Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Több odafigyeléssel jobb szolgáltatás lehetne.

Hotel Európa Gunaras DombóvárHotel Európa Gunaras Dombóvár a térképen

Átlagos 2018. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. január 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Telefonos imformácio kárésnél az uri ember aki felvette a telefont....nem todta mikor van.a reggeli vacsora...milyen masszázsok vannak és mennyiért. Augusztusban lefoglaltuk a szilveszteri csomagot. Megérkezésünkkor megkaptuk a szobát. Szobával rendben volt minden. De mig a folyoson.a rafiátorok langyosak voltak...a szobában három napig hideg volt a fütötest. Szoltunk délután....de miven.a recepcio csak.estig van....éjjel nincs...automatán megy a fütés ez volt a válasz..nem.tudnak mit tenni. Az pozitivum hogy állat barát a hotel.....de hogy a reggelinél az étkezöbe behoztak három kutyát és nem.merte a recepcios kiküldeni...ez azért morbid. A reggelizö helységben is szo szerint kutya hideg volt...nem fütöttek. A hotelben nincs büfé...bár...nincs italautomata...a kávé automata is rossz...tehát semmi innavolohoz nem lehet hozzá jutni. Szilveszteri...vacsora bállal csomagot vettünk....az étterem.hangulatos....finomak az ételek....de szilveszterkor néztük hogy a városi vendégek megpakolt kosarakkal jöttek....italok tömkelegét...süteményt hoztak az étterembe. Ott tudtuk meg hogy igaz vacsorás bál ez....de egyben batyus bál is...bármit lehetett hozni. Csak hogy ezt az Europa Hotel vendégeivel elfelejtették közölni...igy nekünk ott kellett megvenni az innivalot. Szoval nagy hiányosságok vannak a Hotel szolgáltatása...imformáciojával kapcsolatban.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Fényképek (8)
Hotel Európa Gunaras Dombóvár - EgyébHotel Európa Gunaras Dombóvár - EgyébHotel Európa Gunaras Dombóvár - EgyébHotel Európa Gunaras Dombóvár - EgyébHotel Európa Gunaras Dombóvár - EgyébHotel Európa Gunaras Dombóvár - EgyébHotel Európa Gunaras Dombóvár - EgyébHotel Európa Gunaras Dombóvár - Egyéb

Hotel Európa Gunaras további értékelései

2023.11.30a párjával
A szállás kényelmes, az étkezés rendben, a személyzet kedves volt. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Néhány dologban lehetne javítani. Pl. 1. A fürdőszobában a levegő tisztítása, frissítése nem működött. 2. A szoba klímájának központ által szabályozott működési idejét össze kellene...
2023.11.25a párjával
Kiváló
Nagyon jól éreztük magunkat. Segítőkész volt a személyzet. A félpanziót is megoldották úgy, hogy a szobába hozták az ételt, ami nagyon finom volt és bőséges. Köszönjük szépen!
2023.10.27csoporttal
Kiváló
Csodálatos 6 napot töltöttünk ott. A személyzet az igazgató úrral együtt segítőkészek voltak annyira, mintha legjobb barátok volnánk, azóta vagyunk.

A Hotel Európa Gunaras legnépszerűbb csomagjai

Hotel Európa Gunaras Dombóvár - Nyári relax napok (min. 2 éj)
Nyári relax napok
79.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
05.17-08.31.
Hotel Európa Gunaras Dombóvár - Tavaszi-előszezoni pihenés (min. 2 éj)
Tavaszi-előszezoni pihenés
71.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.05.16-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2024.12.28-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!