Sport Hotel Debrecen ★★★

Sport Hotel Debrecen
Sport Hotel DebrecenSport Hotel Debrecen
Sport Hotel Debrecen

Sport Hotel Debrecen bemutatkozása

A természet és a mozgás harmóniája – egy hotel sportolóknak, családoknak és konferenciák résztvevőinek
Szállodánk Debrecen legszebb részén, a természetvédelmi oltalom alatt álló Nagyerdő szívében található, csendes, nyugodt környezetben. A rendkívüli adottságokkal rendelkező 120 férőhelyes, háromcsillagos superior szállodánk egyaránt kínál tökéletes körülményeket edzőtáborozó csoportok, szakmai konferenciák és rendezvények résztvevői, vagy épp pihenésre, aktív kikapcsolódásra vágyó családok, baráti társaságok számára.

2 vendég értékelése alapján

4,5Ár / érték
4,5Kényelem
4,5Szolgáltatás
4,5Étkezés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Borostyán Szálláshely Debrecen - Karácsony
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló

Sport Hotel Debrecen vélemények

Bronz fokozatú értékelő
2014. szeptember 2.a párjával járt itt
Egy éve lakodalomban voltunk Debrecenbe és elmentünk előbb és 3 éjszakára szálltunk meg. A Hotel szép , a környezete is. A személyzet kedves volt. Az ételek finomak és bőségesek voltak ! Jól éreztük magunkat akkor voltak a városban nagyszabású felújítások, gondolom azóta már befejeződtek. Mindenkinek ajánlani tudom a hotelt és magát a várost is ! ! :)
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2014. június 6.gyerekekkel járt itt
Ahogy a nevéből is látszik, a Hotel inkább sportolóknak ajánlott, de egy többgyerekes család is jól tudja magát érezni. A szálloda berendezése, színvilága ízléses és modern. A szobák kényelmesek, és nagy méretűek. A szálloda elhelyezkedése tökéletes, nincs messze a villamosmegálló, így percek alatt a belvárosba jut az ember.