kition: Egyszerű, de stílusos - Zsindelyes Vendéglő Dobogókő

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Zsindelyes Vendéglő Dobogókő értékelése
2. helyezett az 5 dobogókői étterem közül

Értékelést írta:

Budapest
32 szállásértékelés 43 városban járt
300 étteremértékelés 837 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Egyszerű, de stílusos

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Dobogókői kirándulásaink során rendre betértünk ide, a Makovecz tervezte étterem mindig nagyon tetszett, sajátos hangulata van. Valamikor csak egy sörre vagy zsíros kenyérre, valamikor egy komplett ebédre ültünk be. Kirándulás utáni falatozásra való hely, nem gasztronómai fellegvár, az ételek viszonylag egyszerűek, de nem volt velük probléma.Az árak nem olcsóak, de még elfogadhatóak, hétvégén kell megtermelni az egész heti bevételt. Kirándulás után érdemes betérni akár egy zsíros kenyérre, akár egy babgulyásra, erre a legjobb Dobogókőn.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság: Átlagos

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni kition felhasználót?    Igen

2016. augusztus 23. - Zsindelyes Vendéglő válasza kition értékelésére:
Kedves Vendégünk,
az időjáráshoz (és időjárás előrejelzéshez, hiszen nem egyszer egy "záporok, zivatarok előfordulhatnak" mondat tesz tönkre egy hétvégét, amelyen tökéletes kiránduló idő lett volna..) ilyen mértékben kötődő forgalmú vendéglátó helyek, mint mi valóban nehezen vennék fel az árversenyt egy jól kalkulálható forgalmú városi vendéglátó egységgel.
Sajnos itt benne van a pakliban, hogy nehezebb a friss étel mennyiségével és a szükséges létszámmal is kalkulálni és valóban, a fix költségek megtermelése is sokszor nagyon koncentráltan kell, hogy megtörténjék. A fentiek miatt a hegyvidéki vagy strandon üzemelő vendéglők ár-érték aránya pedig érthető módon sokszor magasabbra adódik, mint egy városi vendéglőé. Mindemellett igyekszünk a lehetőségekhez képest a legjobbat nyújtani és örömmel vesszük, ha a vendég a helyzetet - mint Ön - reálisan látva nem várja el tőlünk, hogy közel fix és egyenletes forgalmú vendéglátó egységekkel vegyünk fel egy éles árversenyt itt Dobogókőn, ami egy egészen más terep.
Hozzászólását örömmel vettük, szeretettel visszavárjuk Dobogókőre!
Zsindelyes Vendéglő, PR manager
A választ a hely vezetőségének egy képviselője írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Cím
2098 Dobogókô
Eötvös sétány 10.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. december 30.
Ha arra kirándulunk, évek óta mindig ide térünk be. Most se volt rossz, de egy kicsit csalódtunk. Hideg idő volt, jó lett volna benn átmelegedni. Belépéskor rögtön éreztük, hogy itt ez nem fog megtörténni, láttuk, hogy benn szinte mindenki dzsekiben ült. A kandallóban alig égett egy kis fa, kevés...