Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Barlangfürdő

Cascade Resort & Spa Wellness Hotel DemjénCascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén a térképen

2021. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. december 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mióta olvastam a barlangfürdőről, azóta terveztem hogy egyszer eljövünk ide és egy másik helyről visszafelé beugrottunk.

A szálloda egy hegytetőn épült, gyönyörű a táj, a kilátás, csodálatos a csend. Parkoló van elég, könnyű helyet találni, nem kell érte külön fizetni, mint sok helyen. A hotelbelső különleges, rendkívül formatervezett, érdekes színek és formák kombinációja. Földszinti szobát választottam, mert azokhoz tartozik egy mini kert és kiülős rész, nagyon jó ide kicsit kiülni és gyönyörködni a tájban. A szoba két részből állt, függönnyel elválasztva, itt is érdekes megoldásokkal (pl. farönk a helyiség közepén), színes hangulatvilágítással. Kávé- és teabekészítést is kaptunk. Az étterem is különleges, diszkréten függönnyel elválasztva egymástól az asztalokat. Az ételválasztékon viszont meglepődtem, nem volt olyan széles mint más helyeken, sem reggelinél, sem vacsoránál, de finom volt minden. A bárban széles választék van italokból, de nagyon drága, emlékeim szerint ilyen árakkal még sehol nem találkoztunk. A kiülős részen sajnos kevés az asztal, ha jól emlékszem, 4 db ennyi vendégnek, így nem nagyon lehet este kiülni a levegőre :( A wellness részlegen beltéri élménymedence, finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, aromakabin, sókamra és merülő medence található, a látvány itt is káprázatos.

A gyógyfürdőt és barlangfürdőt egy kültéri átvezető úton lehet megközelíteni, ide külön belépőt kell váltani, aminek az ára elég borsos. A gyógyfürdő részen több, különböző hőmérsékletű gyógyvizes medence, úszómedence, élménymedence és csúszdák vannak. A barlangfürdő nagyon különleges, elsőre el lehet tévedni, annyi folyosó és járat van, de egy idő után ki lehet igazodni, mi merre van. Itt is különböző hőmérsékletű medencék, gyógyvizes medence, bár, szauna, gőzkabin és sok csúszda található. Több étkezde és büfé kínálatából lehet válogatni, ha valaki szeretne étkezni.

Nagyon jól éreztük magunkat, szép és sok fürdési/wellness lehetőség van, de azt kell mondjam, nagyon drága, így egyhamar nem jövünk az árak miatt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Cascade Resort & Spa Wellness Hotel további értékelései

2024.01.16a párjával
3 napot töltöttünk itt el, mindennel meg voltunk elégedve. A fürdő csodálatos. Ajánlom mindenkinek!
2023.02.08a párjával
Nekünk csak az lenne a véleményünk hogy a recepciónál a fogadtatás és a távozás nem volt barátságos. Gyorsan el sorolták a szabályokat és tulajdonképpen nem vendégként kezeltek, elmulasztották a welcome drinket is odaadni. Nagyon barátságtalanok voltak, amúgy a személyzet Többi tagja kedves volt,...
2022.07.29gyerekekkel
Szörnyű
Hihetetlen, hogy egy téves levonást, amit a fizetés pillanatában észrevettem 2 hónap alatt nem sikerült rendezniük. Sőt, miután újra ( többedszer) érdeklődtem a közel 60 ezres túlfizetésem miatt, azt a választ kaptam, hogy adjam meg a tranzakció adatait... Magyarul egyáltalán el sem indították a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Natura Vendégházak Demjén - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.07.01-ig
Natura Vendégházak Demjén
48.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Nyári élmények itthon
Nyári élmények itthon
06.10-09.01.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
125.848 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval