Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bakancslistás étterem, kötelező eljönni

Almavirág Étterem DerecskeAlmavirág Étterem Derecske a térképen

2020. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. január 25.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Követendő filozófia és példa az Almavirág étterem. Helyi termelők alapanyagaiból készítenek minőségi ételeket. Kínácsiak voltunk feleségemmel a helyre. Sok ismerősünk mondta, hogy kötelező eljönni, ha valaki a kulináris élvezetek híve.
A parkoló szép tágas, rendezett. A pincérek udvariasak, tisztelettudóak, segítőkészek. Ízlésesen van kialakítva a belső tér és abszolút nem hozza a csárda érzést. Menüsorul első ránézésre átgondolt, letisztult, viszont sok szokványos ételük van. Pénteken 18:00 órára érkeztünk, mert nem tudtak máskor fogadni minket. Rengetegen járnak ide. Előételnek padlizsánkrém volt, házi kenyérrel. Feleségem Magyartarka-bélszínt kért kacsamáj raguval. Az étel szervírozása tökéletes volt, a hús állaga is kiváló. DE a grillzöldségek... Mintha kimentünk volna a kertbe, és nyersen ráraktuk volna a tányérra amit éppen egy picit megkapatunk tüzön. Eléggé elrontotta az össz ízélményt.
Jómagam Angus bélszínt kértem kávés demi glace mártással. A bélszín tökéletes volt, a mártás pazar. DE a grillzöldségek... igen megint a grillzöldségek... Ha jót akar valaki magának kér hozzá más köretet, mert ez nem jó összeállítás így.
Sajnos a köret java részét mindketten meghagytuk.
Vegyes érzésekkel távoztunk az étteremből.
Ajánlani ajánlom mások számára az éttermet, mert a körülöttünk ülő vendégek mindannyian elégedettek voltak bár jelzem nem grillzöldség volt a köretük.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Almavirág Étterem további értékelései

2024.01.08a párjával
Nagyon hangulatos hely , finom, különleges ételekkel, kedves figyelmes kiszolgálással. figyelnek az egészségünkre. Kiváló szakemberek, séfek állitják össze az ételeket. A berendezés is hangulatot kelt, a környezet pazar, igy maradandó emléket lehet szerezni bármilyen alkalomból. CSAK...
2023.12.02családjával
Kiváló
Szülinapot voltunk ott ünnepelni. Nagyon kellemes, hangulatos és tiszta étterem. Kicsit talán zsúfoltnak tűnik, de bent ülve már nem az. Az ételek nagyon finomak, ízletesek. Árban szerintem egész oké. Ja és az alapkák meg az őzike az plusz ötletes cukiság volt.
2022.11.01családjával
Kiváló
Az étlap a továbbgondolt magyar konyha nyomvonalán halad, az eredeti ízharmóniák gondos megőrzése mellett. Rédai Attila konyhafőnök Debrecenből érkezett, több szakácsversenyen dobogós helyezést elért, megnyerő portrét olvashatunk róla az étterem honlapján. Kínálnak többek között rakott...
Népszerű szállások a környéken
Platán Hotel Debrecen - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.01.01-ig
Platán Hotel Debrecen
35.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval