Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Többet is ki lehetne hozni...

Hotel Európa Gunaras DombóvárHotel Európa Gunaras Dombóvár a térképen

Átlagos 2016. márciusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. március 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Összességében jól éreztük magunkat a családdal.
A masszőr kiváló, a fürdő közel van, csendes a hely, az étel bőséges és finom. Viszont a szolgáltatásokból többet is ki lehetne hozni.
A recepciósok (egy kivételével) nem segítőkészek, nem ugrálják körbe az embert, ráadásul összevissza is beszélnek. Első nap, amikor a bicikliket akartuk elkérni, a recepciós azt mondta, elvileg kettő van a szállóban, de mivel most úgysem akarunk már biciklizni (délután 4óra körül volt...nem tudom honnan szedte, hogy én már aznap nem akarom használni) majd holnap kérdezzük a kollegáját. Másnap így is lett, a hölgy viszont azt mondta sajnos "téli időszak" miatt, sajnos nincsenek biciklik, szerelik őket. Aztán mondtam, hogy elvileg van kettő, és nem a szervizben, ekkor utána nézett és nekünk lett igazunk. A raktárban két bicikli állt rendelkezésünkre.
Aznap kiakasztottuk a szobánk ajtajára, hogy kérünk ágyazást. Mire estére visszaértünk, sajnos ez nem történt meg. Az ágyunk ugyanolyan volt, ahogy reggel ott hagytuk. Arról nem beszélve, hogy a WC papírunk is elfogyott, a kuka tele volt. Oké, csak nem értem akkor miért vannak kiskártyák takarítással és ágyazással, ha senki nem szagol a szoba felé...
2. nap a fürdőben voltunk, előtte leadtuk a kulcsokat a recepción. Mikor visszaérkeztünk, a két szobakulcsból csak egyet talált ott a recepciós hölgy. Nem értettük, hisz tudtuk, hogy mindkét kulcs leadásra került. A hölgy szó szerint ezt mondta: határozottan emlékszem, hogy csak egy kulcsot adtak le. Ez azért volt csak érdekes, mert sajnos nem is ő volt a kulcsleadásnál a recepciónál, így nem tudhatta mit adtunk le... Mellesleg végül megtalálta a kulcsunkat, a naptár mögé esett be. Ezt a szituációt kicsit gáznak éreztem...
A legnagyobb hátrány, hogy semmi wellness részleg a szállóban. Egy kis jacuzzi vagy medence, szauna.. Nem hiszem, hogy akkora befektetéssel járna. (annak ellenére is, hogy a fürdő nincs messze és a szomszédos kórház fürdő részlege is használható, nekünk hiányzott a szállóból egy kis "vizes blokk".
A vacsorához át kell sétálni a szomszédos épületbe. Kissé ódivatú az étterem, de a személyzet nagyon kedves és az étel is jó.
A szálló szórakoztatóterme elég lepusztult állapotban van. A biliárd asztal teteje felgyűrődött, a dákok teteje is hiányzik. A falból kábelek lógnak (tévé helye lenne...), a falak koszosak.
Oké, hogy 3csillag, de nem értem miért kell könyörögni a biciklikért, miért nem hirdetik a szállóban, hogy nordic walkingolni is lehet a közeli erdőben. Ha nem olvastam volna a honlapon, nem is tudtunk volna róla, de így szerencsére ezt is ki tudtuk próbálni. Úgy érzem kiaknázatlanok a lehetőségek.
Nem unatkoztunk a 3 nap alatt, a bicikli, a nordic walking, a fürdő, az idősek játszótere mind jó ötlet és jól kitölti az ember idejét.
Mégis a személyzet hozzáállása és a wellnes hiánya miatt 10/6-ra értékelnénk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Európa Gunaras további értékelései

2023.11.30a párjával
A szállás kényelmes, az étkezés rendben, a személyzet kedves volt. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Néhány dologban lehetne javítani. Pl. 1. A fürdőszobában a levegő tisztítása, frissítése nem működött. 2. A szoba klímájának központ által szabályozott működési idejét össze kellene...
2023.11.25a párjával
Kiváló
Nagyon jól éreztük magunkat. Segítőkész volt a személyzet. A félpanziót is megoldották úgy, hogy a szobába hozták az ételt, ami nagyon finom volt és bőséges. Köszönjük szépen!
2023.10.27csoporttal
Kiváló
Csodálatos 6 napot töltöttünk ott. A személyzet az igazgató úrral együtt segítőkészek voltak annyira, mintha legjobb barátok volnánk, azóta vagyunk.

A Hotel Európa Gunaras legnépszerűbb csomagjai

Hotel Európa Gunaras Dombóvár - Nyári relax napok (min. 2 éj)
Nyári relax napok
79.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
05.17-08.31.
Hotel Európa Gunaras Dombóvár - Napi árak (1 éjtől)
Napi árak (1 éjtől)
29.900 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
2024.09.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!