Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 230.- vegyes érzelmek

Régi Vigadó DebrecenRégi Vigadó Debrecen a térképen

Átlagos 2018. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szombat és kutya meleg,valami levegős helyet keresünk ebédelni,erre pont megfelelő a Régi Vigadó Grill terasza.
A fürdő és a meleg miatt parkolóhely nincs,ezért a fizető parkolóban tesszük le a kocsit.
Meglepően sokan vannak,főleg az árnyékos asztaloknál. Mire megkerülöm a teraszt a család már helyet foglalt,ez hiba,mert kerthelyiségben szélső asztalhoz nem ülünk!
Emberünk azonnal az asztalnál kicseréli az étlapot,mit hozhat inni? Érkeztünk 14.30-kor.
Az étlap kicserélődött,a személyzet is, sőt az üzemeltető is, a változásokat fokozatosan fedezzük fel. Az étlap egy grillteraszra több mint elég,többféle leves van,főételekből is van választék .
A levesünk a 14. percben megérkezik,ez kitűnő idő,a konyha fürgeségét és felkészültségét és reakcióidejét mutatja. Ennél fontosabb,hogy a leves is kitűnő,szerintem Krúdy ilyen levesről irt a Szindbádban. Tartalmas,ízletes,forró,ahogy kell,sőt még zöld erős paprika is van! Óvatossàgból rákérdeztem(mindig!) a rendelésnél a leves ürtartalmára. Itt 2,5 deci. Mondom,új főnök van,a kis fazék leves a múlté! Ezért dupla levest kértem.
Társam csészében az alap,én bográcsban a dupla levest kapom. Fél liter,2,190 ft! Bármilyen kitűnő azért húzós!
Szélső asztal kerülendő az átmenő forgalom és a zaj miatt is. A hangfal pont vonalban van és dönti ránk a zenét,átlag 62 decibellel,a maximum 83 db,ez elég sok.
A főételek 15,12-kor érkeznek,emberünk szeme a pályán,ahogy üres a tányér,azonnal elviszi,az új seprű jól seper . Fürgén,jól dolgoznak. A főételek szépen vannak tálalva,főleg a cigánypecsenye nagyon guszta. Az én töltött csirkém finom,elkészités hibátlan,itt is zacskós krumpli van,de jól megsütve. Meleg van,de az italok kitűnően vannak hűtve. Erkezéskor kifogásoltuk hogy nem látjuk az italkinálatot,de emberünk fejből felsorolta a palettát,ezután megtaláltuk az itallapot középen.
Társaim degeszre ették magukat,igy csak kávét kérnek,én megkockáztatom a somlóival töltött palacsintát.
Nagyon dekorativ,igazi energiabomba,de egy héten egyszer belefér. Finom. Közben a mellettünk lévő asztalnál egy nő az ebédembe fújja a dohányfüstöt,a kutyája folyamatosan ugat,az asztal mellé etetö és itató tál kerül.
Kávét nem kérek,csak a számlát,ami elég borsos,24,860 ft,de itt ki kell emelni,hogy pincérünk még fizetés előtt ! jelzi,hogy 10 % szervizdij kerül felszámitásra,tehát az ebéd 22,690 ft ebből. Az én csirkém 2,490 ft volt,a cigánypecsenye 2,390 ft,a brokkolis jerce 2,490.
Egy kávé 350 ft. Egy kóla 390 ft,
a sör 0,33 Dreher 490! Ft.
Távozunk, 16,00-kor,étkezési idő 90 perc.
Összegzés:
Legutóbb megkapta a +különösen ajánlott+ minősitést. MOST NEM!
Változatlanul jó hely,fürge a konyha,a személyzet topon van,folyamatosan figyel,érdeklődik,rendben vannak e az ételek?
Egy jó ebédre mindenképpen ajánlott,de a részletek lerontják az összképet. Az ár érték arány nem jó! 2,500 ft ellenében nem féltányér ételt kell felszolgálni,ennyi pénzért (leves 2,180+2,490ft = 4,690 ft több helyen 2 ebédet kapunk !

Én,aki végigettem Debrecen összes éttermét,már csak tudom!
Ahol 2,290 ft-ért hoznak ki 3 fogást, ott joggal elvárható hogy ne a kutya legyen a szomszédom és a szomszéd cigarettájának a füstjét nyeljem.
Az új üzemeltető ráhajtott a bevételre,ez érthető.
De! Akkor most vagy kerthelyiség,de akkor ne egy szinvonalas étterem árai legyenek, ahol félliter (igaz,kitűnő) leves 2,190 ft, vagy pedig a régi Vigadó étterme,de akkor -mint odabent - legyen tilos a dohányzás,és az állatok behozatala.
Adagok az árakhoz képest kicsik!
A Fórumban lévő Leroy Cafeban 990 ft egy leves, ott is 22 ezer egy ebéd szervizdijjal,de nem ilyen körülmények között.
Ami megbocsáthatatan hiba,hogy nincs az étlapon feltüntetve a szervizdij felszámitása. Szakmai etika !
Akit fentiek nem zavarnak,annak ajánlott,főleg a kitűnő levesek,és a jó személyzet miatt.

Minősités (még) ajánlott
Értékelés: 10-3= 7/10
Levonás 3 pont
1 pont szervizdij sumákolás
1 pont kis adagok,magas árak,
1 pont kutya+dohányzás az étteremben
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (60)
Régi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étlap/itallapRégi Vigadó Debrecen - Étlap/itallapRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Külső képRégi Vigadó Debrecen - Étlap/itallapRégi Vigadó Debrecen - Étlap/itallapRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - BelsőRégi Vigadó Debrecen - BelsőRégi Vigadó Debrecen - BelsőRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Külső képRégi Vigadó Debrecen - Külső képRégi Vigadó Debrecen - Külső képRégi Vigadó Debrecen - Étlap/itallapRégi Vigadó Debrecen - Külső képRégi Vigadó Debrecen - Külső képRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étlap/itallapRégi Vigadó Debrecen - Étlap/itallapRégi Vigadó Debrecen - Étlap/itallapRégi Vigadó Debrecen - Étlap/itallapRégi Vigadó Debrecen - Külső képRégi Vigadó Debrecen - Külső képRégi Vigadó Debrecen - Külső képRégi Vigadó Debrecen - Étlap/itallapRégi Vigadó Debrecen - Étlap/itallapRégi Vigadó Debrecen - Étlap/itallapRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Külső képRégi Vigadó Debrecen - Külső képRégi Vigadó Debrecen - Külső képRégi Vigadó Debrecen - Külső képRégi Vigadó Debrecen - Külső képRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Étel/italRégi Vigadó Debrecen - Külső képRégi Vigadó Debrecen - Külső képRégi Vigadó Debrecen - Külső kép

Régi Vigadó további értékelései

2023.09.08egyedül
A Régi Vigadóba több ízben is ellátogattunk 2010 és 2016 között, nem volt soha átütő élmény. A nemrégiben, múlt hónap elején egy debreceni gasztro-fesztivál alkalmából hazafele tartva a rendezvényről megálltam a fagyispultjuk előtt, választottam egy mangós fagyit, nem volt teljesen meggyőző, de 4...
2020.08.01családjával
Átlagos
A Leveles csárdába indultunk,de kiderült hogy bezárt. A környékről,ha már itt vagyunk,a Grill teraszt választjuk. Negyed ház van ebédidőben,élő zene van,szerencsére ritkán énekel az egytagu zenekar. Érkezés 14,20-kor. Étlapot kapunk,egy külső teraszhoz képest sokoldalu. Még levesből is 5 féle...
2019.07.17a párjával
Kiváló
Egyik pénteken ellátogattunk a Thermál Fürdőbe. A kellemes napot megkoronázta az ebéd a Régi Vigadóban. Menüt ettünk, amit előre lefoglaltunk, mert hamar elfogy. Nagyon finom mézes-mustáros csibe leves volt, rengeteg husival. Utána rántott gomba és karfiol rizzsel és tartárral. Nagyon ízletesre...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Medián Hajdúnánás - All in one wellness csomag teljes ellátással
All in one wellness csomag teljes ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Medián Hajdúnánás
79.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval