Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Korrekt ár/érték arányú borkimérés és borozó

Tokaji Borház DebrecenTokaji Borház Debrecen a térképen

Átlagos 2016. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. július 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Tokaji borház valójában borkimérés és borozó egy helyen, a decis poharak szép talpasak, az árak barátságosak, elvitelre a bor 650 ft/liter, helyben 120 fl / deci. Nincs gond a különbséggel, mi sem természetesebb, mint az, hogy helyben fogyasztva legyen rajta felár.
Megtudtuk, hogy a pultos hölgy a Pauleczki pincészet borásznak özvegye, említettem, hogy egy általam szervezett borversenyen e pincészet 6 puttonyos Muscat Lunel aszúja lett az első, ez nem hatotta meg annyira, mint reméltem. Én biztos másképp reagáltam volna. Egyébként sem volt barátságosabb a hölgy, mint amit a kötelező udvariasság diktál, pedig lett volna rá oka és alkalma. De hát nem az én bajom ez.
Megkóstoltunk két bort, egy furmintot és egy hárslevelűt, amelyek szárazként vannak számon tartva nekünk félszáraznak tűntek, nem voltak ezek rosszak, borhibásak, ezért a pénzért rendben is voltak, minden esetre nem hagytak bennünk nagy élményt.
A beltér kifejezetten tetszett. Az nem hinném, hogy megoldás, hogy hordóból melegen mérik ki a bort, így könnyen elromolhat, de ez megint csak nem a mi problémánk. Kiss István és a Tokaj kerház borai is árulják palackban, kimérve Pauleczki boroki vannak.
Egyszer jó volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (6)
Tokaji Borház Debrecen - BelsőTokaji Borház Debrecen - BelsőTokaji Borház Debrecen - BelsőTokaji Borház Debrecen - Külső képTokaji Borház Debrecen - BelsőTokaji Borház Debrecen - Belső

Tokaji Borház további értékelései

2023.01.03a párjával
Kiváló
Jó minőségű bort lehet kapni, mégpedig jó áron! Vittem belőle Balatonhoz ismerősöknek, és annyira jónak találták, hogy minden évben kell vigyek nekik a változatos kínálatból. Én az édes bort szeretem, de a szárazra sem volt panasz. Esetenként az édeset elegyítem félédes borral, ami pikáns ízt...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval