Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jobb mint otthon...

Centrum Hotel DebrecenCentrum Hotel Debrecen a térképen

Kiváló 2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Debrecen az ország legbarátságosabb nagyvárosa. Szerencsére többször járok ide és mindig találok valami újat. A szálloda is pont olyan mint maga a város, barátságos, tiszta, többet nyújt mint amit elvárunk.
Már az érkezéskor kiderült, hogy ez valami más, ugyanis a Nagytemplom tőszomszédságában áll így a kilátásról nem is kell sokat mondanom... Hobbi fotósként nem voltam még ennél szebb látképet nyújtó hotelban. A parkoló ingyenes, ami ritka dolog, tekintve, hogy Debrecen szívében helyezkedik el a hotel. A három csillag kevésnek tűnik a magas színvonalhoz képest, gondolom csak a wellness részleg hiánya indokolja. Jártam sok négy csillagos szállodában is, lenne mit tanulni ettől a helytől... A személyzet észrevétlenül, de profi módon teszi a dolgát. Mindig mosolyogva fogadtak akárhová mentem a szálloda területén belül. A reggeli minden igényt kielégít, de ami abszolút egyedi, hogy kérésre külön díj nélkül friss presszó kávét, capuccinót készítenek, nem a szokásos szállodai "lötyikávé"-val kell indítani a reggelt. A szobák minden földi jóval felszereltek, a plazmatévén az érkezéskor a saját nevünk látható ami kedves gesztus. Ár-érték arányát tekintve is kiváló választás. Mindenkinek ajánlom aki jó helyen, nyugalomban szeretne eltölteni néhány éjszakát.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (3)
Centrum Hotel Debrecen - KörnyékCentrum Hotel Debrecen - BelsőCentrum Hotel Debrecen - Szobák

Centrum Hotel további értékelései

2020.07.14egyedül
Szörnyű
Érkezésemkor félretájékoztattak arról, hogy hol parkolhatom le az autómat. A konkrét parkolóhelyről kérdeztem a recepcióst, ahol az autóm parkolt. Megerősített, hogy jó helyen állok. A hotel parkolócéduláját is kitettem. Másnap reggelre megbüntetett a közterület felügyelet. A recepción elvették...
2016.09.13gyerekekkel
Szombaton este értünk a szállodába, pozitívum, hogy a belvárosban van, és ingyenes parkolóval rendelkezik. Meglepő volt, h ELŐRE kellett fizetni... A szobák tiszták, modernek, ízlésesen berendezve, a franciaágyas hálószobában volt a plusz ágy, ami kicsit fura, ráadásul egész éjszaka...
2016.02.29gyerekekkel
Kiváló
Remek helyen van, ár-érték arány kiváló. Remek reggeli,néhány 4 *szállodánál jobb kaja, a személyzet udvarias,pontos,gyors.Visszatérek.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Medián Hajdúnánás - All in one wellness csomag teljes ellátással
All in one wellness csomag teljes ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Medián Hajdúnánás
79.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval