Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt. 135 .- kihagyható

Nevada Étterem & Pizzéria DebrecenNevada Étterem & Pizzéria Debrecen a térképen

Átlagos 2017. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. június 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Több mint száz teszt után,figyelmünket a város nyugati felére forditjuk,erre még nemigen jártunk.

Az egykori Lada bisztró ,ma Nevada étterem,némi bővitéssel,mint pizzéria és étterem funkcionál. A 4-es főűt mellett a lakótelep bejáratánál könnyen megközelithető,sőt parkolni is lehet.
A zaj és a benzinkut miatt a belső termet választjuk a terasz helyett. Hiba volt.
Érkezés 14.07 perc.
Némi nézelődés után pincér kerül elő,kapunk étlapot,mire italt rendelnénk, eltűnik. Az étlap biztató,az árak barátságosak. A berendezés célszerű, a közönség 30 év alatt kicserélődött,de a lényeg nem,a lakótelepi családok járnak ide enni és inni.
Ez nem lenne baj,de az étteremben futkározó és ricsajozó gyerekek,nem éppen nyugodt étkezést vetitenek előre.
Rendelünk,14.12-kor,egyuttal inni is kérünk,elég meleg van. Pontositjuk,hogy az étlapon szereplő ,,ujháti,, husleves valójában Újházi tyúkhúsleves akar lenni,akkor 3-at kérünk és főételt is rendelünk.
Van időnk mérni és nézelődni,a zajszint 65-72 decibel között van,elég sok. Piros pont,van légkondi,fekete, nincs nyitható ablak.
Megérkezik a leves a 20.percben !! és távozik mellőlünk a kisgyerekes család.
A leves mellé zöld erős paprikát nem tud hozni,marad a piros. A leves finom,ráadásul recepthűen készült,tartalmas, és forrón tálalják 14.35-kor.

A berendezés a thonett székekkel jól néz ki,de a ricsaj zavaró. Besegitek a családnak,elfogy a leves, a főétel is érkezik 14,54 -kor. A szervirozás elfogadható,de a személyzet sajnos gyenge. Az hagyján,hogy vegyes köret helyett csak sült krumplit kapok,csemege uborka helyett uborkasalátát,utóbbit kicseréli,rizst már nem is kérek.
A köret nem éri el a közepes szintet sem,fás,nincs rendesen megsütve sem.
Az uj Heineken-ből kérünk 2 üveggel,hűtés kitűnő.

Az adag megfelelő,korrekt 2 szelet hús,árban - 1,590 ft- is jó,de izre nem !
Valami nem stimmel vele,közösen kideritjűk,hogy a sütőolaj a bűnös,pontosabban,a szakács, aki ma még nem cserélte,ezért van ilyen állott ize az ételnek.

Idejét nem tudom,mikor fordult velem elő,hogy a rántott csirkemellet a tányéron hagyom,de a család meglepetésére is,nem tudom megenni! A felszolgáló kérdezi hogy elcsomagolják e,de nem kérjük mert az ize nem fog változni. Lemondunk a desszertről és a kávéról is. A számla 11.350 ft,nem sok,4 sörrel, kola, 2 baileys,3 főétel,3 leves.távozunk 15.20-kor
Étkezési idő 68 perc.

Összegzés:
Mi tagadás,többet vártam,a pubokról és a pizzákról alkotott korábbi pozitiv véleményeim alapján.

A gasztronómiai élmény,amiért étterembe járunk,itt nem adott. Zaj,rendetlenség,lassu és figyelmetlen személyzet,a jóra minősithető leves után félig megsült köret,állott,kozmás olajban sűlt hús. Két fogás elfogyasztása kb. 70 perc alatt még a Gundelban is sok.

Gondolkodtam rajta,hogy felkerüljön e a honlapra ,de régóta hangoztatott elvem alapján mindenkinek jár a második esély. Ezért igen. Egy év múlva ismét teszteljük.
Minősités: (a leves miatt) még ajánlott
Értékelés : 6/10
( a másik két főétel jobban sikerűlt)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (14)
Nevada Étterem & Pizzéria Debrecen - Külső képNevada Étterem & Pizzéria Debrecen - Külső képNevada Étterem & Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapNevada Étterem & Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapNevada Étterem & Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapNevada Étterem & Pizzéria Debrecen - Étlap/itallapNevada Étterem & Pizzéria Debrecen - Külső képNevada Étterem & Pizzéria Debrecen - BelsőNevada Étterem & Pizzéria Debrecen - Étel/italNevada Étterem & Pizzéria Debrecen - BelsőNevada Étterem & Pizzéria Debrecen - Étel/italNevada Étterem & Pizzéria Debrecen - Étel/italNevada Étterem & Pizzéria Debrecen - Étel/italNevada Étterem & Pizzéria Debrecen - Étel/ital

Nevada Étterem & Pizzéria további értékelései

2019.03.28a párjával
Egy hétköznap este tértünk be az étterembe, nem volt sok vendég. Párommal levest és főételt is választottunk. Az ételek finomak, ízletesek, kellően fűszeresek. Az adagok nagyok, már majdnem a levessel jól laktunk, így a főételek fele elcsomagolàsra került. Àr-érték arányban kimagasló...
2018.09.27családjával
Kiváló
Az ételek bőségesek és nagyon finomak. Az italok választéka minősége, mennyisége és ára megfelelő. A kiszolgálás és a személyzet udvarias és vendég centrikus. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A hely tiszta és kifogástalan. A választék sok féle és mindenki megtalálja a kívánságának megfelelő ételt...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval