Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás volt a pünkösdi hetvegenk

Hotel Divinus DebrecenHotel Divinus Debrecen a térképen

Gyenge 2015. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. május 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Azt gondolom,hogyha valamit kedvező áron kínálnak,abban az esetben sem szabadna a minőség rovására válnia.és ezen a hétvégén pontosan ez történt!
Először is érkezésnél a parkolás díja 3000Ft volt,ami azt gondolom elég drága,főleg ha az ember egy ilyen helyre megy.ingyenes parkoló a szállodából összesen 8 db volt.
A szoba tiszta volt,az ágy nagyon kényelmes,jót aludtunk rajta.
Viszont a tv-nek olyan a dőlésszöge a falról,hogy az ember az ágyból fekve nem látja rendesen a tv-t.
A szobában levő minibár nem hűtött,igy jeget kellett kérni,hogy le tudjuk hűteni az italokat.

A személyzet unott,egyhangú,tisztelet a kivételnek.és itt megemlíteném a masszőrt,aki nagyon lelkiismeretesen végezte a munkáját,talán ilyen jo masszázst meg nem is kaptam senkitől sem,de pároknak is ugyanez volt a véleménye.miklós és István volt a két masszőr,aki lemasszirozott minket.
Professzionális masszázs bán volt részünk!

Az étkezés a szálloda egyig nagy gyenge pontja,es ami miatt azt gondolom hogy 3*-ra értékelném a szállodát,mert aki volt mar belföldön 5*-ős szállodában,annak van összehasonlítási alapja.

A választék nagyon szegényes,nem volt semmilyen rozsos pekaru,ha valami elfogyott,akkor nem töltöttek,csak ha szóltunk erte.tejbegriz nem volt,3fajta zöldség volt összesen,amiből lehetett választani,se retek,se újhagyma,de semmilyen mas hagymát sem tettek ki.a felvágottak ok is 3fajta volt,nem volt semmilyen krém választék,gondolok itt egy padlizsán kremre,korozottre,semmi nem volt.
Natúr joghurt volt,de abból is a legolcsóbb változat,valami Aro márkájú lehetett.a gyümölcstál választék 2-3 fajta gyümölcsből állt.nem tettek ki egy ananászt,dinnyét,vagy olyan szezonális gyümölcsöket.
A tányérokat amit mar nem használtunk,nem vitték el a pincérek,vagy csak nagyon sok idő után vették észre,számunka ez is magyon meglepő és furcsa volt.meg egy 3*-os szállodába is figyelnek erre a pincérek.
Vacsoránál nem en választom meg,hogy miből es mennyit kérek,hanem pincérek állnak ott,és szednek nekünk.de itt is az volt a problémánk,mint reggelinél,hogy gyakorlatilag nem volt semmi választék,köretnek két fajta volt:steak burgonya,es rizs.nem tettek ki semmi olyat amitől különlegesnek éreztük volna a vacsorát,nem volt meleg desszert,nem volt fagylalt,bár kérésre adtak nekünk vanília fagylaltot.de le is fényképeztem,hogy volt egy olyan pult,ahol tátongott az üresség,nem csak mi nem értettük,mások sem,hogy miert nem lehet kitenni egy ilyen színvonalú etteremnél,legalább fagylaltot?!
A bár árait nagyon drágának talaltuk,van egy étterem a sarkon,ahova kimentünk ebédelni,ahol nagyon finoman főznek,és gazdag választéka van.
A wellness rész nagyon kicsi,szinte üres volt,a pezsgő fürdő nem is pezsgett rendesen,korszerűtlen volt.nem tettek egy gyógyvizes medencét se be,amit hianyoltunk.

szóval senki ne számítson itt 5*os ellátásra,mi becsapva éreztük magunkat,legközelebb biztosan nem jövünk ebbe a szállodába,sajnos több volt a negatív élmény,mint a pozitív.
Vagy ha bárki megis ide jönne,ne legyenek nagy elvárásai a szállodával szemben!
Amennyire impozáns,hívogató a külseje,annyira nagy hiányosságok vannak a vezetőségen belül,a szervezettség en,a kiszolgálásban,az étteremnél.
Van még hova fejlődniük,különben hamar el fogják veszteni a csillagokat...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (4)
Hotel Divinus Debrecen - VendéglátásHotel Divinus Debrecen - VendéglátásHotel Divinus Debrecen - BelsőHotel Divinus Debrecen - Külső kép

Hotel Divinus további értékelései

2024.01.28a párjával
Kiváló
Az orvosi masszázst jelentősen fejleszteni kell személyzet és körülmények szempontjából. A hotel külső világítása elégtelen esőben később délután sötétben érkeztem nagyon nehéz volt egyáltalán a szállást megtalálni a parkolási lehetőségek pedig enyhén szólva botrányosak egy ilyen öt csillagos...
2024.01.09a párjával
Kiváló
Nem sok 5*os hotel van Magyarországon,de ez a hely valóban megérdemelten viseli a csillagjait. Közvetlen,barátságos személyzet,kiemelném a felszolgálókat. A wellness sosem volt tele,van 2 jacuzzi,mindig csak 2-en voltunk benne. A szoba nagy ,erkélyes.A bekészített kapszulás kávé nincs ingyen/ ez...
2024.01.03a párjával
Remek szálloda. Minden igényt kielégít az étterem, a szobák a személyzet. A mélygarázs a szálloda vendégeinek arányaiban lehetne méltányosabb, főleg, hogy nem is volt maximálisan kihasználva. A wellness is kiemelkedő, a medencében az élményelemek többet üzemelhetnének. Ezen két apró észrevétel...

A Hotel Divinus legnépszerűbb csomagjai

Hotel Divinus Debrecen - Divinus élmények reggelivel teljes előrefizetéssel (1 éjtől)
Divinus élmények reggelivel teljes előrefizetéssel (1 éjtől)
Kérd ajánlatunkat!
2024.12.24-ig
Hotel Divinus Debrecen - Divinus élmények reggelivel (1 éjtől)
Divinus élmények reggelivel (1 éjtől)
Kérd ajánlatunkat!
2024.12.24-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval