Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Összességében kellemes, de ott van az a de

Hotel Lycium DebrecenHotel Lycium Debrecen a térképen

2015. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy tavaly nyárközepi "kis" kiruccanásunk úticélja Debrecen egyik neves szállójához, a Lycium Hotelhez vezetett, egyenesen Győrből. A hosszú út faradalmaival megérkezve, nem is kell mondanom, hogy mennyire vártuk a megváltó, kényelmes, pihe-puha ágyakat, ahol végre kinyújtóztathattuk a lábainkat. Szerencsére a megérkezésünk után erre nem is kellett sokat várnunk, hiszen a szálloda alatt nyújtózó földalatti parkolóháznak köszönhetően hamar magunk mögött hagyhattuk megfáradt autónkat, megspórolva a szabad hely keresésével töltött hosszas perceket. A recepciós "akadályon" is meglepően gyorsan túljutottunk, így már szinte semmi sem állhatott az utunkba. A lift segítségünkre sietett, így cipekednünk sem kellett sokat, főleg, hogy a szobaaajtónk előtt szálltunk ki éppen. Az első találkozásunk a szobákkal pozitív benyomást nyújtott, de persze mindenki egyből az ágyakra fókuszált, később persze volt idő mindent alaposan megnézni. A rossz időnek köszönhetően nem volt sok lehetőségünk, így a nyaralásunk nagy részét a hotelben töltöttük, jó alaposan kiismerve azt. A szobák alapvetően jól fel voltak szerelve, ahogy az egy ****-os szállodánál elvárt. Számomra az egyetlen kényelmetlenséget a szobában csupán a fürdőszobában a zuhanyzófej okozta, ugyanis az rögzített volt, ami kicsit hasonlított az uszodákban levő zuhanyzókra, ami alatt mindig helyezkedni kell, hogy jól menjen rád a vízsugár (mindez kívülről vicces látványt nyújtva). A napjaink kedvenc programjává a reggeli és a vacsora vált, amik után nehezen tudunk megmozdulni, köszönhető a svédasztalos tálalásnak és a széleskörű válsztéknak, így mindegyikünk tudott találni valami ínyére valót. Egyetlen érszrevételünk volt a kiszolgálás kapcsán, hogy egyszer a reggelről megmaradt fogások egyikét változatlanul tálalták este is, de ez talán nem új eset senki számára, aki ismeri a vendéglàtós taktikákat vagy szokásokat, ha az úgy jobban tetszik. Mivel be voltunk szorítva az épületbe az egész napos eső miatt, ezért a wellness részleg látogatása szintén napi programmá vált. A szaunák teljesen kielégítették az elvárásainkat, de a jacuzzi medence sajnálatos módon, de nem volt melegnek mondható, a rendes medence pedig majdhogynem hidegebb volt, mint a merülő medence, így szinte csak a szaunát élveztük. A takarítással meg voltunk elégedve, a személyzet kedves volt, így különösebb problémánk nem akadt. Összességében meg voltunk elégedve. Ha máskor is Debrecen felé sodor minket az élet, nem zárjuk ki, hogy megint ellátogassunk ide.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Lycium további értékelései

2022.10.05a párjával
Kiváló
Nagyon szép hely. A vacsora fine dining ,sokkal jobb lenne,ha hagyományos ételek lennének.Kár,hogy az árban nincs benne az italfogyasztás. Nincs tálca. Hiányolom a légfrissítot . A wellnessrészleg isteni!
2021.09.08a párjával
Kiváló
Nagyon kellemes 4 napot töltöttünk a szállodában. Rendkívül segítő udvarias személyzet, tökéletes kiszolgálás, finom ételek.
2020.01.09a párjával
A szilveszteri est a pazar díszítések ellenére nagyon szűkösen lett megoldva. Az asztaloknál egymás szájában voltunk, kényelmetlen volt a szorosság. Nem volt édes pezsgő, a wellness részen csak 1 jakuzzi működött január 1-én, a kávéhoz első nap keksz, második nap szóda 3ik nap már semmi nem járt....
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval