a közelben van,megoldotta étkezési gondjainkat. Ma is ezért jövünk,hogy szombat lévén együtt ebédeljünk. Hát ez nem jön össze. Az étterem üzemel,nyitva van,miután leülünk,a recepciós arról...
2016.04.30családjával
Átlagos
Autónk még mindig nincs, ezért a közelben keresünk táplálkozó helyet. A Minerva előtt lehet parkolni, igaz kevés a hely. A megközelítés könnyű, megállni annál nehezebb. Az étterem elég kicsi, de a célnak megfelel. Az egyszemélyes mindenes lelkes, de kicsit szétszórt, biztos hogy nem hivatásos...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval