Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egyik szemem sír, a másik nevet...

Platán Panzió DobogókőPlatán Panzió Dobogókő a térképen

Átlagos 2017. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. április 7.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagy várakozással érkeztünk a panzióba, amit írtak róla, nagyon vonzó volt és persze maga Dobogókő is egy általam nagyon kedvelt helyszín.

Az első "meglepetés" az érkezéskor ért minket: a panzió közvetlen környezete rendkívül elkeserítő látványt nyújtott, gyakorlatilag egy szemétdomb. Azért leparkoltunk, és elindultunk bejelentkezni, de míg beértünk a panzióba, egy füsthegyen kellett átverekedjük magunkat, valamiért pont az egyébként szépen megcsinált bejárat mellett van kialakítva a dohányzásra kijelölt hely, ahol a személyzet minden egyes tagja (akikkel az 5 nap alatt találkoztunk) elég sűrűn megfordul.

Bejelentkeztünk, megkaptuk a szobánkat, ami hogy-hogy nem, pont a szemétdombra nyújtott kilátást. Párom ettől eléggé felháborodott és szóvá is akarta tenni, de nem tettük. A szoba olyan, amilyen, szépen berendezett, de a fürdőszoba elég csapnivaló. A csap csöpögött, csak kisebb erőfeszítéssel lehetett elzárni,a meleg vízre jó esetben 3-4 percet kellett várni. Ehhez képest pozitív "csalódást" jelentett az éttermi kiszolgálás, vagyis maga az étel, mert a kiszolgálás hagy némi kívánni valót maga után.

A gyertyafényes vacsora külön kérésre volt csak elérhető, egy már több mint félig leégett csonkot gyújtottak csak meg, amikor kértük. Az étel minőségével nem volt gond és a mennyiségével sem, nagyon finoman főznek, és bár egyik este nagyon sós volt a vacsora, általánosságban semmi panaszunk nem volt.

A csomag, amit vettünk, 2 éjszaka volt, félpanzióval, termálfürdő belépővel, mi ebből kettőt vettünk, vagyis 2*2 éjszakát voltunk ott, mégis egy alkalomra kaptuk csak meg a belépőket, a 2. csomag mellé járó "el lett felejtve".

Ami miatt mégis jól érzetük magunkat, hogy a környezet szinte mindenért kárpótolt, maga a vidék gyönyörű és nagyon jókat kirándultunk. A panzió szerencséje szerintem, hogy ebben az időszakban alig volt más szálláslehetőség a településen/környéken, ezért van ekkora forgalmuk, az ellátás ezt semmiképpen nem indokolná.

Javasolnám, hogy kicsit igényesebbek legyenek magukra és a közvetlen környezetükre, egy ilyen világszerte ismert településen azért ez lenne a minimum elvárás...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

Platán Panzió további értékelései

2023.10.02a párjával
Az interneten találtam ezt a panziók 2 éjszakát töltöttünk a párommal.Kellemes nyugodt tiszta levegőjű környezet..Jól éreztük magunkat.
2023.01.01barátokkal
Kiváló
4 napot töltöttünk ott, mindent csak dícsérni tudok. Bőséges adagok, kirándulási lehetőségek. Készséges segítőkész személyzet.
2022.09.13a párjával
Kiváló
A rengeteg virág és az üstházak az útszélén felkeltették a kiváncsiságunkat és betértünk a dobogókői Platán Étterembe. Kedves tulajdonos fogadott, az 5 fajta menüből választottunk kettőt. Nagyon finom, sűrű ragulevest és babgulyást. A második, brassói és zöldségesharcsa volt rizzsel. Egy baki...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.20-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
37.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval