Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A látszat csal!

Gunaras Resort Spa Hotel DombóvárGunaras Resort Spa Hotel Dombóvár a térképen

Átlagos 2015. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. október 21.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Három nap két éjre mentünk Delux szobába, All inclusive ellátással.
A hotel megközelítése nagyon jó. A személyzet segítőkész, bár egy ilyen jellegű helyen sokkal több személyzetre lenne szükség! Pl: addig zárva van a drinkbár, amíg nem végeznek a reggeliztetéssel és utána a terítéssel, mert nincsenek annyian. Első nap lefoglaltuk 1 órára az egyik bowling pályát, ami játék közben meghibásodott, majd kb 15-20 perc várakozás után megjavították, amivel nem lett volna bajom, ha a szervíz időt nem velünk fizettetik ki! Aznap éjszaka 21:00-23:30-ig áramszünet volt, de még csak annyit sem mondtak, hogy elnézést! A "Játékterem" egy vicces megnevezés. A spa részleg gyönyörű lehet már amikor működik! A tisztasággal teljes mértékben elégedettek voltunk, leszámítva, hogy a szobánkat nem takarították. All inclusive ellátással kapcsolatban csak annyit jegyeznék meg, hogy nem értem miért kell helyhez kötni az ital fogyasztást? Kikapcsolódni mentünk, nem fegyházba! Sajnos nem sok jó élményem lett a hotellal kapcsolatban. Ami nagyon sokat dobott rajta, az a jakuzzi és a fürdőben az üvegfal! Külön köszönet két kedves pincérnek, akik nagyon kedvesek, barátságosak voltak és kellemesebbé tették ottlétünket!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:

Gunaras Resort Spa Hotel további értékelései

2023.10.01a párjával
A múlt héten jártam Torna megyében először ezen a helyen. A szálloda rendezett, a wellness kitünő. Az országban az egyik legjobb gyógyvíz itt található. Hiányoljuk, hogy a medencék felett nincs falióra, így nehéz kisakkozni, hogy mikor kell menni kezelésre. Elhelyezhetnének egy nyilvános csap is,...
2023.08.29a párjával
Kiváló
Már 7 éve ebben a csodás hotelben nyaralunk. Minden igényt kielégítő szolgáltatás. Kedves személyzet és finom ételek. A strand nagyszerű és tiszta több medencével.
2023.08.22a párjával
Kiváló
Télen voltunk nagyon szép kellemes hely csodás 4 napot töltöttünk párommal . Változatos finom svédasztalos reggeli és vacsora. Szuper fürdési lehetőség kicsiknek és nagyoknak . Recepciós ok udvariasság ból jelles ! Csak ajánlani tudom!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Európa Gunaras Dombóvár - Nyári relax napok
Nyári relax napok
05.17-08.31.
Hotel Európa Gunaras Dombóvár
79.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval