Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nyárból a hűsölésbe

Starbucks Golden Bull DebrecenStarbucks Golden Bull Debrecen a térképen

2021. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. május 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Korábbi posztjaimban már kifejtettem, hogy nem igazán tudom megérteni és átérezni a tizenévesek Starbucks iránti rajongását. Miután pizzáztunk Debrecen főterén, a gyermekeim lelkesen tájékoztattak, hogy milyen szuper hely ez a Debrecen, hiszen még Starbucks is van, ráadásul éppen itt vagyunk a közelben, így nem volt kérdés, hogy be kell mennünk. A nyári hőségben jól esett a klimatizált, de nem túlhűtött kávézóban leülni egy kis időre. Van kiülős teraszuk is, de azt nagyon napfényesnek találtam.
A meleg időre tekintettel inkább a jeges italokat preferáltuk, koffeines kávét pedig csak én ihatok, a gyerekek koruknál fogva nem. Az italok meglehetősen drágák, egy sima eszpresszón kívül a többi kávéfajta és egyéb italok is 1000 Ft felett kezdődnek.
Ezeket kértük: csokoládés frappé tejszínhabbal (1290 Ft), karamellás jeges macchiato (1290 Ft), tripla csokoládés frappé (1490 Ft). Ennivalók terén a pultból lehet válogatni, szendvicsek, sütemények, tortaszeletek, szóval ilyen egyszerűbb hideg ételek. A desszertek közül fehércsokis kekszet (690 Ft), csokis-vaníliás muffint (690 Ft), karamellás waffelt választottak a gyerekek (450 Ft). 4 ital és 5 olcsóbb süti együtt 8500 Ft-ba került. Gyakorlatilag drágább volt, mint a pizzás ebédünk.
A kiszolgálás nagyon kedves, kommunikatív volt. Külön figyeltek a gyerekekre, amíg nekem el kellett mennem pár percre.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (17)
Starbucks Golden Bull Debrecen - EgyébStarbucks Golden Bull Debrecen - EgyébStarbucks Golden Bull Debrecen - EgyébStarbucks Golden Bull Debrecen - EgyébStarbucks Golden Bull Debrecen - EgyébStarbucks Golden Bull Debrecen - EgyébStarbucks Golden Bull Debrecen - EgyébStarbucks Golden Bull Debrecen - EgyébStarbucks Golden Bull Debrecen - EgyébStarbucks Golden Bull Debrecen - EgyébStarbucks Golden Bull Debrecen - EgyébStarbucks Golden Bull Debrecen - EgyébStarbucks Golden Bull Debrecen - EgyébStarbucks Golden Bull Debrecen - EgyébStarbucks Golden Bull Debrecen - EgyébStarbucks Golden Bull Debrecen - EgyébStarbucks Golden Bull Debrecen - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval