Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Baráti összejövetel

Napraforgó Vendégház étterme DemjénNapraforgó Vendégház étterme Demjén a térképen

Kiváló 2017. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A fürdő közelében található ez az étterem. A nyitvatartás - ha jól emlékszem 11-től 10.30-ig (vagy 9.30?) - de inkább a későbbi valószínű. (Az étterem adatai közt nem szerepel.)
A hely elég egyszerű, de tiszta, a berendezése kellemes benyomást ad. A választék nagyon gazdag, ami - tekintettel a szeptember közepére, azaz idény végére - figyelemre méltó. Az étel ízletes volt, és a társaság többi tagjának is ez volt a véleménye. A kiszolgálás figyelmes.
A korábbi véleményekre szeretnék reagálni:
A tulajdonos beszélgetett velünk, és elmondta, hogy korábban volt egy nem megfelelő felszolgálója, aki már nem dolgozik nála. A rossz vélemények nagy valószínűséggel hozzá köthetők.
A mellékhelyiséget az ilyen kategóriájú éttermeknek megfelelő berendezéssel látták el, a tisztasággal kapcsolatban semmi kifogás nem lehet.
Az asztalokon nem volt abrosz (valaki ezt kifogásolta), hanem ezt alátétek helyettesítették. Mivel egy nagy, kerek asztal mellett foglaltunk helyet, ez a megoldás logikusnak tűnik, és egyáltalán nem volt zavaró.
Aki flancos helyre vágyik, csalódni fog. Aki kellőképp hangulatos, de egyszerű helyre, ahol kellemes hangulatban megebédelhet, vagy megvacsorázhat, annak ajánlani tudom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Napraforgó Vendégház étterme további értékelései

2022.10.26a párjával
Kiváló
Ilyen ízletes, szinte "rágásmentes ételt, nem is emlékszünk mikor fogyasztottunk. Köszönjük, és kérjük a szakácsot NE változtasson szakmát. Mégegyszer köszönjük. Sok+++++
2022.05.21egyedül
Kiváló
2018-ban első demjéni tartózkodásom során fedeztem fel az éttermet, ami valljuk be őszintén nem volt nehéz, mivel pont szembe helyezkedik el a fürdővel. Mivel nem ez volt az első alkalom már úgy érkeztem, hogy voltak elvárásaim, de szerencsére nem csalódtam most sem. Ugyan nem ettem Jókai...
2021.09.18gyerekekkel
Egerszalókról mentünk át a szomszédos faluba, Demjénbe, hogy az ottani fürdőt is kipróbáljuk. A fürdőzés után a parkolóban láttuk meg a Napraforgó Éttermet, így továbbutazás előtt úgy döntöttünk, itt fogunk enni. Ez jó ötletnek bizonyult, már csak azért is, mert a hotel és a fürdő éttermén kívül...
Népszerű szállások a környéken
Natura Vendégházak Demjén - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.07.01-ig
Natura Vendégházak Demjén
48.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Nyári élmények itthon
Nyári élmények itthon
06.10-09.01.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
125.848 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval