Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem vállalnak felelősséget ha félreinformálnak!

Centrum Hotel DebrecenCentrum Hotel Debrecen a térképen

Szörnyű 2020. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. július 14.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Érkezésemkor félretájékoztattak arról, hogy hol parkolhatom le az autómat. A konkrét parkolóhelyről kérdeztem a recepcióst, ahol az autóm parkolt. Megerősített, hogy jó helyen állok. A hotel parkolócéduláját is kitettem. Másnap reggelre megbüntetett a közterület felügyelet.
A recepción elvették tőlem a parkolójegyet és azt mondták, hogy "gondoskodni fog róla", nem kell aggódnom.
Nos, megjött a levél. 30 000 forintos büntetést kaptam.
Amikor felhívtam a szállodát az üggyel kapcsolatban, és a következő e-mail beszélgetésben is erős védekező üzembe kacsoltak, ál-udvariassággal próbálták leplezni a leerszkedő hangmodorukat.. Megírták, hogy munkatársaik magasan képzettek, és "soha" nem hagynák jóvá a parkolóhelyet, ahol parkoltam. Ezenkívül, "nem tudom bizonyítani", hogy a recepciós azt mondta nekem, hogy jó helyen parkolok és többször emlékeztettek, nem az ő felelősségük, hogy a vendég betartsa a KRESZ szabályokat. Mit kell tennem, rögzítenem kell minden beszélgetést vendégként, hogy bizonyítani tudjam, hogy nem vagyok hazug? A magasan képzett személyzet soha nem hibázik? Kétszer is téves információt kaptam. Egyszer a bejelentkezésnél egyszer a kijelentkezésnél. Mos fizetnem kell. Felajánlottak kompenzációként egy nevetséges összegű bon-t ami körülbelül egyharmad szobára elég a következő ottartózkodásomkor. Nem lesz ilyen! Önök is kerüljék a helyet!

Nem emlékszem, hogy tapasztaltam e valaha azt a lekezelő modort ahogy a recepciós a telefonon beszélt velem miután vázoltam milyen ügyben telefonálok.

Mellesleg körülbelül 30 percig türelmesen vártam a bejelentkezéskor, mert épp egy vendég távozott.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

Centrum Hotel további értékelései

2016.09.13gyerekekkel
Szombaton este értünk a szállodába, pozitívum, hogy a belvárosban van, és ingyenes parkolóval rendelkezik. Meglepő volt, h ELŐRE kellett fizetni... A szobák tiszták, modernek, ízlésesen berendezve, a franciaágyas hálószobában volt a plusz ágy, ami kicsit fura, ráadásul egész éjszaka...
2016.05.11a párjával
Kiváló
Debrecen az ország legbarátságosabb nagyvárosa. Szerencsére többször járok ide és mindig találok valami újat. A szálloda is pont olyan mint maga a város, barátságos, tiszta, többet nyújt mint amit elvárunk. Már az érkezéskor kiderült, hogy ez valami más, ugyanis a Nagytemplom tőszomszédságában...
2016.02.29gyerekekkel
Kiváló
Remek helyen van, ár-érték arány kiváló. Remek reggeli,néhány 4 *szállodánál jobb kaja, a személyzet udvarias,pontos,gyors.Visszatérek.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.056 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval