Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nyugalom, madárcsicsergés

Piramis Fürdő és Üdülőpark DemjénPiramis Fürdő és Üdülőpark Demjén a térképen

Kiváló 2022. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. május 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Annak, aki itt megszáll ez 2 dolog, ami legelőször eszébe jut azt gondolom. Lehet, hogy csak szerencsém volt a hét közepi időponttal, de egyszerűen nem jellemezhetem másképp csak úgy, hogy a nyugalom szigete.
Köszönhető ez annak is minden bizonnyal, hogy a jelenleg birtokba vett földterület szélén helyezkedik el megfelelő, de nem túl nagy távolságra a főúttól. A 2018-ban nyílt családi vállalkozásként üzemelő üdülőpark mindent megtesz azért, hogy a vendégek helyben maradjanak és jól szórakozzanak, kellemesen tudják eltölteni a szabadidőt.
Egy kicsit ugyan furcsa volt, hogy van itt piramis, az egri vár ostroma, illetve mesefigurák, de végül is nem zavaró. Ami előszőr megfogta a szemem, azok a gomba alakú apartmanok voltak, amelyek mese figurákkal vannak díszítve. Ennek és a 3 gyógyvizes medencének köszönhető, hogy az üdülőpark mellett döntöttem mikor szállást kerestem 2 éjszakára a nyakamba szakadt szabadságom egy részének eltöltése okán.
Az üdülőpark saját kúttal rendelkezik, amelyből a gyógyvizet nyerik, ami az egész Termálvölgyre jellemző. De van szauna, 2 dézsa annak, aki a szabadban élvezné a gyógyvizet, szabadtéri medence (sajnos még nem üzemelt), masszázs fotel (ezzel volt az egyetlen kevésbékellemes élményem), szabaduló szoba ( ha nem egyedül érkezik valaki, mint én). Bográcsozási lehetőség, zöld terület napozó ágyakkal, aki a napfürdőt élvezné. Egy szóval minden, ami a szabadidő kellemes eltöltéséhez kell. Ha valakinek még ez sem elég ellátogathat a Barlangfürdőbe, kirándulhat a környéken (kaptárkövek, barlanglakások, remetelak).
Tartozik hozzá egy étterem is, de mivel önálló cégként működik, ezért arról külön emlékezek meg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (5)
Piramis Fürdő és Üdülőpark Demjén - EgyébPiramis Fürdő és Üdülőpark Demjén - EgyébPiramis Fürdő és Üdülőpark Demjén - EgyébPiramis Fürdő és Üdülőpark Demjén - EgyébPiramis Fürdő és Üdülőpark Demjén - Egyéb

Piramis Fürdő és Üdülőpark további értékelései

2022.02.28gyerekekkel
Kiváló
Köszönünk mindent nagyon jól éreztük.magunkat. .A tulaj,személyzet kedvesek,segitők,figyelmesek az ételek finomak voltak,sőt a szülinapi ebédért is dicséret SZAKÁCSNAK. A szobák kényelmesek,tiszták visszatérünk. csak ajánlani tudom.
2020.08.30gyerekekkel
Kiváló
Minden rendben volt, a szoba tiszta volt, az ágy kényelmes, a konyha felszerelve, nekünk semmi sem hiányzott. A medencék is rendben voltak, bár a szabadtérit kissé hidegnek talaltuk. A szabaduló szoba is jó móka volt. A reggeli megfelelő és elegendő volt. A személyzet kedves, segítőkész....
2019.09.23a párjával
Átlagos
Nagyon kedves és ügyes Dóri a recepciós, aki fogadott bennünket és tovább is maradt este, hogy megvárjon bennünket. Köszönjük! A szállás elhelyezkedése számunkra tökéletes volt, közel van Egerszalók és a Barlang fürdő Demjénben, akár át is lehet sétálni. Kerékpárral a Saliris melletti úton...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Natura Vendégházak Demjén - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.07.01-ig
Natura Vendégházak Demjén
48.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
2025.01.05-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
132.816 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval