Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pont azt adja amit kinézek belőle

Platán Panzió étterme DobogókőPlatán Panzió étterme Dobogókő a térképen

2020. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. október 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mint sokan mások, egy dobogókői kirándulás során láttam meg a kirakott bográcsokban rotyogó hagyományos ételek sorát, mindenhova kifüggesztet árakkal. Már akkor döntöttünk, hogy a séta után itt ebédelünk.
Szerencsénk volt, mert a telt ház ellenére éppen érkezésünkkor üresedett egy asztal és le tudtunk ülni, de amíg ettünk, folyamatos sorbanállás és várakozás volt a bebocsájtásra várók részéről.
A hely harmad osztályú kialakítású, de ezzel nincs bajom. A pincérek igyekeztek gyorsan, és előzékenyen kiszolgálni, nem volt egy rossz szó, vagy fintor, sőt igen kedvesek voltak.
Az árak a helyhez mérten (frekventált hely, ne nem első osztály) korrektek.
Bográcsgulyást ettünk, ami kimondottan finom volt, tisztességes adag, bőségesen volt benne hús és minden ami kell. A családi méretű limonádé is jó volt, a vlgén pedig a Bécsi almás rétes koronázta meg az ebéd élményét.
Összefoglalva sem a kiszolgálással, sem az ételek minőségével, és mennyiségével semmi baj nem volt, talán a kiszolgálás egy kicsit fejetlen volt, de ezt betudom a valóban fullra telt háznak.
Sajnos a 10% szervizdíj itt is meg van, de rendkívül korrekt volt, hogy amikor a pincér hozta a számlát, külön szóban is elmondta, hogy az már tartalmazza a szervizdíjat, ilyet eddig máshol nem tapasztaltam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (2)
Platán Panzió étterme Dobogókő - Étel/italPlatán Panzió étterme Dobogókő - Étel/ital

Platán Panzió étterme további értékelései

2023.10.05a párjával
Átlagos
Három kellemes, csendes és nyugodt napot töltöttünk el itt tavasszal. A kirándulni szeretőknek nagyon ideális helyen van ez a kicsit retro panzió. A kiszolgálás átlagos, az étel bőséges, a szoba kicsi de praktikus volt. Ár-érték arányban megfelelő volt. Bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk,...
2020.11.08a párjával
Gyenge
Valahogy úgy történt, hogy a pilismaróti erdőből kifelé száguldva éppen éhesek lettünk délután. Na, akkor mi legyen? Erre van Dobogókő! Kanyar! Majd ott eszünk! És ez jött először elénk Dobogókőn. Nem biztos, hogy meg kellett volna állni. De megálltunk. Sok turista jön-megy, ténfereg, látszólag...
2020.02.10családjával
Szörnyű
2019 nyarán jártam itt a családommal. Óriási csalódás volt maga a hely, rendkívül b*nkó kiszolgálással, korlátozott ételkínálattal (hiába választottuk ki mit szeretnénk 3 körben kellett próbálkozni, hogy találjunk valamit ami elérhető....), ingyen kioktatással, majd ezt követő gyomorrontással....
Népszerű szállások a környéken
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.29-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
39.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval