Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szilveszteri rémálom

Hotel Divinus DebrecenHotel Divinus Debrecen a térképen

Szörnyű 2015. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A szobába kipakolva, izgatottan mentünk le párommal a wellness részlegre. Meglepődve tapasztaltuk, milyen kevés medence fogadott bennünket. Ez még nem is okozott volna nagy problémát, azonban másnap amikor felkeltem, rémülten vettem észre, hogy bedagadtak a szemeim és rettentően fájtak. A reggelit már könnyek közt, égő fájdalmak közepette fogyasztottam el.
Kora délután lementem a portára, ahol egy látszólag nagyon kedves szemüveges hölgy fogadott és érdeklődött a problémám felől. Mikor beszélgetésünk azon pontjára érkeztünk, hogy a wellness részleget valószínűleg nem takarítják eleget, ez okozhatta a gyulladást, mit sem törődve mosolygott és közölte, nem tehet ezért semmit. Elképedve eszméltem rá, hogy a fent említett hölgy a normál emberiség egy szikráját sem véltem felfedezni a már-már gúnyosan vigyorgó tekintetében. Meglepődve és felháborodva tapasztaltam, hogy semmi segítséget nem kaptam betegségem ügyében amit a hotel szolgáltatásai mellé kéretlenül kaptam. A kamilla teámat is magam kellett kifizetnem, hogy ápoljam vele a szememet.
Megpróbáltam szilveszter alkalmából türtőztetni magam és később panaszt tenni ezért, azonban ekkor jött a második pofon.
A gála vacsora helyszínére betérve már furcsa módon senki nem kérdezte meg, melyik szobából jöttünk, és segített megmutatni az asztalunkat. Ennek hiányában két üres helyet választottunk magunk és leültünk. Ekkor szóltak, nem jó helyen ülünk és átirányítottak egy másik asztalhoz. Mondanom sem kell mekkora tömeg volt és milyen kis hely jutott egy fő számára. A mellettem ülő hölgy ránk szólt; itt már ülnek, ne foglaljuk el más helyét. Kissé szégyenkezve, de annál dühösebben álltunk fel és mentünk ki a portára megkérdezni, hol a helyünk.
Kiderült, csak minket nem írtak fel egy asztalhoz sem, de azért a számlánkra már ráterhelték a vacsora költségeit. Több mint fél óra várakozás után meguntuk, és lemondtuk ezt a szolgáltatást.
Voltunk már más hotelekben, amik hozzáteszem nem öt csillagosak voltak, mégis sokkal pontosabb szervezettséggel, segítőkészséggel működtek.
250 km-t megtéve, a felhőtlen szórakozás reményében indultunk el Budapestről, majd fertőzéssel a szememen, szilveszteri vacsora nélkül távoztunk
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Átlagos

Hotel Divinus további értékelései

2024.01.28a párjával
Kiváló
Az orvosi masszázst jelentősen fejleszteni kell személyzet és körülmények szempontjából. A hotel külső világítása elégtelen esőben később délután sötétben érkeztem nagyon nehéz volt egyáltalán a szállást megtalálni a parkolási lehetőségek pedig enyhén szólva botrányosak egy ilyen öt csillagos...
2024.01.09a párjával
Kiváló
Nem sok 5*os hotel van Magyarországon,de ez a hely valóban megérdemelten viseli a csillagjait. Közvetlen,barátságos személyzet,kiemelném a felszolgálókat. A wellness sosem volt tele,van 2 jacuzzi,mindig csak 2-en voltunk benne. A szoba nagy ,erkélyes.A bekészített kapszulás kávé nincs ingyen/ ez...
2024.01.03a párjával
Remek szálloda. Minden igényt kielégít az étterem, a szobák a személyzet. A mélygarázs a szálloda vendégeinek arányaiban lehetne méltányosabb, főleg, hogy nem is volt maximálisan kihasználva. A wellness is kiemelkedő, a medencében az élményelemek többet üzemelhetnének. Ezen két apró észrevétel...

A Hotel Divinus legnépszerűbb csomagjai

Hotel Divinus Debrecen - Divinus élmények reggelivel teljes előrefizetéssel (1 éjtől)
Divinus élmények reggelivel teljes előrefizetéssel (1 éjtől)
Kérd ajánlatunkat!
2024.12.24-ig
Hotel Divinus Debrecen - Divinus élmények reggelivel (1 éjtől)
Divinus élmények reggelivel (1 éjtől)
Kérd ajánlatunkat!
2024.12.24-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval