Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 253.- megfizethető minőség

Starbucks - Csapó utca DebrecenStarbucks - Csapó utca Debrecen a térképen

2018. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. november 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A 19 budapesti üzlet után vidéken is terjeszkedik a Starbucks,Debrecenben mindjárt 2 üzlettel. A Fórum I.emeletén rovom a köröket bevásárlás közben,s már jó lenne egy kávé.
Lássuk. Nincs tömeg,elegáns üzlet,elegáns hölgyekkel,a márkaspecifikus árukészlettel.
És hozzáállással is. Rendelek egy sütit,és egy jó kávét,várom hogy kihozzák. De nem. A hölgy jelzi a pultból,hogy a kávé elkészült,3 méterrel arrébb másik hölgy szól,hogy a sütemény átvehető! Hm.

Elballagok érte és vissza,a három tagu személyzet mellett kiszolgálom magam.

A sütemény - triplechockcake -friss,jóizű,és ennek megfelelően 890 ft. Valószinűleg az angol forditás miatt került ennyibe a három rétegű csokis szelet. A kávé viszont ,,megér egy misét,,de egy látogatást a Starbucksba feltétlenül. Mióta tavaly megvettem a kávéfőző csodát,azóta önjelölt baristaként kisérletezem különféle szemeskávé tipusokkal. De ! ez az az íz amit kerestem. Meginterjúvolom a hölgyet,miből főzik? Megmutatja a készletet,amit a helyszinen meg is lehet venni,a polcon többféle márka,ők az Espresso szemesből főznek,a polcon 25 dkg kiszerelésben kapható 2,500 ft,azaz 10,000 ft/kg áron. A számla 1,480 ft,ebből a kávé 590 ft,mint egy 5 *-os hotelben.
Összegzés:
Hát tapasztalatnak érdekes volt.
A magyar ízlés az Omnia, és Tchibo páros körül forog,a boltok kínálata is erre van kihegyezve.
Ugyanakkor van igény és már fogyasztói réteg is az igényes kávézókra,az Alléban (Bpest)lévő üzletük mindig zsúfolásik telt. Itt vidéken még a többség nem engedheti meg magának hogy 600 ft-ot adjon egy kávéra,de igény van rá,kereslet meg majd lesz.
A kávét nem itt veszik meg,amig van Omnia Gold 990 ft ellenében és az már jó kávé,most ittam reggel egyet. Addig nem adnak negyed kiló kávéra 2,500 ft-ot.
Addig marad szük réteg törzshelye. Ha kibirja addig.
Minősités : ajánlott
Értékelés: 8/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (9)
Starbucks - Csapó utca Debrecen - Külső képStarbucks - Csapó utca Debrecen - Étel/italStarbucks - Csapó utca Debrecen - Külső képStarbucks - Csapó utca Debrecen - BelsőStarbucks - Csapó utca Debrecen - BelsőStarbucks - Csapó utca Debrecen - BelsőStarbucks - Csapó utca Debrecen - Étel/italStarbucks - Csapó utca Debrecen - BelsőStarbucks - Csapó utca Debrecen - Étel/ital

Starbucks - Csapó utca további értékelései

2023.12.02barátokkal
Gyenge
A kávék egész jól vannak elkészítve. Tényleg van köztük különlegesség. Az áruk viszont rettenetesen drága ahhoz képest, amennyire picike adagot adnak. Máshol ennyiért dupla, de minimum másfélszer ekkora adagot adnak. És még finomabb is.
2020.01.29barátokkal
Átlagos
Több mint egy éve mrgnyilt a Fórumban,azóta sem tudtam megkedvelni. Jogy miért? A kedves pultos fiú és lány lelkes,dolgozik,de nekem szokatlan és nem jön be,hogy a terem tulsó végébe odakiáltanak,hogy espresso elkészült! Akkor battyogjak vissza érte,és hozzam el magamnak. Ugyanigy a süteményt is....
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval