Laci bácsi étterem értékelései

Értékelései
4
5
20
16
0
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Laci bácsi értékeléseit!

Olvasd el Laci bácsi étterem értékeléseit!

Laci bácsi értékelései

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 10.
Két baráttal temetésre mentünk, előtte megebédeltünk - ezért a hangulatról nem szeretnék írni - ebben a helyzetben erre nem figyeltünk. A hely tiszta, a mosdót nem láttam. Az árak kb. megfelelnek a szokásoknak. A választék ahhoz képest, hogy nagy forgalmuk nem lehet (13 óra körül alig voltak vendégek), bőségesnek mondható.
Megosztom
2018. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. január 15.
Értelmetlen a fenti 1 - 5 értékelés, mert gyakran - most is - ezt nem lehet egyértelműen meghatározni. Attól függ, milyen szempontokat veszünk figyelembe. Ha pozitívumot írok, azzal lehet folytatni, hogy "de". Ha negatívumot, hasonlóképp. Születésnapot ünnepeltünk 4 gyerekkel. A legkisebb 1 éves, a legnagyobb 10 éves.
Megosztom
2017. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A fürdő közelében található ez az étterem. A nyitvatartás - ha jól emlékszem 11-től 10. 30-ig (vagy 9. 30? ) - de inkább a későbbi valószínű. (Az étterem adatai közt nem szerepel. )
A hely elég egyszerű, de tiszta, a berendezése kellemes benyomást ad. A választék nagyon gazdag, ami - tekintettel a szeptember közepére, azaz idény végére - figyelemre méltó.
Megosztom
2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 27.
Már jeleztem korábban is, hogy nem szerencsés a tetszés bejelölhetősége. Különösen érvényes ez az ajánlásra; hiszen az az igényektől is függ! Valószínűleg a "nem"-et fogom bejelölni (mert anélkül nem lehet értékelést írni), de ez nem lesz korrekt, talán igazságtalannak is tekinthető. Ha valaki a szíve választottját akarja elkápráztatni, az ne ide jöjjön.
Megosztom
Mi vendégek voltunk -

Park Vendéglő Budapest

2017. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. június 13.
Egy rokonunk hívott meg minket ebédre ebbe a vendéglőbe, ezért az értékelésem csak hozzávetőleges (pl. az ár vonatkozásában). Tudtommal egy nemrégiben megnyílt étterem. A hely nagyon fiatalos, hangulatos, a kiszolgálás figyelmes. Az ételek nagyon ízletesek voltak, a menü alapján az áruk is elfogadhatóknak tűntek. A választék jó. Az adag hatalmas volt.
Megosztom
2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 29. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A feleségemmel jártunk ebben az étteremben; kíváncsiak voltunk a nemrég megnyílt vendéglőre. A hely hangulatos, nagyon tiszta, a berendezés összhatása kellemes, a mellékhelyiségeket nem láttuk. Az étterem önkiszolgáló, sokféle étel választható. (Bőven túlmegy egy átlagos "normál" vendéglőn. ) Úgy gondolom, köztük számos török étel is van (ennek megítélésére nem vagyok hivatott).
Megosztom
Kis hely kávéra, sörre -

Miskolc Cafe Miskolc

2016. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. április 26.
Kollégákkal voltunk ma ebben a kávézóban. Mivel csak söröztünk, elég szűkös az értékelésem. A hely elég kicsi, tipikusan arra szolgál, hogy egy rövid időt kellemes beszélgetéssel, kávé, ital, sütemény mellett el lehessen tölteni. Túl sok vendég befogadására nem alkalmas. Van zárt és nyitott (terasz) része is. A hely tiszta, kellemes, minden extra nélkül.
Megosztom
2016. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. január 17.
Előzetes asztalfoglalás után tértünk be ebédelni; a helyet a környéken lakó családtagunk választotta, akik olykor megfordulnak ebben a vendéglőben. A vendégló nagyon kulturált, mellékhelyiségével együtt tiszta. A választék bőséges, az adagok hatalmasak és nagyon ízletesek. A kiszolgálás gyors. Cigányzene is hivatott a vendégek hangulatát emelni.
Megosztom
Siettünk... -

Stika Budapest

2016. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. január 17.
Vasárnap délelőtt volt, egy gyors kávéra akartunk beszaladni (csak meglátva az utunkba eső a nyitva tartó helyet). Sajnos erre a célra nem volt jó a választásunk. A hely vagy puritán, vagy modern (romkocsma? ) - én ezt nem tudtam eldönteni. A berendezés nagyon egyszerű, a falon érdekes, fiatalos falfestmény, ami a helyet volt hivatott bemutatni.
Megosztom
2016. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. január 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családdal voltunk ennek a helynek a vendégei, a fiam a párjával már járt ott, ők ajánlották. A hely "elég érdekes", emiatt nem felel meg feltétlenül mindenkinek, választáskor célszerű tudni, hogy "mire adja a fejét" a vendég. Különböző termek vannak, amik a terem nevének megfelelően vannak kialakítva.
Megosztom
2 oldalon / 20 találat


TérképX